Brisači za tuš

9 items total
Brisač za tuš kabinu VIPO, tamno siva, Blomus
42,49 € –6 %
39,80 €
BM68982
Brisač za tuš kabinu LAVEA, Blomus
45,49 € –7 %
Brisač za tuš kabinu LAVEA, Blomus
Online na zalihama (3 pcs)
41,90 €
BM68846
Brisač za tuš kabinu Modo, crna, Blomus
45,49 € –7 %
41,90 €
BM68845
Brisača za tuš RIM 30 cm, zidna, bijela, metalna, Zona Danska
60,69 €
ZO14897
Brisač za tuš kabinu RENEW, bež, Brabantia
26,30 €
BRAB223303
Brisač za tuš kabinu VIPO, svijetlo siva, Blomus
42,49 € –6 %
39,80 €
BM69202
Brisača za tuš RIM 30 cm, crna, metalna, Zona Danska
60,69 €
ZO14895
RIM tuš brisača 22 cm, bijela, metalna, Zone Danska
56,44 € –10 %
50,40 €
ZO14894

Brisači za tuširanje – ključ za blistavo čist tuš

Čemu služe brisači?

Brisači su glatke, fleksibilne oštrice, obično izrađene od gume koje su pričvršćene na ručke i koriste se za povlačenje vode preko ravnih površina, najčešće za uklanjanje prljave vode nakon čišćenja prozora ili staklenih stijenki tuša.

Brisači renomiranih proizvođača kao što su Blomus, Brabantia i Eva Solo dostupni su na web stranici Kulina u nizu veličina, oblika, materijala i veličina. Na primjer, brisači koji se koriste za čišćenje prozora često su napravljeni od gume ili plastike i imaju dugu, fleksibilnu oštricu, ali brisači koji se koriste za fugiranje općenito su izrađeni od silikona i imaju kratku, tvrdu oštricu.

Što još mogu koristiti a brisač za tuš kabinu za?

Brisači su brzo i učinkovito sredstvo za čišćenje stakla i prozora. Pomažu vam da se riješite viška vode nakon čišćenja, što rezultira staklom bez tragova i mrlja i koje blista kao novo. No, brisači su više od jednostavnog čišćenja prozora. Također olakšavaju poliranje svake mokre površine u vašem domu, uključujući podne pločice, ogledala i tuš kabine, do briljantnog sjaja. Brisači nisu samo učinkovita oprema za čišćenje, već su i vrlo zabavni za korištenje.

Ako pokušavate kupiti kućni čistač, zašto ne biste? Onda ste na pravom mjestu. Na Kulina možete dobiti veliki izbor brisača koji su idealni za prozore, kupaonice, kuhinje i još mnogo toga.

Kako da koristim brisač?

Brisači su ugodni za korištenje i čišćenje mokrih površina čine brzim. Nakon pranja površine sapunastom vodom ili reagensom za čišćenje, čvrsto pritisnite gumu na vrh površine dok je još mokra. Povucite brisač prema dolje dugim, ravnomjernim, neprekinutim zamasima kako biste skupili i uklonili svu tekućinu s površine. Kada dođete do dna površine, povucite tekućinu u spremnik koji ste ispod postavili da je zadržite. Provjerite je li prozor bez tragova i mrlja, a ako jest, ponovite postupak 3 do 5 puta.

Neki su brisači jedinstveni i koriste druge materijale umjesto gumenih oštrica, poput brisača s jastučićima od mikrovlakana.

Za ostale kupaonske potrepštine možete provjeriti našu kolekciju kozmetičkih dodataka, vješalica za ručnike, posuda za sapunitd.