Kuharski nož GOURMET, 23 cm, Wüsthof

Code: WU456223
Brand: WÜSTHOF
87,14 €
Online na zalihama (2 pcs)

Gourmet chef's nož njemačkog proizvođača Wüsthof univerzalni je nož za svakodnevnu upotrebu u kuhinji. Dužina oštrice 23 cm.

Detailed information

Product detailed description

POPIS

Kuharski nož Gourmet 4562/23 njemačkog proizvođača Wüsthof pomoći će vam u svakodnevnom radu u kuhinji. Možete ga koristiti za rezanje, sjeckanje ili kockice različitih vrsta hrane. Nož nije kovan, oštrica je izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i savršeno je izbalansirana. Ima sintetičku ručku koja je pričvršćena čvrstim zakovicama.

TEHNIČKI PODACI

Duljina oštrice: 23 cm

Materijal: nehrđajući čelik, sintetika

Jamstvo: 2 godine

Zemlja proizvodnje: Njemačka

PREDNOSTI I NEDOSTATCI

plus

Izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.

Nož je savršeno izbalansiran.

Ručka je pričvršćena jakim zakovicama.

Svestrani nož za svakodnevnu upotrebu.

PRAKTIČNI SAVJETI

Može se prati u perilici posuđa: Dpreporučujemo nježno ručno pranje. Prilikom pranja u perilici posuđa, nož ne smije svojom oštricom udarati u drugi pribor za jelo ili noževe.

Kako naoštriti noževe pomoću čelika?

Držite čelik okomito u jednoj ruci, a nož u drugoj (nagnut oko 20° u odnosu na površinu čelika). Najbolje je imati oslonac (npr. stavite krpu na stol i čelik kako ne bi klizio) kako biste zadržali isti kut po cijeloj oštrici i kako bi oštrenje bilo točno. Rad s čelikom zahtijeva vježbu kako se na oštrici ne bi stvorili neželjeni zubi. Povucite nož od pete do vrha uz oštricu i ponovite isto s druge strane oštrice (20 puta sa svake strane). Pokušajte uvijek držati isti kut koji nož čini s čelikom i nemojte previše pritiskati.

Pitate li se koja je razlika između čelika, oštrila za noževe i brusa?

VIDEO

Additional parameters

Category: Kuharski noževi
Weight: 0.25 kg
Duljina oštrice: 23 cm
Informacije o proizvodu: Sigurno za pranje u perilici posuđa
Vrsta proizvoda: Kuhinjski nož
Margin: E
Veličina: 23 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: