6 items total
Tablica rasta djece MINNE, priroda, Bloomingville
40,95 €
BV82054126
Baldahin LUKKA, 275 x 50 cm, smeđa, pamuk, Bloomingville
150 €
BV82049816
Plišana igračka pas CHARLIE, 3 kom u setu, smeđa, Bloomingville
51,45 €
BV82054185
Set za igru torta TALA, set od 16 kom, smeđa, drvo, Bloomingville
52,50 €
BV82053024
Plišana igračka GASPARD, bijela, Bloomingville
25,20 €
BV82058009

Dječja zona – kako organizirati prostor vašeg djeteta?

Djeca trebaju a siguran prostor u svojim životima. Prostor u kojem se mogu sakriti, odmoriti, igrati i opustiti. Vaša dječja soba bi definitivno trebala biti takav prostor. Ali kako to urediti? Kako stilizirati dječju sobu tako da bude prilagođena djeci i roditeljima? Tako da smiruje i postane sredina u kojoj djeca žele boraviti, učiti i razvijati se.

Provjerite naš kratki popis stvari koje morate imati za svoju dječju zonu i uvjerite se da ima sve što im treba.

Igračke, naravno! Igračkevrlo su važne za pravilan razvoj djeteta. Pomažu djeci da razviju svoje društvene i komunikacijske vještine te motoričke vještine, potiču razinu koncentracije i poboljšavaju raspon pažnje i pamćenja. Učenje kroz igru ​​bitan je dio djetetova razvoja pa se pobrinite da svojoj djeci ponudite razne igračke. Ako želite da njihove igračke budu ekološki prihvatljive i dugotrajne, odaberite drvene igračke a ako želite da vaša djeca razviju društvene vještine, ne zaboravite na igračke koje omogućuju igranje uloga. Odaberite različite igračke ovisno o dobi vašeg djeteta, ali nemojte ih zatrpati s previše igračaka.

Dječji tekstil i tepisi - Djeca vole maženje, trebaju fizički dodir i žude za zagrljajima i poljupcima. Trebaju utjehu i sigurno mjesto gdje se mogu opustiti ako se osjećaju uplašeno ili nervozno.Dječji tekstil kao što su jastuci, deke ili tepisi, kao i plišane igračke, pomažu u uređenju ovakvog udobnog interijera prilagođenog djeci, stoga se pobrinite da ih u dječjoj sobi bude što više.

Dječje lampe savršene su za stvaranje intimne atmosfere u interijeru. Kada tražite lampu za svoju dječju sobu, pobrinite se da odaberete stropnu lampu, ali i stolne ili zidne lampe koje će služiti kao naglašena rasvjeta koja stvara atmosferu i pomaže stvoriti opuštenu, toplu i sigurnu atmosferu u sobi.