Aparat za palačinke

2 items total
Pekač za palačinke LONO, 33 cm, WMF
Pekač za palačinke LONO, 33 cm, WMF
Online na zalihama (16 pcs)
111 €
WM0415120011
Aparat za palačinke CM 2199, Severin
Aparat za palačinke CM 2199, Severin
Online na zalihama (4 pcs)
83,99 €
SEVECM2199

Aparati za palačinke – Savršen uređaj za kuhanje ukusnih tankih palačinki i palačinki

Što je električni aparat za palačinke?

Električni aparat za palačinke kuhinjski je alat dizajniran za brzu i laku pripremu tankih, okruglih i ukusnih palačinki. Sastoji se od ravne, okrugle površine za kuhanje koja se zagrijava električnim grijaćim elementom i često je presvučena materijalom koji se ne lijepi.

Određeni modeli dostupni u Kulina također dolaze s dodatnim dodacima kao što je okretač palačinke ili raspršivačpalačinke.

Trebate li palačinkaricu?

Ako palačinke radite samo s vremena na vrijeme, možete koristiti običnu tavu ili tavu za palačinke , ali ako ste vi ili vaša obitelj ljubitelji palačinki i stalno ih pripremate, lonac za palačinke bit će dobar izbor.

Električne palačinke preferiraju i početnici i iskusni kuhari jer su jednostavni za rukovanje, učinkoviti i jamče savršene rezultate. Naši električni aparati za palačinke pažljivo su odabrani od renomiranih proizvođača kao što su WMF i Severin.

Kako se koristi električni aparat za palačinke?

Praviti palačinke s električnim aparatom za palačinke? Jednostavno je!

  • Pripremite tijesto i prethodno zagrijte stroj.
  • Ulijte malu količinu tijesta na sredinu površine za kuhanje i ravnomjerno rasporedite tijesto pomoću posude za palačinke.
  • Potom palačinku kuhajte 30 do 60 sekundi, preokrenite je, kuhajte još 30 do 40 sekundi, vadite lopaticom i ponavljajte postupak dok ne napravite sve potrebne palačinke.

Prilikom rukovanja uređajem ključno je pridržavati se uputa proizvođača i sigurnosnih mjera te nositi rukavice za pećnicu ili druge rukavice otporne na toplinu.

Što možete kuhati na električnoj palačinki?

Električni aparat za palačinke može se koristiti za kuhanje raznih jela osim palačinki. Ovo su samo neki od njih:

Palačinke: Električni stroj za palačinke može se koristiti za proizvodnju ukusnih palačinki. Samo izlijte tijesto za palačinke na vruću rešetku, a zatim okrenite kad se pojave mjehurići.

Tortilje: Napravite vlastite tortilje kod kuće pomoću električnog aparata za palačinke. Pomiješajte brašno, sol, vodu i ulje da napravite tijesto. Treba ga tanko razvaljati i peći na palačinki dok ne porumeni.

Sendviči sa sirom na žaru: Da biste napravili fini sendvič sa sirom na žaru, stavite kruh i sir na rešetku i pecite dok se sir ne otopi, a kruh postane hrskav.

Quesadillas: električni aparat za palačinke također je savršen za izradu hrskavih quesadilla. Stavite nadjev po želji u tortilju, presavijte je na pola i kuhajte na aparatu za palačinke dok ne postane hrskava i zlatna.