Držači za ručnike

50 items total
Nosač za ručnike LINEA, 26 cm, mat, nehrđajući čelik, Zack
87,77 €
ZACK40389
Nosač za ručnike LINEA, 42 cm, crna, nehrđajući čelik, Zack
72,98 €
ZACK40595
Viseći stalak za ručnike NEXIO, 47 cm, polirani čelik, Blomus
138 €
BM68954
Viseći stalak za ručnike MODO, crna, Blomus
64,21 €
BM66261
Nosač za ručnike LINEA, 61 cm, mat, nehrđajući čelik, Zack
102 €
ZACK40388
Nosač za ručnike MODO, 46 cm, crna, Blomus
80,27 €
BM69084
Nosač za ručnike RIM, 70 cm, dupli, bijeli, aluminij, Zone Denmark ZO14474
Nosač za ručnike RIM, 44 cm, dupli, crni, aluminij, Zone Denmark
79,70 €
ZO14639
Nosač za ručnike RIM, 44 cm, crni, aluminij, Zone Denmark
64,66 €
ZO14638
Viseći stalak za ručnike NEXIO, mat nehrđajući čelik, Blomus BM68940
Viseći stalak za ručnike MODO, bijela, Blomus
64,21 €
BM66271
Up
More products

Držači za ručnike – učinkovit i elegantan način za povećanje prostora

Što su držači za ručnike?

Držači za ručnike vodoravne su šipke ili šipke koje se postavljaju u kupaonicu za vješanje ručnika. Obično su sastavljeni od metala i mogu biti zidni ili samostojeći. Također se razlikuju po veličini i dizajnu ovisno o tome koliko ručnika mogu primiti i dekoru vaše kupaonice.

Držači za ručnike neophodan su kupaonski dodatak koji ne samo da održava vaše ručnike organiziranima, suhima i dostupnima, već i dodaje stilski štih dekoru vaše kupaonice, zbog čega smo odabrali najbolje od renomiranih proizvođača kao što je Blomus i Brabantia . Također možete provjeriti naš izbor kukica za ručnike i držača za ručnike za više opcija za pohranu.

Koje su prednosti korištenja a nosač za ručnike?

  • Organizacija: držači za ručnike drže vaše ručnike raspoređenima i na jednom mjestu, što olakšava svima da ih pronađu i koriste kada zatrebaju. Osobito su korisni u prometnim kućama ili zajedničkim stambenim prostorima.
  • Pogodnost: A nosač za ručnike omogućuje vam da praktično objesite svoj ručnik da se osuši nakon upotrebe, sprječavajući nakupljanje plijesni i drugih neugodnih mirisa.
  • Svestranost: držači za ručnike mogu se koristiti za više od samih ručnika. Mogu se koristiti za vješanje odjeće, kućnih ogrtača, pa čak i mokrih kupaćih kostima. Kao rezultat toga, oni su svestran i funkcionalan dodatak svakom domu.

Gdje mogu staviti a nosač za ručnike u mojoj kupaonici?

Držači za ručnike mogu se postaviti na različite pozicije u kupaonici, ovisno o njihovom rasporedu i veličini. Evo nekih uobičajenih lokacija za a nosač za ručnike u kupaonici:

  • Pokraj tuša ili kade: ovo je popularno mjesto za nosač za ručnike budući da je jednostavno uzeti ručnik čim izađete iz tuša ili kade.
  • U blizini sudopera: možete postaviti i nosač za ručnike blizu sudopera tako da možete držati a ručnik za ruke praktičan za sušenje ruku ili lica.
  • Iza vrata: Još jedna alternativa koja štedi prostor je postavljanje a nosač za ručnike iza vrata kupaonice. Ovo je izvrsna alternativa ako imate malu kupaonicu i želite sačuvati prostor na podu.

Prilikom određivanja mjesta instaliranja a nosač za ručnike u svojoj kupaonici razmislite o rasporedu i veličini svog prostora, te o vlastitim željama i potrebama. Instalirajte nosač za ručnike na prikladnoj visini koju možete dosegnuti i provjerite je li čvrsto pričvršćen za zid ili samostojeću podlogu