8 items total
Kanta za led ICE BOX, 16 cm, sa hvataljkama za led, Eva Solo
104,90 €
ES567716
Kanta za led ALIR, mesing, House Doctor
63 € –18 %
Kanta za led ALIR, mesing, House Doctor
Online na zalihama (>5 pcs)
51,30 €
HD211290801
Kocke za viski LOUNGE, Blomus
33,49 € –6 %
Kocke za viski LOUNGE, Blomus
Online na zalihama (>5 pcs)
31,40 €
BM63539
Kalup za led MASTER SEAL FRESH K3023612, plava, Tefal
17,70 €
TEFK3023612
Kalup za led GEMS, silikon, Bitz
Kalup za led GEMS, silikon, Bitz
Online na zalihama (>5 pcs)
13,70 €
BITZ225290
Kalup za sladoled ICONIC, set od 4 kom, Lékué
19,95 €
LKE3400231S01U150
Hvataljke za led GRUNGE, House Doctor
Hvataljke za led GRUNGE, House Doctor
Online na zalihama (1 pcs)
21,40 €
HD211290812
YUICHI posuda za led 24 cm, zlatna, aluminij, Bloomingville
New
94,90 €
BV48601808

Alati za led – kolekcija dodataka za glazuru bitnih za vrhunsko piće

Zašto je važno koristiti alate i pribor za led i posluživati svoja pića hladna?

Važno je poslužiti pića hladna, posebno vino i koktele, iz mnogo razloga, kao što su:

  • Tekstura: na teksturu pića može utjecati njegova temperatura. Topli napitci mogu djelovati teški ili dosadni, ali hladni napitci obično djeluju više energije i osvježavajuće.
  • Okus: stavljanje vina i drugih pića na pravu temperaturu poboljšava njihove okuse i mirise. Na primjer, bijelo se vino često poslužuje hladno kako bi se poboljšao njegov hrskavi i osvježavajući okus.
  • Čuvanje: posluživanje pića hladnim također može pomoći u održavanju njihove kvalitete i spriječiti kvarenje. To je posebno bitno za vino, jer se može pokvariti ili pretvoriti u ocat na visokim temperaturama.
  • Prezentacija: Posluživanje pića hladnim pomaže u poboljšanju njihove estetske privlačnosti. Vizualno ugodna i izaziva iščekivanje kod onih koji ih piju je hladna čaša ili boca s kondenzacijom.

Zaključno, ključno je poslužiti vino i koktele na odgovarajućoj temperaturi kako bi se poboljšao njihov okus, tekstura i izgled, a istovremeno zadržala njihova kvaliteta.

Koji su osnovni alati za led?

Naši elegantni ledeni alati podijeljeni su u podkategorije:

  • Hvataljke za led- Hvataljke za led su vrsta malog kuhinjskog pribora napravljenog posebno za uzimanje i držanje kockica leda. Obično imaju dva duga, uska kraka s nazubljenim rubovima koji mogu čvrsto uhvatiti i zadržati ledene kristale. Kliješta se mogu otvarati i zatvarati poput škara jer su krakovi na jednom kraju povezani šarkom ili osovinom.
  • Kalupi za kocke - Kalupi za kocke mali su spremnici koji se koriste za izradu kockica leda u obliku kocke. Voda se ulije u svaki odjeljak i zatim zamrzne dok ne postane čvrsta. Nakon što se kockice leda zalede, posuda se može okrenuti ili saviti kako bi se kockice oslobodile.
  • Posude za led - Posude za led su spremnici napravljeni posebno za pohranu kockica leda ili lomljenog leda, održavajući njihovu hladnoću i sprječavajući njihovo brzo otapanje.

Svi ovi ledeni alati odabrani su od vrhunskih marki kao što su Stelton, House Doctori Lekue. Da biste ohladili svoju bocu vina ili šampanjca, također možete istražiti naše rashladne uređaje za boce.