Električne mutilice

6 items total
Ručni mikser HMF01WHEU, bijela, Smeg
179 € –23 %
Ručni mikser HMF01WHEU, bijela, Smeg
Online na zalihama (16 pcs)
137 €
SMEHMF01WHEU
Ručni mikser HMF01BLEU, crna, Smeg
179 € –16 %
Ručni mikser HMF01BLEU, crna, Smeg
Online na zalihama (1 pcs)
149 €
SMEHMF01BLEU
Ručni mikser HMF01PGEU, pastelno zelena, Smeg
179 € –16 %
149 €
SMEHMF01PGEU
Ručni blender KULT X, WMF
74,99 € –7 %
Ručni blender KULT X, WMF
Online na zalihama (11 pcs)
69,30 €
WM416560011
Ručni mikser AKU HM 3843, bežična, srebrna, Severin
83,29 € –15 %
70,35 €
SEVEHM3843

Štapni mikser - ruka pomoćnica u Vašoj kuhinji

Što je ručni mikser?

Ručni mikser je prijenosni električni uređaj s dva odvojiva metalna miješalica i podesivim brzinama. Osim toga, neke verzije dolaze s dodatnim dodacima poput pjenjače. Različite namirnice se mogu miješati, miksati, mutiti i tući ovim uređajem.

Za razliku od štapnih blendera, štapni mikseri učinkovito ugrađuju zrak u tijesto ili tijesto za stvaranje pahuljastih palačinki i šlaga za posluživanje na vrhu. Naravno, puno su brži od upotrebe tradicionalne, ručne metode s kuhinjskom zdjelom i žlicom za miješanje ili lopaticom.

Što uzeti u obzir pri odabiru ručnog miksera?

Uporište

Baza se odnosi na stranu ručnog miksera koju stavite na pult kada nije u upotrebi. Ako je podloga premala ili nestabilna, štapni mikser će se neprestano prevrtati, stoga pazite da ručni mikser pravilno stoji na kuhinjskoj plohi.

Brzine

Kako bi vam pružili veću kontrolu tijekom kombiniranja komponenti, najfiniji ručni mikseri imat će širok raspon promjenjivih brzina. Potražite i turbo gumb. Ova značajka šalje kratki nalet snage u vašu zdjelu kako bi obrisala ostatke i provjerila je li sve dobro izmiješano.

Težina

Morat ćete držati i kontrolirati svoj ručni mikser cijelo vrijeme dok ga koristite, tako da morate razmišljati o težini koju vaša ruka može udobno podići. Ako je ručni mikser pretežak, bit će vam teško rukovati njime.

Prilozi

Ručni mikseri obično dolaze s dvije mutilice, ali neki modeli dodatno dolaze s kukama za tijesto za miješanje tijesta i žičanom pjenjačom za mućenje i prozračivanje vrhnja, meringa i jaja te miješanje svijetlih umaka i maslaca u tavama. Prije pranja uvijek provjerite mogu li se nastavci prati u perilici posuđa.

Kako se brinem za svoj ručni mikser?

Jednostavno upotrijebite vlažnu spužvu ili ručnik za čišćenje vanjskog dijela miksera, nježno ispirući sve zalijepljene ostatke. Ne dopustite da se spužva previše smoči; to može uzrokovati kvar ručne miješalice ako voda uđe u motor. Nikada nemojte uranjati mikser u vodu jer to može trajno oštetiti motor.

Naš cilj u Kulina je pružiti našim kupcima širok izbor vrhunskih kuhinjskih aparata, zbog čega nudimo širok izbor vrhunskih ručnih miksera renomiranih proizvođača kao što su ETA, WMFi KitchenAid.