Dječja zona

6 items total
Pliš guska GASPARD Bloomingville bijela
Outlet
23,49 € –10 %
Pliš guska GASPARD Bloomingville bijela
Online na zalihama (>5 pcs)
21,14 €
BV82058009
Drvena slagalica DEER FRIENDS Done by Deer 7 komada
11 €
DBD4804422
Drveni aktovka s alatima KID'S HUB Kids Concept 12 kom
55 € –22 %
43,05 €
KC1000608
Drveni lječilište postaviti KID'S HUB Kids Concept 15 kom
45 € –21 %
35,70 €
KC1000607

Dječja zona – kako organizirati prostor vašeg djeteta?

Djeca trebaju a siguran prostor u svojim životima. Prostor u kojem se mogu sakriti, odmoriti, igrati i opustiti. Vaša dječja soba bi definitivno trebala biti takav prostor. Ali kako to urediti? Kako stilizirati dječju sobu tako da bude prilagođena djeci i roditeljima? Tako da smiruje i postane sredina u kojoj djeca žele boraviti, učiti i razvijati se.

Provjerite naš kratki popis stvari koje morate imati za svoju dječju zonu i uvjerite se da ima sve što im treba.

Igračke, naravno! Igračkevrlo su važne za pravilan razvoj djeteta. Pomažu djeci da razviju svoje društvene i komunikacijske vještine te motoričke vještine, potiču razinu koncentracije i poboljšavaju raspon pažnje i pamćenja. Učenje kroz igru ​​bitan je dio djetetova razvoja pa se pobrinite da svojoj djeci ponudite razne igračke. Ako želite da njihove igračke budu ekološki prihvatljive i dugotrajne, odaberite drvene igračke a ako želite da vaša djeca razviju društvene vještine, ne zaboravite na igračke koje omogućuju igranje uloga. Odaberite različite igračke ovisno o dobi vašeg djeteta, ali nemojte ih zatrpati s previše igračaka.

Dječji tekstil i tepisi - Djeca vole maženje, trebaju fizički dodir i žude za zagrljajima i poljupcima. Trebaju utjehu i sigurno mjesto gdje se mogu opustiti ako se osjećaju uplašeno ili nervozno.Dječji tekstil kao što su jastuci, deke ili tepisi, kao i plišane igračke, pomažu u uređenju ovakvog udobnog interijera prilagođenog djeci, stoga se pobrinite da ih u dječjoj sobi bude što više.

Dječje lampe savršene su za stvaranje intimne atmosfere u interijeru. Kada tražite lampu za svoju dječju sobu, pobrinite se da odaberete stropnu lampu, ali i stolne ili zidne lampe koje će služiti kao naglašena rasvjeta koja stvara atmosferu i pomaže stvoriti opuštenu, toplu i sigurnu atmosferu u sobi.