Liiton

Ostvarite svoj američki san uz brend Liiton i uživajte u svojoj čaši viskija u izvanrednim okolnostima uz jedinstvene kristalne čaše koje će dodati još više arome i ohladiti vaš viski u samo nekoliko sekundi...
13 items total
Čaša za viski THE PEAKS, set od 4 kom, Liiton
Sticker
61,01 € –15 %
51,85 €
LT20800
Karafa i čaše za viski u setu EVEREST, 5 kom, Litton
Sticker
119 € –23 %
90,64 €
LT10300
Podmetač za čaše, set od 4 kom, smeđa, Litton
Sticker
50,82 € –15 %
43,19 €
LT20300
Poslužavnik MIRRORED, 38 cm, smeđa, Litton
Sticker
100 € –15 %
85 €
LT20200
Čaša za viski FUJI, set od 2 kom, 270 ml, Liiton
Sticker
33,08 € –15 %
28,11 €
LT60200
Čaša za viski GRAND CANYON, 300 ml, Liiton
Sticker
19,95 € –21 %
15,62 €
LT11100

Liiton - brend za ljubitelje viskija

Liiton robna je marka koja stvara valove u industriji viskija svojim jedinstvenim asortimanom čaša za viski i pribora. Njihovi proizvodi - čaše za viski i bokali, stekli su popularnost među entuzijastima i kolekcionarima viskija zbog svog inovativnog dizajna, funkcionalnosti i visokokvalitetnih materijala.

Što je tako posebno u proizvodima Liiton?

Najistaknutiji proizvodi Liiton su njihove Mount Everest i Grand Canyon naočale čiji je dizajn inspiriran veličanstvenom ljepotom prirode. Dizajn čaša doista je jedinstven, pružajući nevjerojatno vizualno iskustvo ljubiteljima viskija.

Ali jedinstveni planinski dizajn naočala nije jedina značajka koja razlikuje marku od drugih te vrste na tržištu. Liiton proizvodi su također:

  • čvrsta i izdržljiva
  • izrađen od 100% staklenog posuđa bez olova
  • karakteriziran teškim dnom
  • prodaju se u setovima s bokalima
  • čine izvrsne darove za poznavatelje viskija

Osim čaša - prodaju se u setovima - Liiton također nudi bokale, pladnjeve i podmetače za čaše kako biste upotpunili svoje iskustvo ispijanja viskija i posluživanja.

Liiton - čaše za viski koje poboljšavaju doživljaj ispijanja viskija

Inovativni dizajn i visokokvalitetni materijali korišteni u proizvodima Liiton omogućuju vam da ohladite svoj viski u nekoliko sekundi. Kako? Stavite čaše u zamrzivač i izvadite ih neposredno prije posluživanja viskija gostima. Ulijte viski. Masa staklene baze i planinskog dizajna hlade viski bez razrjeđivanja kao što to čini led. Ne morate se petljati ni s viskijem.

Proizvodi Liiton, koje su dizajnirali stručnjaci za dizajn i viski - savršeni su za ljubitelje viskija koji cijene ne samo okus svog pića, već i jedinstven dizajn i prekrasan izgled dodataka za viski. Čaše brenda nisu samo za pokazivanje, jer su također dizajnirane da poboljšaju iskustvo ispijanja viskija. Materijal i oblik čaša održavaju viski na savršenoj temperaturi, bez razrjeđivanja vodom ili ledom. To omogućuje konzumentima da u potpunosti uživaju u okusima i aromama viskija.

Proizvodi Liiton savršeni su darovi za njega, za oca, brata, prijatelja ili vaše kolege s posla ili poslovne partnere, stoga provjerite ponudu Liiton u Kulina prije nego si natočite još jednu čašu.