Bijela kolekcija KitchenAid

14 items total
Posuda za samostojeći mikser 5KSM2CB, 4,83 l, bijela, keramika, KitchenAid KA5KSM2CB5PWS
Aparat za sladoled 5KSMICM KitchenAid
Aparat za sladoled 5KSMICM KitchenAid
Online na zalihama (2 pcs)
169 €
KA5KSMICM
Dodatak za proizvodnju drobljenog leda 5KSMSIA KitchenAid
149 €
KA5KSMSIA
Samostojeći mikser ARTISAN 175, bijela, KitchenAid
819 €
KA5KSM175PSEWH
Električno kuhalo 5KEK1222, bijela, KitchenAid
129 €
KA5KEK1222EWH
Samostojeći mikser HEAVY DUTY, 4,8 l, bijela, KitchenAid
885 €
KA5KPM5EWH
Posuda za pečenje kruha za samostojeći mikser, 4,83 l, KitchenAid KA5KSM2CB5BGS
Posuda za samostojeći mikser 5KSM2CB5PSS, 4,83 l, bijela, keramika, KitchenAid KA5KSM2CB5PSS
Posuda za samostojeći mikser 5KSM5SSBWH, 4,83 l, bijela, KitchenAid KA5KSM5SSBWH
Posuda za samostojeći mikser 5KSM2CB, 4,83 l, bijela, keramika, KitchenAid KA5KSM2CB5LW
Samostojeći blender Artisan 5KSB4026EWH, bijela,  KitchenAid
359 €
KA5KSB4026EWH
Električna sjeckalica, bijela, KitchenAid
109 €
KA5KFC3516EWH

Dobrodošli u našu izvrsnu Bijelu Kolekciju KitchenAid – gdje se vječita elegancija susreće s kulinarskom inovacijom. Naša pažljivo odabrana kolekcija besprijekorno bijelog kuhinjskog pribora osmišljena je kako bi unaprijedila vaše kulinarsko iskustvo i estetiku vašeg kulinarskog prostora. Otkrijte harmonično spajanje funkcionalnosti i stila koje naša Bijela Kolekcija donosi vašoj kuhinji.

Stvorena s pažnjom prema detaljima, Bijela Kolekcija KitchenAid uključuje širok raspon kuhinjskih aparata i dodataka osmišljenih da se besprijekorno uklope u vaše kulinarske navike. Od miješalica na stalku do blendera, od tostera do aparata za kavu – svaki komad je dokaz posvećenosti KitchenAida pružanju izvrsnih performansi i trajnog dizajna.

Naša Bijela Kolekcija nije samo odabir kuhinjskih alata – to je izjava o profinjenosti. Čisti, besprijekorno bijeli završetak dodaje dašak sofisticiranosti dekoru vaše kuhinje, stvarajući istovremeno ugodnu i inspirativnu atmosferu. Bili vi iskusni kuhar ili strastveni amater kuhar, naša kolekcija nudi raznolikost opcija koje će zadovoljiti vaše potrebe i preferencije.

Unaprijedite svoje vještine pečenja s ikoničnim KitchenAid mikserom na stalku u besprijekorno bijeloj boji, koji kombinira snažnu izvedbu s klasičnom estetikom. Pripremite ukusne smoothie napitke i juhe s našim bijelim blenderima, koji se lako uklapaju u dizajn vaše kuhinje. Počnite svoje jutro s savršeno tostiranim kriškama kruha iz naših bijelih tostera i pripremite omiljenu kavu s našim bijelim aparatima za kavu, koji zrače luksuzom.

Bijela Kolekcija KitchenAid ne odnosi se samo na izgled – radi se i o funkcionalnosti koja unapređuje vaše kulinarske vještine. Iskusite inovaciju iz prve ruke dok stvarate ukusne jela s preciznošću i pouzdanošću, karakterističnom za brend KitchenAid.

Otkrijte danas našu Bijelu Kolekciju i vidite kako ti kuhinjski dodaci mogu transformirati vaš kulinarski prostor u oazu elegancije i učinkovitosti. Podignite svoje kulinarsko putovanje ljepotom i trajnom izvedbom KitchenAid-a, gdje bijela nije samo boja – to je utjelovljenje okusa, kvalitete i izvrsnosti.