Staklena kuhala

6 items total
Električno kuhalo i čajnik 2u1 WK 3479, 1,7 l, Severin
91,69 € –8 %
84 €
SEVEWK3479
Električno kuhalo LONO, 1,7 l, staklo, WMF
140 €
WM0413150011
Ekspres lonac WK 3458 Severin 0,5 l srebrni
51,44 €
SEVE3413018
Električno kuhalo GLASS KI772D38, 1,7 l, Tefal
49,90 € –20 %
39,92 €
TEFKI772D38
Električno kuhalo WK 3422, 1,7 l, sa čajnikom, Severin
162,49 € –16 %
135 €
SEVEWK3422
Električno kuhalo WK 3420, 1,7 l, Severin
45,79 € –5 %
43,05 €
SEVEWK3420

Stakleni kuhala za vodu – Vaša "staklena" elegantna kuhinja neophodna je

Električni kuhala za vodu čine vaš svakodnevni život ugodnijim brzim kuhanjem vode za vašu kavu ili čaj. Pronađite svoj omiljeni dizajn kuhala za vodu u Kulina i odaberite materijal i boju koji vam najviše odgovaraju.

Jedna od opcija koju imate je stakleni kuhalo za vodu. Grije vodu bez stvaranjaopasnih kemikalija. Osim što je ekološki održivo, staklo ne mijenja okus vode.

Zašto bih trebao kupiti električno stakleno kuhalo za vodu?

Postoji nekoliko prednosti odabira staklenog kuhala za čaj, a neke su istaknute u nastavku:

  • Stakleni kuhala za vodu su prozirni. Staklena kuhala za vodu nude potpunu vidljivost, što ih razlikuje od drugih vrsta kuhala za vodu kao što su plastična ili kuhala za vodu od nehrđajućeg čelika. Uvijek možete vidjeti koliko je tople vode ostalo.
  • staklena kuhala za vodu su spektakularna - uvijek možete promatrati proces mjehurića i ključanja vode unutar kuhala za vodu, što izgleda sjajno i prilično opuštajuće
  • staklene stijenke se lako čiste
  • Staklo ne hrđa. Vaše stakleno kuhalo za vodu, za razliku od nekih nekvalitetnih metalnih kuhala za vodu, neće hrđati.

Kako da očistim svoje stakleno kuhalo za vodu?

Meka spužva i topla voda s sapunom sve su što je potrebno za rutinsko održavanje. Ali ako se trebate riješiti tvrdokornih mrlja, ocat i limunov sok dva su sigurna rješenja bez kemikalija koja vam mogu pomoći da vaš omiljeni stakleni kuhalo za vodu izgleda kao nov.

Ocat: U kuhalo za vodu stavite dva dijela vode i jedan dio bijelog octa. Zatim pustite da prokuha nakon sat vremena hlađenja. Kako biste se riješili mirisa octa, bacite vodu i očistite kuhalo kao i obično.

Sok od limuna – Ulijte sok od dva velika limuna u čistu vodu u kuhalu za vodu. Pustite smjesu da prokuha, a zatim pustite da kiselost limuna otopi kamenac. Dajte ovoj kombinaciji nekoliko sati da se odmori za optimalne rezultate. Zatim samo operite kuhalo toplom vodom i sapunom.

Provjerite naše WMF staklene kuhala za vodu izrađene od visokokvalitetnog, toplinski otpornog borosilikatnog stakla SCHOTT DURAN za najveličanstveniji izgled u vašoj kuhinji, a ako više volite nešto retro provjerite kuhala za vodu nudi Smeg ili KitchenAid.

Za potpuno iskustvo kuhanja čaja provjerite naše čajnike i šalice za čaj. Također možete pronaći sve što vam je potrebno za pripremu prave šalice čaja u našem vodiču za kupnju za pripremu čaja.