Kuharski nož HARD EDGE, 14 cm, Fiskars
Code: FISK1051749Product detailed description
Praktičan mali univerzalni nož pogodan za rezanje raznih vrsta manjih namirnica. S kuharskim nožem Fiskars Hard Edge, koji ima oštricu dugu 14 cm s glatkim rubom , možete jednostavno rezati povrće, voće, tvrđe sireve i kobasice. Savršeno će poslužiti npr. kod rezanja luka. Oštrica noža izrađena od kvalitetnog tvrdog nehrđajućeg čelika ostat će oštra dugo vremena zahvaljujući posebnoj tehnologiji oštrenja LZR-EDGE™.
Po čemu se Hard Edge noževi razlikuju od ostalih?
Oštrica noža Fiskars Hard Edge izrađena je od čvrstog nehrđajućeg čelika i naoštrena posebnom tehnologijom LZR-EDGE™. Zahvaljujući ovoj modifikaciji, noževi ostaju oštri 4x dulje od ostalih noževa. Savršeno ergonomska drška Hard Edge noža prekrivena je Softouch™ materijalom s trodimenzionalnim uzorkom na površini, koji jamči siguran i udoban zahvat. Nož se lako održava, može se prati u perilici posuđa. Po potrebi se lako može naoštriti oštrilom ili čelikom.
Prednosti i parametri kuharskog noža Hard Edge Fiskars:
- jedinstvena oštrina za svakodnevno rezanje
- mala, ali vrlo svestrana oštrica pogodna za jednostavno rezanje povrća ili mesa
- Jedinstvena LZR Edge tehnologija osigurava dugotrajnu oštrinu oštrice - nož ostaje oštar do 4x dulje
- oštrica noža izrađena je od kvalitetnog japanskog nehrđajućeg čelika tvrdoće HRC 52
- ergonomska drška s 3D teksturom za maksimalnu udobnost rezanja
- praktičan štitnik za prste
- Finski dizajn
- ekološka kartonska ambalaža s minimalno korištene plastike
- visoka oštrina noževa testirana u CATRA laboratoriju
- može se prati u perilici posuđa
- duljina oštrice 17 cm
Additional parameters
Category: | Kuharski noževi |
---|---|
Weight: | 2 kg |
Boja: | Crna |
Materijal: | Nehrđajući čelik |
Duljina oštrice: | 14 cm |
Informacije o proizvodu: | Sigurno za pranje u perilici posuđa |
Vrsta proizvoda: | Kuhinjski nož |
Kolekcija: | Fiskars Hard Edge |
Margin: | E |
Veličina: | 14 cm |
K překladu: | CZ AUTO-PRO-title |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!