Kako iskoristiti poklon vaučer?

Da li ste primili naš poklon vaučer? Onda ste na pravom mjestu.
Kulina je online trgovina s najkvalitetnijim dodacima za kuhinju i dom.
Naravno, također pružamo visokokvalitetnu uslugu korisnicima.

Stoga, pravila i uvjeti korištenja naših vaučerasu NISU standardni nego su IZNAD standarda. Zaista.

Pravila i uvjeti poklon vaučera

Calendar

Period važenja vaučera je neograničen.
ZAISTA

Percent

Vaučer se također može koristiti za proizvode na sniženju.
ZAISTA

Tag

Također se može kombinirati sa drugim kodovima za popust ili poklon vaučerima.
ZAISTA

Coin

Preostala (ili ukupna) vrijednost vaučera može se zamijeniti za gotovinu.
ZAISTA

Kako iskoristiti naš vaučer

  1. U prvom koraku prilikom naručivanja, u košari, u polje "unesi vaučer za popust" (polje će postati vidljivo nakon što označite kvadratić "IMAM POPUST / POKLON VAUČER") unesite kod vaučera koji ćete pronaći na njegovoj prednjoj strani.
  2. Poklon vaučer se također može kombinirati s drugim kodom za popust. Ukoliko imate kod za popust, unesite ga u prvom koraku u polje "unesi vaučer za popust". Kako biste iskoristili samo poklon vaučer, u trećem koraku (nakon što unesete kontakt podatke) unesite te podatke zajedno s kodom vaučera u polje za dodatne napomene u košarici. Odaberite "bankovna doznaka" kao način plaćanja. Završite s narudžbom i pričekajte. Naš odjel za korisničku podršku će vas uskoro kontaktirati.
  3. Ako polje "unesi vaučer za popust" ne postane vidljivo u košarici (što se može dogoditi u slučaju velikih promotivnih ponuda), unesite kod vaučera u odjeljak za dodatne napomene u trećem koraku. Odaberite "bankovna doznaka" kao način plaćanja. Završite s narudžbom i pričekajte. Naš odjel za korisničku podršku uskoro će vas kontaktirati.
  4. Ako želite iskoristiti samo dio vrijednosti vaučera, naručite i unesite kod vaučera prema gornjim uputama. Odaberite "bankovna doznaka" kao način plaćanja. Unesite te podatke zajedno s kodom vaučera i brojem bankovnog računa u rubriku Dodatne napomene. Završite s narudžbom i pričekajte. Ako je potrebno, naš centar za korisnike će vas kontaktirati. Bit ćemo vam na raspolaganju.
  5. Nudimo besplatnu dostavu uz svaku kupnju s poklon vaučerom. Ako će vam biti naplaćen trošak dostave (ovo može biti slučaj ako kombinirate vaučer s drugim popustom i unesete kod vaučera u odjeljak za dodatne napomene ), naš centar za korisnike će vas kontaktirati i vratiti iznos za dostavu.
  6. Ako Vas ništa u Kulini nije ostavilo bez daha i želite dobiti punu vrijednost poklon vaučera, molimo kontaktirajte nas. Potrudit ćemo se zadovoljiti vaše potrebe i nadamo se da ćete sljedeći put pronaći nešto lijepo za sebe.
  7. Ukoliko ne znate što učiniti, molimo kontaktirajte nas. Rado ćemo vam pomoći. Ozbiljno! :-)

Vrste poklon vaučera

Poklon vaučere u vrijednosti od €50, €100 i €200 možete pronaći ovdje - https://www.kulina.hr/poklon-vauceri/.

Vaučere možete naručiti u elektronskoj formi.

Voucher 50
Voucher 100
Voucher 200
Da li također želite nekome pokloniti jedinstven poklon? Poklonite mu/joj Kulina poklon vaučer.
Dobrodošli u KULINA, svijet visokokvalitetne opreme za dom.