Bijela kolekcija KitchenAid

14 items total
Samostojeći mikser HEAVY DUTY, 6,9 l, bijela, KitchenAid
Sticker
989 €
KA5KSM7591XEWH
Električno kuhalo 5KEK1222, bijela, KitchenAid
Sticker
129 €
KA5KEK1222EWH
Električna sjeckalica, bijela, KitchenAid
Sticker
99 €
KA5KFC3516EWH
Samostojeći mikser PROFESSIONAL, 6,9 l, bijela, KitchenAid
Sticker
1 199 €
KA5KSM7990XEWH
Samostojeći mikser ARTISAN 175, bijela, KitchenAid
Sticker
819 €
KA5KSM175PSEWH
Posuda za pečenje kruha za samostojeći mikser, 4,83 l, KitchenAid
Sticker
KA5KSM2CB5BGS
Samostojeći mikser ARTISAN 185, badem, KitchenAid
Sticker
869 €
KA5KSM185PSEAC
Samostojeći mikser HEAVY DUTY, 4,8 l, bijela, KitchenAid
Sticker
839 €
KA5KPM5EWH
Ručni blender 5KHBV53EWH, bijela, KitchenAid
Sticker
119 €
KA5KHBV53EWH
Stolni blender K150, badem, KitchenAid
Sticker
Stolni blender K150, badem, KitchenAid
Online na zalihama (2 pcs)
269 €
KA5KSB1325EAC
Posuda za samostojeći mikser 5KSM5SSBWH, 4,83 l, bijela, KitchenAid
Sticker
KA5KSM5SSBWH

Dobrodošli u našu izvrsnu Bijelu Kolekciju KitchenAid – gdje se vječita elegancija susreće s kulinarskom inovacijom. Naša pažljivo odabrana kolekcija besprijekorno bijelog kuhinjskog pribora osmišljena je kako bi unaprijedila vaše kulinarsko iskustvo i estetiku vašeg kulinarskog prostora. Otkrijte harmonično spajanje funkcionalnosti i stila koje naša Bijela Kolekcija donosi vašoj kuhinji.

Stvorena s pažnjom prema detaljima, Bijela Kolekcija KitchenAid uključuje širok raspon kuhinjskih aparata i dodataka osmišljenih da se besprijekorno uklope u vaše kulinarske navike. Od miješalica na stalku do blendera, od tostera do aparata za kavu – svaki komad je dokaz posvećenosti KitchenAida pružanju izvrsnih performansi i trajnog dizajna.

Naša Bijela Kolekcija nije samo odabir kuhinjskih alata – to je izjava o profinjenosti. Čisti, besprijekorno bijeli završetak dodaje dašak sofisticiranosti dekoru vaše kuhinje, stvarajući istovremeno ugodnu i inspirativnu atmosferu. Bili vi iskusni kuhar ili strastveni amater kuhar, naša kolekcija nudi raznolikost opcija koje će zadovoljiti vaše potrebe i preferencije.

Unaprijedite svoje vještine pečenja s ikoničnim KitchenAid mikserom na stalku u besprijekorno bijeloj boji, koji kombinira snažnu izvedbu s klasičnom estetikom. Pripremite ukusne smoothie napitke i juhe s našim bijelim blenderima, koji se lako uklapaju u dizajn vaše kuhinje. Počnite svoje jutro s savršeno tostiranim kriškama kruha iz naših bijelih tostera i pripremite omiljenu kavu s našim bijelim aparatima za kavu, koji zrače luksuzom.

Bijela Kolekcija KitchenAid ne odnosi se samo na izgled – radi se i o funkcionalnosti koja unapređuje vaše kulinarske vještine. Iskusite inovaciju iz prve ruke dok stvarate ukusne jela s preciznošću i pouzdanošću, karakterističnom za brend KitchenAid.

Otkrijte danas našu Bijelu Kolekciju i vidite kako ti kuhinjski dodaci mogu transformirati vaš kulinarski prostor u oazu elegancije i učinkovitosti. Podignite svoje kulinarsko putovanje ljepotom i trajnom izvedbom KitchenAid-a, gdje bijela nije samo boja – to je utjelovljenje okusa, kvalitete i izvrsnosti.