Električne mutilice

9 items total
Ručni blender KULT X, WMF
Sticker
Ručni blender KULT X, WMF
Online na zalihama (13 pcs)
78,80 €
WM416560011
Ručni mikser AKU HM 3843, bežična, srebrna, Severin
Sticker
72,66 €
SEVEHM3843
Ručni mikser PREP'MIX HT461138, bijela, Tefal
Sticker
56,70 €
TEFHT461138
Ručni mikser 5KHM9212ECU, srebrna, KitchenAid
Sticker
169 €
KA5KHM9212ECU
Ručni mikser, crna, KitchenAid
Sticker
Ručni mikser, crna, KitchenAid
Online na zalihama (1 pcs)
187 €
KA5KHM9212EOB
Ručni mikser 5KHMB732EDG, bežični, tamno sivi mat, KitchenAid
Sticker
180 €
KA5KHMB732EDG
Bežični mikser 5KHMB732, bežični, kraljevsko crvena, KitchenAid
Sticker
KA5KHMB732EER
Ručni mikser 5KHMB732, bežični, crni mat, KitchenAid
Sticker
169 €
KA5KHMB732EBM

Štapni mikser - ruka pomoćnica u Vašoj kuhinji

Što je ručni mikser?

Ručni mikser je prijenosni električni uređaj s dva odvojiva metalna miješalica i podesivim brzinama. Osim toga, neke verzije dolaze s dodatnim dodacima poput pjenjače. Različite namirnice se mogu miješati, miksati, mutiti i tući ovim uređajem.

Za razliku od štapnih blendera, štapni mikseri učinkovito ugrađuju zrak u tijesto ili tijesto za stvaranje pahuljastih palačinki i šlaga za posluživanje na vrhu. Naravno, puno su brži od upotrebe tradicionalne, ručne metode s kuhinjskom zdjelom i žlicom za miješanje ili lopaticom.

Što uzeti u obzir pri odabiru ručnog miksera?

Uporište

Baza se odnosi na stranu ručnog miksera koju stavite na pult kada nije u upotrebi. Ako je podloga premala ili nestabilna, štapni mikser će se neprestano prevrtati, stoga pazite da ručni mikser pravilno stoji na kuhinjskoj plohi.

Brzine

Kako bi vam pružili veću kontrolu tijekom kombiniranja komponenti, najfiniji ručni mikseri imat će širok raspon promjenjivih brzina. Potražite i turbo gumb. Ova značajka šalje kratki nalet snage u vašu zdjelu kako bi obrisala ostatke i provjerila je li sve dobro izmiješano.

Težina

Morat ćete držati i kontrolirati svoj ručni mikser cijelo vrijeme dok ga koristite, tako da morate razmišljati o težini koju vaša ruka može udobno podići. Ako je ručni mikser pretežak, bit će vam teško rukovati njime.

Prilozi

Ručni mikseri obično dolaze s dvije mutilice, ali neki modeli dodatno dolaze s kukama za tijesto za miješanje tijesta i žičanom pjenjačom za mućenje i prozračivanje vrhnja, meringa i jaja te miješanje svijetlih umaka i maslaca u tavama. Prije pranja uvijek provjerite mogu li se nastavci prati u perilici posuđa.

Kako se brinem za svoj ručni mikser?

Jednostavno upotrijebite vlažnu spužvu ili ručnik za čišćenje vanjskog dijela miksera, nježno ispirući sve zalijepljene ostatke. Ne dopustite da se spužva previše smoči; to može uzrokovati kvar ručne miješalice ako voda uđe u motor. Nikada nemojte uranjati mikser u vodu jer to može trajno oštetiti motor.

Naš cilj u Kulina je pružiti našim kupcima širok izbor vrhunskih kuhinjskih aparata, zbog čega nudimo širok izbor vrhunskih ručnih miksera renomiranih proizvođača kao što su ETA, WMFi KitchenAid.