Kids Concept

Kid’s Concept je švedska dizajnerska tvrtka koja nudi drvene igračke koje pojednostavljuju život s djecom, ali prije svega daju im priliku da uživaju u sigurnom i zabavnom djetinjstvu tijekom kojeg djeca mogu biti što žele. Njihovo jedino ograničenje trebala bi biti njihova mašta. Želite se igrati?
3 items total
Kofer alata za igru KID'S HUB, 12 kom, drvo, Kids Concept
52,50 €
KC1000608
Kućica za igru AIDEN, 39 cm, Kids Concept
119,70 €
KC1000422

Kid's Concept - drvene igračke i više

Kid's Concept je švedska robna marka koju su 2007. godine osnovale Anna Enander, Amelie Raberg i Johanna Backman koje su smatrale da na tržištu gotovo da nema namještaja za djecu i koncepta u kojem bi bile igračke, dječji namještaj i proizvodi za dizajn interijera u istoj temi mogu se uskladiti za jedinstveni dizajn dječje sobe.

Kid's Concept, dakle, označava usklađene boje dječjeg namještaja, igračaka i ukrasa te drvene igračke koje potiču dječju kreativnost i maštu. Robna marka nudi širok raspon proizvoda, uključujući namještaj, tekstil za djecu, igračke, kuhinje za igru, kućice za lutke i obrazovne igre.

Kid's Concept's proizvodi i materijali

Jedna od stvari koja Kid's Concept izdvaja od ostalih robnih marki za djecu je njegova predanost održivosti. Marka u svojim proizvodima koristi ekološki prihvatljive, održive materijale poput FSC-certificiranog drva i uvijek traži načine za smanjenje svog utjecaja na okoliš.

Drugi ključni aspekt marke Kid's Concept je fokus na dizajn. Proizvodi brenda poznati su po svojoj čistoj, minimalističkoj estetici, s fokusom na prirodne materijale i prigušene boje. Ova filozofija dizajna ima za cilj stvoriti umirujuću i njegujuću okolinu za djecu, istovremeno potičući kreativnost i maštovitu igru.

Jedna od glavnih prednosti Kid's Concept je kvaliteta njegovih proizvoda. Sve drvene igračke izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji su sigurni za dječju igru. Marka koristi netoksične boje na bazi vode koje ne sadrže štetne kemikalije, što njihove igračke čini sigurnima za djecu svih uzrasta. To je velika prednost za roditelje koji žele osigurati da se njihova djeca igraju igračkama koje nisu štetne za njihovo zdravlje.

Dječji moto Concept - "Neka djeca budu djeca"

Još jedna prednost Kid's Concept je ta što su njihove igračke osmišljene kako bi pomogle djeci da razviju važne vještine. Mnoge drvene igračke dizajnirane su za poticanje maštovite igre, koja je bitan dio djetetova razvoja. Kada se djeca uključe u maštovitu igru, uče koristiti svoju kreativnost i maštu za stvaranje novih scenarija i ideja. To im pomaže razviti vještine rješavanja problema, vještine kritičkog mišljenja i socijalne vještine.

Igra s drvenim igračkama također može pomoći djeci u razvoju fine motorike. Mnoge igračke zahtijevaju od djece da manipuliraju malim predmetima, što im može pomoći u poboljšanju koordinacije ruku i očiju i spretnosti. Na primjer, igra s drvenim kockama može pomoći djeci da razviju svijest o prostoru i koordinaciju oko-ruka, što su ključne vještine za mnoge aktivnosti, uključujući pisanje, crtanje i bavljenje sportom.

Igranje uloga još je jedna važna vještina koju djeca mogu naučiti igrajući se s drvenim igračkama. Mnoge drvene igračke, poput kuhinja za igru i kućica za lutke, osmišljene su kako bi potaknule djecu da se uključe u aktivnosti igranja uloga. Igranje uloga omogućuje djeci istraživanje različitih uloga i identiteta, što im može pomoći u razvoju empatije, emocionalne inteligencije i društvenih vještina. Na primjer, igranje u kuhinji za igranje može pomoći djeci da nauče o različitim namirnicama i kako ih pripremiti, što ih može potaknuti da probaju novu hranu i razviju zdrave prehrambene navike.

Drvene igračke također su izvrsne jer su izdržljive i dugotrajne. Za razliku od plastičnih igračaka, koje se lako mogu slomiti i često se odbacuju nakon kratkog vremena, drvene igračke napravljene su da traju. To znači da se mogu prenositi s generacije na generaciju, što ih čini održivim izborom za roditelje koji žele smanjiti svoj utjecaj na okoliš.

Zaključno, Kid's Concept je robna marka koja nudi širok raspon visokokvalitetnih, sigurnih i održivih drvenih igračaka, udobnog tekstila i stilskog namještaja za djecu pa ako ste roditelj koji svojoj djeci želi pružiti igračke koje zabavno i edukativno te uredite dječju sobu prema skandinavskoj estetici, pogledajte našu ponudu!