Aparati za kavu na kapsule

1 items total
Putni aparat za kavu AESP-312, Akai
197,99 € –7 %
Putni aparat za kavu AESP-312, Akai
Online na zalihama (7 pcs)
184 €
AKAESP312

Pod aparat za kavu – probudite se uz najukusniju šalicu svaki dan

Što je aparat za kavu u kapsulama?

A aparat za kavu na kapsule je praktična opcija ako želite kuhati kavu kod kuće, ali tražite bržu i lakšu alternativu ručnom aparatu za kavu.

Izvrstan su odabir za sve ljubitelje kave; sve što trebate učiniti je odabrati kapsulu kave iz svog spremnika za kapsule, izbaciti je, pritisnuti gumb i sjesti dok automatski kuha i služi espresso za vas.

Na Kulina nudimo kolekciju aparata za kavu u kapsulama renomiranih tvrtki u raznim bojama i stilovima dizajniranim da odgovaraju vašem ukusu.

Koja je razlika između instant kave i kave u kapsulama?

Čahura kave razlikuje se od instant kave, unatoč nekoliko sličnosti koje vas mogu navesti na brz zaključak.

Instant kavu možete kuhati nakon što se zrna kave samelju u prah. Međutim, u slučaju kave u mahunama, i dalje ih trebate pakirati kao jednu porciju čak i nakon što se pripremi praškasti oblik. Uz instant kavu, sve što trebate učiniti je pomiješati mljevena zrna kave s vrućom vodom da biste napravili kavu. Za kapsule kave možete dodati toplu vodu iz kuhala za vodu ili aparata.

Kako mogu ispravno održavati svoj aparat za kavu u kapsulama?

Jedan od aparata za kavu koji je najlakši za održavanje je tip kave u kapsulama, što ga čini fantastičnim izborom za užurbani stil života. Iako ih je lako održavati, nekoliko ključnih postupaka održavanja jamči najbolje rezultate:

Jedan od najvažnijih i najučinkovitijih načina za održavanje vašeg aparat za kavu na kapsule je uklanjanje kamenca. Svi aparati za kavu imaju tendenciju nakupljanja sloja kalcija ili kamenca, slično kuhalu za vodu, što može smanjiti kvalitetu vaše kave.

  • Svakodnevno provjeravajte posudu za skupljanje tekućine na vašem stroju i ispraznite svu tekućinu kako biste smanjili mogućnost prolijevanja.
  • Dobivate i posebno formulirane kapsule za čišćenje kave punjene deterdžentom za temeljito čišćenje unutrašnjosti vašeg aparata.

Ako ste ljubitelj kave, možete pogledati i druge proizvode dostupne na Kulina, kao što su posude za pohranu kave, mlinci za kavui aparati za kavu