Kupaonske vage

6 items total
Digitalna tjelesna vaga RENEW, bež, Brabantia
35,70 €
BRAB223440
Digitalna tjelesna vaga, bijela, Brabantia
36,75 €
BRAB280146
Digitalna tjelesna vaga RENEW, bež, bez baterija, Brabantia
51,45 €
BRAB223525
Digitalna tjelesna vaga, crna, Brabantia
77 € –8 %
Digitalna tjelesna vaga, crna, Brabantia
Online na zalihama (1 pcs)
70,35 €
BRAB481949
Digitalna tjelesna vaga, bijela, Brabantia
38,31 €
BRAB483127
Digitalna tjelesna vaga, tamnosiva, Brabantia
34,65 €
BRAB280122

Kupaonske vage – bitan korak na vašem putu do dobre forme

Što je kupaonska vaga?

Kupaonska vaga je alat koji se koristi za određivanje težine osobe. Kupaonske vage i vage za sastav tijela često se koriste u domovima, teretanama i drugim fitness i medicinskim ustanovama kako bi pomogle ljudima da prate svoju težinu i njezin napredak tijekom vremena.

Koje funkcije nude moderne kupaonske vage?

Suvremene kupaonske vage nude širok raspon funkcija izvan samog mjerenja tjelesne težine. Neke od najčešćih funkcija koje nude moderne kupaonske vage uključuju:

  • Postotak tjelesne masti: mnoge kupaonske vage mogu mjeriti postotak tjelesne masti, što je točniji pokazatelj ukupnog zdravlja od same tjelesne težine.

  • Mišićna masa: neke kupaonske vage također mogu mjeriti mišićnu masu, što je važno za one koji vježbaju ili pokušavaju izgraditi mišiće.

  • Postotak vode u tijelu: mjerenje postotka vode u tijelu može vam pomoći u praćenju razine hidracije i provjerite pijete li dovoljno vode.

  • Gustoća kostiju: neke vage također mogu mjeriti gustoću kostiju, što je važno za one koji su izloženi riziku od osteoporoze.

  • BMI: mnoge kupaonske vage mogu izračunati vaš indeks tjelesne mase (BMI), što je mjera tjelesne masti na temelju visine i težine.

  • Više korisnika: neke kupaonske vage mogu pohranjivati podatke za više korisnika, što obiteljima olakšava praćenje njihovog individualnog napretka.

  • Integracija aplikacije: mnoge moderne kupaonske vage mogu se sinkronizirati s aplikacijama na vašem pametnom telefonu ili tabletu, što vam omogućuje praćenje vašeg napretka tijekom vremena i dobivanje personaliziranih preporuka za prehranu i tjelovježbu.

Općenito, suvremene kupaonske vage nude niz značajki koje vam mogu pomoći da točnije i učinkovitije pratite svoje zdravstvene i fitness ciljeve.

Kako se brinem i održavam kupaonsku vagu?

Vaša će kupaonska vaga trajati dulje i dati točna očitanja ako se pravilno održava. Evo nekoliko preporuka za održavanje i njegu vaše kupaonske vage:

  • Održavajte vagu čistom: kako biste uklonili prašinu i prljavštinu, redovito brišite vagu vlažnim ručnikom ili je dezinficirajte. Nemojte koristiti agresivna sredstva za čišćenje ili kemikalije koje bi mogle izgrebati površinu kamenca.
  • Provjerite baterije: Budući da kupaonske vage na Kulina rade na baterije, trebali biste redovito provjeravati razinu baterija i mijenjati ih po potrebi.
  • Koristite vagu na odgovarajući način: Uvijek koristite vagu na ravnoj površini.

Ako želite smanjiti težinu ili poboljšati formu, ne zaboravite piti dovoljno vode i zamijeniti nezdrave grickalice zdravim smoothiejima. Naše boce za vodu i blenderi za smoothie pomoći će vam u tome.