Max Benjamin

Max Benjamin, obiteljski brend koji nudi ručno rađene, luksuzne svijeće i druge prekrasne mirisne proizvode za oslobađanje od stresa, opuštanje i smirivanje uma. Pronađite svoj prepoznatljivi miris i nosite ga posvuda sa sobom.
9 items total
Mirisna kartica LEMONGRASS & GINGER, Max Benjamin
11 €
MXMBCARD3
Mirisna svijeća AQUA VIVA, Max Benjamin
Outlet
31,50 € –25 %
Mirisna svijeća AQUA VIVA, Max Benjamin
Online na zalihama (2 pcs)
23,62 €
MXMBC40
Punjenje za difuzor mirisa za auto FRENCH LINEN WATER, Max Benjamin MXMBRCAR9
Mirisna kartica TRUE LAVENDER, Max Benjamin
10,50 €
MXMBCARD6
Mirisna kartica WHITE POMEGRANATE, Max Benjamin
8,40 €
MXMBCARD17
Mirisna svijeća DODICI, Max Benjamin
Mirisna svijeća DODICI, Max Benjamin
Online na zalihama (1 pcs)
31,50 €
MXMBC12

Max Benjamin - mirisi koji odgovaraju vašem raspoloženju

Max Benjamin je brend koji izaziva valove u industriji mirisa od svog početka. Robna marka sa sjedištem u Irskoj stekla je reputaciju stvaranjem luksuznih mirisnih svijeća, mirisnih čestitki, automobila i difuzora za dom i više proizvoda iz kategorije mirisa za dom koji su istovremeno elegantni i sofisticirani.

Brend je prije 15 godina u irskim divljinama doline Glencree osnovala Orla Van den Bergh i nazvana u čast Orlinih sinova blizanaca Maxa i Benjamina, a kasnije su ga razvila braća Mark i David Van den Bergh, koji su bili inspirirani majčinom - Orlom -ljubav prema izradi svijeća. Počeli su eksperimentiranjem s prirodnim voskovima i eteričnim uljima i ubrzo su otkrili da imaju smisla za stvaranje prekrasno mirisnih svijeća. Njihova prva kolekcija lansirana je 2007. godine i odmah je postigla uspjeh. Studio Max Benjamin i dalje se nalazi u brdima Wicklow, što nadahnjuje pristup brenda održivom dizajnu.

Max Benjamin proizvodi - pronađite svoj prepoznatljiv miris

Max Benjamin poznat je po svojoj luksuznoj ponudi svijeća, difuzora i mirisa za dom. Marka koristi samo najkvalitetnije sastojke, uključujući eterična ulja, za izradu svojih proizvoda. Sve svijeće sadrže talijanski pamučni fitilj bez olova i izrađene su od 100% prirodnih voskova soje i kokosa te mirisa eteričnog ulja. Za izradu svake svijeće potrebno je više od sedam sati, a svaka se izlijeva ručno. Mirisi su pažljivo izmiješani kako bi bili savršeno izbalansirani. Neki od najpopularnijih mirisa brenda uključuju French Linen Water, limunsku travu i đumbir te marokanski čaj od mente.

Brend Max Benjamin poznat je po svojoj elegantnoj i sofisticiranoj estetici dizajna. Ambalaža brenda jednostavna je, ali šik, čistih linija i prigušenih boja. Filozofija dizajna marke usredotočena je na jednostavnost i eleganciju, a to se odražava u svakom aspektu proizvoda.

Misija i vizija brenda

Brend Max Benjamin predan je stvaranju proizvoda koji su istovremeno lijepi i prirodni. Tvrtka vjeruje da mirisi imaju moć transformirati prostor i nastoje stvoriti mirise koji su nezaboravni i dojmljivi. Misija brenda je stvoriti proizvode koji poboljšavaju živote ljudi, bilo da se koriste za stvaranje opuštajuće atmosfere kod kuće ili za stvaranje posebnog ambijenta za poseban događaj.

Zahvaljujući paleti proizvoda dostupnih u Kulina - mirisne karte, mirisi za automobile i mirisne svijeće, možete odabrati svoj omiljeni miris i učiniti ovaj miris vašim prepoznatljivim mirisom ili karakterističnim mirisom vaše kuće. Proizvodi su jednostavan i elegantan način da osigurate da vaš omiljeni miris bude posvuda oko vas. U vašem ormaru, u komodi, u torbi, ruksaku ili u automobilu. Možete ga čak staviti u kofer ili ispod jastuka ako vam nije dosta. I da budemo iskreni – nećemo se nimalo iznenaditi ako to učinite.