Courrèges

Brend Courreges spaja modu s mirisima, a njihove mirisne svijeće nude luksuzan i ekološki prihvatljiv način da svoj prostor ispunite prekrasnim mirisima. Ne oklijevajte i pozovite ove mirise u vaš interijer.
6 items total
Mirisna svijeća LA FILLE DE L'AIR, 190 g, Courreges
Outlet
65,10 € –25 %
48,75 €
CURR10C190
Mirisna svijeća L'EAU DE LIESSE, 190 g, Courreges
Outlet
65,10 € –15 %
55,25 €
CURR16C190
Mirisna svijeća SECONDE PEAU, 190 g, Courreges
66,15 €
CURR14C190
Mirisna svijeća C, 190 g, Courreges
Outlet
65,10 € –25 %
Mirisna svijeća C, 190 g, Courreges
Online na zalihama (6 pcs)
48,75 €
CURR12C190
Mirisna svijeća L'EMPREINTE, 190 g, Courreges
66,15 €
CURR13C190
Mirisna svijeća SLOGAN, 190 g, Courreges
66,15 €
CURR11C190

Courrèges - od mode do mirisa

André i Coqueline Courrèges osnovali su Courrèges 1961. godine, revolucionirajući industriju mode i dizajna svojim naglaskom na pokret, čistoću, boju i svjetlost. Ostavili su svoj pečat strukturiranim linijama i privrženošću bijeloj boji, praćenoj varijacijama boja i novim materijalima poput vinila. Godine 1971. André Courrèges predstavio je Empreinte, kultni miris koji je obilježio pohod modne kuće na tržište mirisa. Godine 2015. Courrèges lansirao je La fille de l'air, prozračni miris cvijeta naranče.

U rujnu 2020. Courrèges imenovao je Nicolasa Di Felicea za umjetničkog direktora, a on je svoju strast prema mirisima počeo ugrađivati u etos brenda. S vizijom mode kao cjelovitog, sveobuhvatnog univerzuma, Di Felice je oživio tradiciju couturier-parfumer i namjeravao je ponovno osnažiti svemir mirisa marke stvarajući jedinstvenu mirisnu ponudu s potpisom za 60. obljetnicu marke, 50 godina nakon lansiranje svog prvog mirisa.

Courregesove mirisne svijeće

Brend Courreges nije samo parfem već i sofisticirani i elegantni mirisi za dom koji će transformirati vaš interijer.

Mirisne svijeće Courreges nude luksuzan i ekološki prihvatljiv način da svoj prostor ispunite prekrasnim mirisima. Ove svijeće dolaze u lakiranim staklenim posudama proizvedenim u Francuskoj i prekrivenim poklopcima od lakiranog drva iz Jure. Svijeće imaju pamučne fitilje koji nude 43 do 47 sati mirisnog gorenja. Osim toga, dolaze smješteni u cilindrične kutije izrađene od papira s FSC certifikatom, što ih čini održivim izborom.

Courreges mirisi za vaš dom

Osnovni akord mirisa je opojni ambroksan (ambrox), prepoznatljivi sastojak svih mirisnih kreacija Courrèges Parfums, poznat po svojim svojstvima ovisnosti i aromom koja podsjeća na miris naše kože. Nicolas Di Felice, umjetnički direktor brenda, odabrao je ovu osebujnu notu kao srce olfaktornog svemira kako bi svih šest mirisa u kolekciji dao ekspresiju i dugovječnost.

Odaberite miris za svoj interijer između nota poput mirisa svježeg rublja, bijelog mošusa, borovice, cvijeta naranče, listova čaja, cvijeta naranče, bergamota i pačulija.

Kako bi se osiguralo ravnomjerno gorenje, preporuča se prilikom prve upotrebe svijeću spaliti dok cijela površina ne bude tekuća. Fitilj treba redovito podrezivati kako bi se spriječilo dimljenje i kako bi se držao u sredini.