Zdjela za smoothije

8 items total
Aparat za smoothie ENFINIGY, 550 ml, crna, Zwilling
125 €
ZW53003001
Aparat za smoothie PLISSÉ, 550 ml, bijela, plastika, Alessi
New
125 €
ALMDL17W
Aparat za smoothie PLISSÉ, 550 ml, crna, plastika, Alessi
New
125 €
ALMDL17B
Aparat za smoothie 50'J STYLE PBF01RDEU, crvena, Smeg
156 €
SMEPBF01RDEU
Aparat za smoothie 50'S STYLE PBF01PBEU, pastelno plava, Smeg
156 €
SMEPBF01PBEU
Zamjenska posuda za blender PLISSÉ, 550 ml, bijela, plastika, Alessi
New
ALMDL17BORW
Zamjenska posuda za blender PLISSÉ, 550 ml, zelena, plastika, Alessi
New
ALMDL17BOGR

Smoothie aparat – najbolji blender za vaš smoothie

Što je smoothie maker?

Aparat za pripremu smoothieja kuhinjski je uređaj koji priprema smoothieje, koji su miješani napici pripremljeni od voća, povrća i drugih namirnica poput jogurta, mlijeka ili proteinskog praha.

Obično se aparat za smoothie sastoji od motorizirane baze, zdjele za miješanje i poklopca. Sklop oštrica na dnu posude blendera (koja je često sastavljena od stakla, metala ili plastike) pokreće motor.

Aparati za smoothie dolaze u raznim oblicima i veličinama, od malih, prijenosnih blendera koji mogu proizvesti samo jednu porciju do većih, moćnijih koji mogu pripremiti više porcija odjednom. Neke verzije također uključuju dodatne funkcije kao što su višestruke brzine miješanja, unaprijed postavljene postavke za razne vrste smoothieja ili zamjenjive oštrice za mljevenje oraha ili kave.

U Kulina nudimo širok izbor aparata za pripremu smoothieja poznatih proizvođača kao što je Smeg.

Koja je razlika između smoothie makera i samostojećeg blendera?

Dok se samostojeći blenderi i aparati za smoothie mogu koristiti za proizvodnju smoothieja, postoje neke značajne razlike između ta dva kuhinjska alata.

  • Posude za miješanje: aparati za izradu smoothieja često dolaze s visokim, uskim (zapremnine oko 0,5 l) posudama za miješanje koje su napravljene isključivo za miješanje smoothieja. S druge strane, samostojeći blenderi obično imaju šire, veće posude za miješanje koje su prikladnije za miješanje većih količina hrane. Vrčevi za pripremu smoothieja također se mogu prati u perilici posuđa.
  • Veličina i prenosivost: Aparati za smoothie manji su od uobičajenih stojećih blendera, zauzimaju manje prostora na kuhinjskoj ploči i često imaju dodatnu putnu čašicu koja vam omogućuje da ponesete svoj domaći smoothie na put.

Ukratko, dok se i aparati za pripremu smoothieja i samostojeći blenderi mogu koristiti za pripremu smoothieja, aparati za pripremu smoothieja dolaze s dodatnim značajkama dizajniranim posebno za pripremu smoothieja. Samostojeći blenderi prikladniji su za miješanje većih količina hrane i mogu imati više osnovnih funkcija.

Ako ste ljubitelj zdrave prehrane, svakako provjerite našu ponudu električnih sokovnika za citruse i kutija za ručak.