Stolni električni roštilji

13 items total
Stolni električni roštilj LONO, WMF
Stolni električni roštilj LONO, WMF
Online na zalihama (5 pcs)
200 €
WM0415280011
Električni roštilj PG 8107 SEVO GTS, 3000 W, Severin
666,99 € –10 %
599 €
SEVEPG8107
Električni roštilj PG 8106 SEVO GT, 3000 W, Severin
499 €
SEVEPG8106
Teppan Yaki roštilj KG 2397, 2200 W, Severin
77,91 €
SEVEKG2397
Stolni električni roštilj LONO, sa staklenim poklopcem, WMF
200 €
WM415430011
Stolni električni roštilj PG 8104 SEVO G, 3000 W, Severin
247,80 €
SEVEPG8104
Stolni električni roštilj PG 8114 SENOA DIGITAL BOOST, 3000 W, Severin SEVEPG8114
Stolni električni roštilj LONO, WMF
Stolni električni roštilj LONO, WMF
Online na zalihama (8 pcs)
151 €
WM415340011
Raclette roštilj i set za fondue 2u1 RG 2348 Severin, srebrna
116,99 € –36 %
74,55 €
SEVE2445513
Električni roštilj PG 8138 SEVO SMART GT, 3000 W, Severin
623 €
SEVEPG8138
Stolni električni roštilj LONO, WMF
Stolni električni roštilj LONO, WMF
Online na zalihama (4 pcs)
144 €
WM0415330011
Stolni električni roštilj QUADRO LONO, WMF
111,30 €
WM0415190011

Stolni električni roštilji – idealan roštilj za unutarnje i vanjske potrebe roštiljanja

Što su stolni električni roštilji?

Stolni električni roštilji mali su uređaji za roštiljanje prilagođeni plohi koji kao izvor energije koriste električnu energiju, a ne plin ili drveni ugljen. Sastoje se od područja za roštiljanje, grijaćeg elementa i mehanizma za kontrolu temperature koji korisniku omogućuje reguliranje topline prema potrebi.

Stolni električni roštilji nadaleko su poznati po svojoj udobnosti, jer se mogu koristiti u zatvorenom ili otvorenom prostoru, a rukovanje njima je jednostavno. Također su savršeni za male prostore jer im nije potrebno puno vanjskog prostora ili pristup plinskom vodu pa su dobri za stanove ili spavaonice.

Stolni električni roštilji poznatih proizvođača poput Severin i WMF možete pronaći na web stranici Kulina.

Koje su glavne prednosti korištenja a stolni električni roštilj?

Postoji nekoliko prednosti a stolni električni roštilj, uključujući:

  • Pogodnost: A stolni električni roštilj jednostavan je za korištenje i može se brzo postaviti, što ga čini prikladnom opcijom za kuhanje na otvorenom ili u zatvorenom prostoru.

  • Gorivo nije potrebno: Za razliku od tradicionalnih roštilja koji zahtijevaju drveni ugljen, propan ili prirodni plin, električni roštilji se napajaju električnom energijom, tako da nema potrebe za kupnjom ili skladištenjem goriva.

  • Jednostavan za čišćenje: Električni roštilji općenito se lakše čiste od tradicionalnih jer ne proizvode toliko dima ili masnoće. Mnogi modeli imaju uklonjive rešetke i posude za sakupljanje tekućine koje se mogu prati u perilici posuđa ili sudoperu.

  • Dosljedna toplina: Električni roštilji osiguravaju dosljednu toplinu, tako da ima manje vrućih točaka i manji rizik od spaljivanja hrane.

  • Svestranost: Električni roštilji dolaze u različitim veličinama i oblicima, tako da se mogu koristiti za različite metode kuhanja, uključujući roštiljanje, prženje, pa čak i dimljenje.

  • Sigurno: električni roštilji ne proizvode plamen ili dim, tako da postoji manji rizik od požara ili trovanja ugljičnim monoksidom. Također su sigurniji za korištenje u zatvorenom prostoru nego roštilji na plin ili ugljen.

Sve u svemu, stolni električni roštilji su praktična, jednostavna za korištenje i svestrana opcija za kuhanje raznih namirnica, a njihova sigurnost i jednostavnost upotrebe čine ih popularnim izborom za kuhanje u zatvorenom i na otvorenom.

Je li električni stolni roštilj bolji od drvenog ugljena?

Električni roštilji praktični su i jednostavni za korištenje jer ne zahtijevaju plin i drveni ugljen te su pogodni za korištenje u zatvorenom i otvorenom prostoru. Brzo i ravnomjerno se zagrijavaju, a i prilično su jednostavni za čišćenje. Električni roštilji su ekološki prihvatljiviji od roštilja na drveni ugljen zbog nedostatka dima i toksičnih emisija.

Unatoč tome, nekoliko ljudi cijeni karakterističan dimljeni okus po kojem roštilji na drveni ugljen daju jelima. Kao rezultat toga, mogu postići temperature veće od onih na električnim roštiljima, što je ključno za razne načine pečenja, poput prženja.

Osim što su prijenosni i ne zahtijevaju struju, roštilji na drveni ugljen izvrstan su izbor za kampiranje i okupljanja na otvorenom.

Kako se brinem za a stolni električni roštilj?

Vaš stolni električni roštilj mora se pravilno održavati i njegovati kako bi nastavio dobro funkcionirati i produljio svoj životni vijek.

Prvo, uvijek koristite a četka za roštilj ili vlažnom krpom za brisanje površine roštilja nakon svake uporabe. Osim toga, pazite da očistite sve nakupljene ostatke hrane. Drugo, kako biste izbjegli nakupljanje masnoće koja bi mogla predstavljati opasnost od požara, uklonite i obrišite posudu za mast nakon svake uporabe. Kada nije u upotrebi, stavite roštilj na suho i zaštićeno mjesto kako biste izbjegli hrđu i koroziju.