6 items total
Držač za spajalice za papir CHIP, Alessi
57,75 €
ALRT01
Šiljilo CASTOR, Alessi
Šiljilo CASTOR, Alessi
Online na zalihama (9 pcs)
60,90 €
ALRT02
Probijač rupa CAP, 10 cm, srebrna, Philippi
62,90 €
PHP273050
Stalak za selotejp CAP, 10 cm, Philippi
Stalak za selotejp CAP, 10 cm, Philippi
Online na zalihama (1 pcs)
52,40 €
PHP273051
Metar GENTS, 3 m, tamnosiva, Blomus
Sticker
38,02 € –15 %
Metar GENTS, 3 m, tamnosiva, Blomus
Online na zalihama (1 pcs)
32,31 €
BM66234
Metar GENTS, 3 m, krem, Blomus
Sticker
38,02 € –15 %
Metar GENTS, 3 m, krem, Blomus
Online na zalihama (2 pcs)
32,31 €
BM66232

Uredski pribor – maksimiziranje vaše uredske produktivnosti s dizajnom

Uredski materijal neizostavan je dio svakog radnog prostora, čak i kućnog ureda. Ovi alati, koji se kreću od bušilica za rupe do spajalica, neophodni su za svakodnevne poslove i mogu poboljšati učinkovitost, produktivnost i organizaciju. Ali ne samo. Dizajnerski uredski materijal također je savršen dar za kolege, poslovne partnere, brata ili oca.

Odabrati najbolje alate koji će zadovoljiti sve vaše potrebe nije lako, ali vrijedi razmisliti. Odaberite dodatke koji odgovaraju stilu vašeg ureda - bilo da se radi o domu ili poslovnom uredu - i pogledajte koliko možete uživati u vremenu provedenom na poslu, ali okruženi prekrasnim predmetima

Koje su vrste uredskog materijala dostupne na Kulina?

Na Kulina nudi se širok izbor uredskog materijala, koji je dizajniran da zadovolji zahtjeve svakog radnog mjesta.

  • Šiljila za olovke : Šiljila se koriste za oštrenje olovaka do precizne točke kako bi se mogle koristiti za pisanje, crtanje ili bojanje. Olovka bez šiljila je beskorisna.
  • Dispenzeri ljepljivih traka : Dispenzeri ljepljivih traka koriste se za odlaganje maskirne trake ili selotejpa na reguliran i korisniku jednostavan način. To omogućuje dobru manipulaciju trakom bez potrebe za škarama.
  • Spajalice : ovo su alati koji se koriste za spajanje papira. Postoji mnogo različitih oblika i veličina klamerica, a neke mogu zalijepiti do 100 stranica odjednom.
  • Ravnala Ravnala se koriste za crtanje i mjerenje u ravnim crtama. Dostupni su u različitim duljinama i materijalima.
  • Spajalice : Spajalice su mali, savijeni komadići plastike ili žice koji se koriste za kratkotrajno spajanje papira. Dolaze u nizu oblika, veličina i boja.
  • Bušilice : Bušilice su alati koji se koriste za bušenje rupa u papirima za njihovo uvezivanje ili pohranjivanje. Dolaze u raznim oblicima i veličinama, a neki od njih mogu istovremeno probušiti nekoliko rupa.

Mnoge marke dostupne u Kulina nude moderan, dizajnerski, a ponekad i smiješan uredski materijal. Obavezno provjerite dizajn prema Alessi (i njegov legendarni šiljilo kotačići ili držači za spajalice), minimalistički proizvodi Blomus i uredski dodaci Philippi, koji su sjajni darovi za sve radoholičare, ali i arhitekte ili IT radnike.