Putni hladnjaci

6 items total
Rashladna kutija KX25, 25 l, maslinasta, Petromax
229 €
PET790366
Rashladna kutija KX50, 50 l, pijesak, Petromax
330 € –6 %
309 €
PET790397
Rashladna kutija KX50, 50 l, maslinasta, Petromax
308 €
PET790373
Rashladna kutija KX25, 25 l, pijesak, Petromax
226 €
PET790380
Košara za rashladnu kutiju KX50, Petromax
22,05 €
PET790281

Putni hladnjaci – savršen suputnik za vaš odmor

Travel Coolers - vaši najbolji prijatelji za vruće ljetne dane

Putni hladnjak održat će idealnu temperaturu vaše hrane i pića dok ste na putovanju. Bilo da želite proračunski model koji će vaš ručak održati hladnim ili dovoljno veliki hladnjak za početak zabave, imamo proizvod za vas.

Zašto kupiti putni hladnjak?

Primarna prednost kupnje putnog hladnjaka je ta što on može vašu hranu držati hladnom i stoga sigurnom za konzumiranje dok ste na putu, ali postoje i drugi prekrasni razlozi da razmislite o tome da ga imate:

  • Nećete morati brinuti o nošenju brojnih vrećica s hranom i pićem - spakirat ćete sve što vam treba u jedan čvrsti spremnik.
  • Možete napraviti svoje vlastite kockice leda pomoću kalupa za led i ponijeti ih sa sobom tako da ih više nikada nećete morati kupiti.
  • Veliki putni hladnjak omogućit će vam uštedu novca i zdraviju hranu jer ćete moći ponijeti mnogo domaće hrane sa sobom bilo da idete na plažu ili jezero. Vrlo je korisno ako vi ili vaša djeca imate ograničenja u prehrani ili alergije na hranu ili ako pratite svoje kalorije.
  • Rashladni uređaj za putovanja znači da se ništa od vaše hrane (salate, sendviči itd.) ne zgnječi kada stignete na odredište
  • Vaš putni hladnjak također se može koristiti za održavanje lijekova hladnim, osiguravajući da se vaš inzulin ili drugi lijekovi osjetljivi na temperaturu neće pokvariti dok ste na putu.

Kako odabrati najbolji putni hladnjak?

  • Kapacitet

Broj limenki ili boca za piće i dodatnog leda potrebnog za njihovo hlađenje često se koristi za opisivanje kapaciteta hladnjaka. Osim ako nemate malo prostora u svom automobilu, unutarnji kapacitet je, u mnogim aspektima, znatno značajniji od vanjskih dimenzija.

  • Materijali i trajnost

Putni hladnjaci izrađeni od plastike štite hranu iznutra od drobljenja i lagani su, otporni na trganje, vodootporni, lako se peru i ne propuštaju.

Sa širokim izborom veličina, boja i kapaciteta koji odgovaraju vašim preciznim potrebama za vaš sljedeći odmor, Kulina nudi putne hladnjake marki kao što su Polarbox i Petromax.

Elegantni putni hladnjaci tvrtke Polarbox imaju ne samo vrlo atraktivan retro dizajn dostupan u velikom rasponu pastelnih boja, već mogu i plutati na vodi što može biti sjajno ako svoj odmor provodite na bazenu. Zamislite samo sunce, bazen i sebe kako ležite na bazenskom madracu... Ispružite ruku i zgrabite hladnu lubenicu i piće iz elegantnog putnog hladnjaka. Da, definitivno se isplati!

Također možete provjeriti naš izbor kutija za ručak, boca za vodu i kalupa za kockice leda za još hladnije iskustvo na otvorenom.