plastične čaše

13 items total
Nelomljiva čaša SUPERGLASS CLUB BR.6 Koziol, 300 ml prozirno siva KOZ3406540
Plastična visoka čaša CLUB L, 400 ml, kristalno prozirna, Koziol KOZ3578535
Plastična čaša CONNECT, set od 4 kom, 190 ml, koraljni, Koziol
17,43 €
KOZ7141704
Plastična čaša CONNECT, set od 4 kom, 190 ml, prirodna pepeljasto siva, Koziol KOZ7141701
Plastična čaša CONNECT, set od 4 kom, 190 ml, prirodno drvo, Koziol KOZ7141702
Plastična čaša CONNECT, set od 4 kom, 190 ml, prirodno lisnato zeleno, Koziol KOZ7141703
Nelomljiva čaša SUPERGLASS CLUB BR.3 Koziol, 250 ml, prozirni žad KOZ3403653
Plastična čaša za vodu CLUB S, 250 ml, kristalno prozirna, Koziol KOZ3576535
Plastična čaša za vodu CLUB S, 250 ml, prozirno siva, Koziol
4,41 €
KOZ3545540

Plastične čaše – plastična alternativa staklenom posuđu

Što su plastične čaše?

Plastične čaše su čaše za piće izrađene od plastičnih materijala, kao što su polikarbonat, akril ili polipropilen. Ove su čaše popularna zamjena za konvencionalno staklo i čaše za vodu za upotrebu u mnogim situacijama, kao što su okupljanja na otvorenom, zabave uz bazen ili piknici.

Lagane su, za višekratnu upotrebu, prenosive i vrlo često otporne na udarce. Plastične čaše dolaze u različitim veličinama, stilovima i bojama.

U Kulina imamo najbolje plastične čaše renomiranih proizvođača kao što je Koziol. Plastične čaše Koziol gotovo su neuništive pa ćete ih, odlučite li ih kupiti, moći koristiti godinama.

Gdje i kada možete koristiti plastične čaše?

Plastične čaše za piće prilagodljiv su izbor za različite situacije, uključujući:

  • Okupljanja na otvorenom: plastične čaše savršene su za okupljanja na otvorenom kao što su roštiljanje, piknici i vrtne zabave jer je manja vjerojatnost da će se razbiti nego obično stakleno posuđe .
  • Blagdanska slavlja: plastične čaše mogu biti izvrsna alternativa za prigode kao što su Dan zahvalnosti ili Božić gdje se može okupljati mnogo ljudi i često se pije.
  • Putovanja: plastične čaše također su izvrsna opcija za putovanja, dane na plaži, šetnje šumom i druga mjesta gdje stakleno posuđe može biti preteško ili se lako može slomiti.
  • Dječje zabave: Budući da su plastične čaše otporne na udarce i manje je vjerojatno da će izazvati ozljede ako padnu ili se prevrnu, one su sigurna alternativa za dječje zabave.

Koje vrste plastičnih čaša nudi Kulina?

Kulina nudi veliki izbor plastičnih čaša za razna pića, kao što su:

  • Plastične čaše za vodu: plastične čaše izvrsne su za posluživanje svih vrsta hladnih napitaka
  • Plastične čaše za vino: plastične čaše za vino dolaze u različitim veličinama i stilovima, uključujući peharne čaše, čaše s drškom i bez drške. Savršene su za okupljanja na otvorenom, piknike i druge aktivnosti kada korištenje uobičajenih naočala može biti riskantno.
  • Plastične čaše za pivo: čaše od pola litre, čaše i čaše samo su neke od raznih vrsta dostupnih plastičnih čaša za pivo. Čvrste su i nesalomljive, što ih čini savršenim za druženja na otvorenom.
  • Plastične čaše za šampanjac: Da, čak se i šampanjac smije piti u plastičnim! Dostupne su mnoge veličine i oblici plastičnih čaša za šampanjac, uključujući flute i coupes. Oni su savršeni za prigode poput vjenčanja, okupljanja na otvorenom i drugih okupljanja kada bi korištenje standardnog staklenog posuđa bilo riskantno.

Zaključno, u Kulina možete pronaći nekoliko varijanti plastičnih čaša dostupnih za razna pića, a najbolja vrsta za korištenje ovisit će o vašim zahtjevima i situaciji.