Procesori za hranu

9 items total
Procesor hrane 5KFP1319, 3,1 l, crna, KitchenAid
329 €
KA5KFP1319EOB
Procesor hrane 5KFP1319, 3,1 l, boja badema, KitchenAid
345 €
KA5KFP1319EAC
Procesor hrane KM 3896 Severin, zelena
Procesor hrane KM 3896 Severin, zelena
Online na zalihama (2 pcs)
264,99 €
SEVE3472853
Procesor hrane ARTISAN, kraljevsko crvena, KitchenAid
629 €
KA5KFP1644EER
Procesor hrane KM 3897 Severin mat, crna
Procesor hrane KM 3897 Severin mat, crna
Online na zalihama (4 pcs)
244,99 €
SEVE3483663
Procesor hrane ARTISAN, crvena metalik, KitchenAid
629 €
KA5KFP1644ECA
Procesor hrane 5KFP0719, tamno siva mat, KitchenAid
156 €
KA5KFP0719EDG
Nastavak sjeckalice za Bamix ručni blender, bijela, Bamix
45,15 €
BX3001002
Nastavak za sjeckalicu, crni, Bamix
Nastavak za sjeckalicu, crni, Bamix
Online na zalihama (11 pcs)
47 €
BX3001001

Kuhinjski procesori – Vaš kućni aparat za sve

Kuhinjski procesor jedan je od najkorisnijih alata u kuhinji. Ovaj kuhinjski uređaj može upravljati mnogim zadacima pripreme obroka. Vaši se sastojci mogu usitniti, usitniti, narezati na kockice i rezati pomoću procesora za hranu. Napraviti domaće kašice za svoje dijete ili narezati sir za salatu samo su neki od kulinarskih zadataka koji se mogu olakšati.

Vaši sastojci se unose u diskove odmah ispod cijevi za dovod dok se reže i usitnjava na vrhu. Kuhinjski procesori mogu obraditi ogromnu hranu, uključujući cijele slatke krumpire, rajčice i krastavce, s izborom širine dovodne cijevi i kapaciteta zdjele, zahtijevajući minimalnu pripremu prije obrade. Međutim, posjedovanje svih prednosti ne znači nužno da je procesor hrane savršen izbor za vaše potrebe. Kad god birate svoje kuhinjske aparate razmislite o hrani i obrocima koje obično pripremate i kako će vam ovaj aparat u tome pomoći.

Koja je razlika između blendera i procesora hrane?

Kuhinjski procesori mogu temeljito pasirati i emulgirati obroke te također upravljati većim rasponom poslova uključujući rezanje, sjeckanje, sjeckanje i rezanje na kockice, za razliku od blendera, koji su često namijenjeni samo emulgiranju hrane u tekuće stanje (poput smoothieja ili smrznutog piće).

Glavna razlika je u tome što procesori hrane mogu obavljati ove brojne funkcije zahvaljujući nizu pomoćnih diskova i oštrica, dok su blenderi opremljeni samo sklopom oštrica u posudi blendera.

Kulina također ima kolekcije sjeckalica za hranu, samostojećih miksera, ribalica i rezača, ali sve njihove funkcije možete obavljati pomoću multipraktika umjesto toga.

Kako mogu odabrati koji procesor hrane kupiti?

Postoji mnogo različitih vrsta procesora hrane i mogu imati različite veličine, izglede i značajke. Uzmite u obzir svaki recept koji namjeravate pripremiti kao i naknadne pripreme.

Kapacitet i značajke koje su vam potrebne za te recepte, kao i njihovo pojednostavljivanje svaki put kada ih reproducirate, treba uzeti u obzir pri odabiru najboljeg procesora hrane za vas.

KitchenAid procesori hrane dostupni su od Kulina u raznim bojama kako bi vam pomogli u obradi namirnica za svaki ukus. Pronađite model koji najbolje odgovara vašem kreativnom procesu i oslobađa vašu kreativnost.