Joseph Joseph

Sve je počelo s jednom staklenom daskom za rezanje... Braća Joseph pokrenuli su svoj brend kuhinjskih dodataka Joseph Joseph iz strasti za dizajniranjem proizvoda koji će bolje funkcionirati - u svakodnevnoj uporabi i u vašoj kuhinji.
191 items total
Kanta za otpatke TRASH COMPACTOR TITAN, 20 l, čelik, Joseph Joseph JS30037
Organizatori ladica DRAWERSTORE, 2 kom, sivi, Joseph Joseph
49,35 €
JS85188
Organizator ladica DRAWER STORE, siva, Joseph Joseph
37,15 € –7 %
34,23 €
JS85127
Organizator šminke VIVA 75005, s ogledalom, bež, Joseph Joseph
56,81 €
JS75005
Držač papirnatih ručnika PUSH & TEAR, Joseph Joseph
31,71 €
JS85140
Vadičep s polugom BARWISE COMPACT, Joseph Joseph
66,07 € –15 %
55,65 €
JS20099
Digitalna vaga za hranu TRISCALE, bijela, Joseph Joseph
51,35 €
JS40071
Kuhinjska zdjela, set od 6 kom, Joseph Joseph
52,99 € –10 %
47,25 €
JS80025
Up
More products

Joseph Joseph - sve je započelo s jednom staklenom daskom za rezanje...

Joseph Joseph brend osnovali su Antony i Richard Joseph, blizancii dizajneri sa strašću prema izumima. Godine 2003.dizajnirali su staklenu dasku za rezanje koja je bila početak njihova putovanja s ciljem dizajniranja funkcionalnih kuhinjskih proizvoda koji će učiniti svakodnevne kućanske zadatke učinkovitijima.

Misija i vizija

Ideja braće Joseph je revolucionizirati kućne zadatke i dizajnirati proizvode koji bolje rade, višenamjenski su i rješavaju svakodnevne probleme. Bez obzira o kojem se zadatku radilo - pripremi obroka, organiziranju kuhinje, pranju rublja ili zbrinjavnaju otpada, svaki proizvod brenda Joseph Joseph dizajniran je kako bi olakšao svakodnevni život.

Višenamjenski proizvodi dizajnirani su kako bi učilini rad u kuhinji učinkovitijim, kako bi uštedili prostor u kuhinjskim ladicama i kako bi imali što manji utjecaj na okoliš. Joseph Joseph teži smanjenju otpada i onečišćenja koristeći materijale koje se mogu reciklirati, nudeći zamjenske dijelove gdje je to moguće i čineći svoje proizvode što je više moguće izdržljivima i višenamjenskima.

Joseph Joseph dizajn i proizvodi

Joseph Joseph je studio sa sjedištem u Londonugdje su svi njihovi proizvodi smišljeni, gdje se provode istraživanja i izrađuju prototipovi, i gdje se svaki proizvod testira kako bi se osiguralo da izvrsno radi.

Svi su Joseph Joseph kuhinjski alati i dodaci izrađeni od visokokvalitetnih materijala i nude moderan dizajn prikladan svim vrstama kuhinjskih stilova. Možete birati između različitih nizova boja, uključujući bezvremenske nijanse sive ili bijele, kao i šarenije, hrabrije opcije.

Mnogi proizvodi iz ponude brenda dobili su prestižne nagrade poput The Queen’s Award for Enterprise 2018. za Totem Waste Separation & kantu za smeće, Excellence in Housewares Award (10 nagrada za inovacije), Global Innovation Awards (gia) (8 nagrada! posljednja za revolucionarnost Flex™ četku za WC), Reddot Design Award (od 2018. 14 RedDot nagrada, uključujući dva Best of the Best priznanja za Pie™ Kitchen Timer i Totem Waste Separation & kante za smeće).

Među najprodavanijim proizodima Joseph Joseph brenda na Kulini pronaći ćete: