Japanski kuharski nož SAKIMARU, 27 cm, ružino drvo, Dellinger

Code: DNGRXZF270
Brand: Dellinger
197 €
Rasprodato
The item has been sold out…

Vrlo oštar japanski nož Sakimaru/Yanagiba Dellinger Octagonal Full Damascus (duljina oštrice 270 mm) izrađen od damascen čelika (damask čelika) impresivnog dizajna i vrhunske kvalitete. To je dugi nož za rezanje naoštren samo s jedne strane, namijenjen za rezanje tankih kriški ribe za sushi i sashimi. Ovim nožem možete lako rezati ne samo velike komade mesa (pečenog), već i tanke kriške povrća. Njegova prekrasna, elegantna tanka oštrica može rezati sastojke dugim, neprekinutim rezovima, održavajući ih cijelima i svježima. Yanagiba je jedan od najvažnijih tradicionalnih japanskih noževa i dio je repertoara mnogih kuhara. Čak i najjednostavniji zadaci uzdignuti su do nesvakidašnjeg iskustva s ovim prekrasnim i funkcionalnim nožem. Japanska umjetnost, preciznost i nove tehnologije čine ovaj nož od Damask čelika jedinstvenim i neponovljivim.

Detailed information

Product detailed description

Vrlo oštar japanski nož Sakimaru/Yanagiba Dellinger Octagonal Full Damascus (duljina oštrice 270 mm) izrađen od damascen čelika (damask čelika) impresivnog dizajna i vrhunske kvalitete. To je dugi nož za rezanje naoštren samo s jedne strane, namijenjen za rezanje tankih kriški ribe za sushi i sashimi. Ovim nožem možete lako rezati ne samo velike komade mesa (pečenog), već i tanke kriške povrća. Njegova prekrasna, elegantna tanka oštrica može rezati sastojke dugim, neprekinutim rezovima, održavajući ih cijelima i svježima. Yanagiba je jedan od najvažnijih tradicionalnih japanskih noževa i dio je repertoara mnogih kuhara. Čak i najjednostavniji zadaci uzdignuti su do nesvakidašnjeg iskustva s ovim prekrasnim i funkcionalnim nožem. Japanska umjetnost, preciznost i nove tehnologije čine ovaj nož od Damask čelika jedinstvenim i neponovljivim.

Sakimaru 270 mm nož ima vrlo oštru oštricu napravljenu od 110 slojeva dva tvrda nehrđajuća i kovanog čelika (10Cr15CoMoV + 9Cr18MoV). Oštrica ovog noža prolazi kaljenje u vrlo preciznim vakuumskim pećnicama (vakuumska toplinska obrada). Svaki nož je ručno brušen i s tvrdoćom od oko 60 HRC postiže izuzetnu do ekstremnu oštrinu. Damaščanski uzorak ovog noža je jedinstven, neponovljiv i postat će simbol vaše individualnosti.

Ručka u obliku osmerokuta izrađena je od egzotičnog ružinog drveta (palisandera) i bivoljeg roga s mjedenim prijelazima. Uvijek je pažljivo ručno uglačan, ergonomski oblikovan. Idealno dizajniran za izvrsnu kontrolu rukom. Posebno dizajnirani oblik štitnika prikladan je za držanje azijskog noža.

Glavne prednosti:

  • Japanski kuharski nož i nož
  • 110 slojeva Damask čelika
  • Osmerokutna drška od prirodnog palisandera + bivolji rog
  • Dugi nož za rezanje naoštren samo s jedne strane (za držanje u desnoj ruci)
  • Dizajniran za rezanje tankih kriški ribe za sushi i sashimi
  • Dio je repertoara mnogih kuhara
  • Uz tvrdoću od oko 60 HRC, postiže iznimnu do ekstremnu oštrinu
  • Damaščanski uzorak ovog noža je jedinstven i neponovljiv
  • Ergonomski oblikovana i ručno polirana ručka
  • Preporučamo upotrebu dijamantnog i vodenog brusa za oštrice noževa od Damask čelika
  • Nije prikladno za pranje u perilici posuđa

Tehnički podaci:

  • Duljina ručke: 150 mm
  • Duljina oštrice: 270 mm
  • Ukupna duljina: 435 mm
  • Težina: 230 g

Obavijest:

Svaki nož je izrađen od prirodnih materijala. Svaki komad Damask čelika je originalan i neponovljiv, tako da vaš nož možda neće izgledati baš kao na fotografiji. Nož koji dobijete bit će iste kvalitete i detalja, ali se može malo razlikovati.

Additional parameters

Category: Japanski noževi
Weight: 0.43 kg
Boja: Smeđa
Materijal: Damask čelik
Duljina oštrice: 27 cm
Vrsta proizvoda: Japanski nož
Margin: A
Veličina: 27 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: