Zone

Zone Denmark je danski brend posvećen stvaranju lijepih, funkcionalnih i visokokvalitetnih proizvoda za dom s fokusom na minimalistički dizajn i pažnju na detalje. Bilo da tražite kupaonski dodatak, dodatke za vaš kućni bar, neko lijepo stakleno posuđe ili ukrasni proizvod, Zone Denmark ima nešto za ponuditi što će se vam sigurno svidjeti.
102 items total
Up
More products

Zone Denmark - minimalistički, čisti i funkcionalni dizajn iz Danske

Zone Denmark je brend koji je sinonim za minimalistički, čisti i funkcionalni dizajn. Brend ima bogatu povijest koja datira iz 1997. godine kada je osnovan u Danskoj. Filozofija Zone Denmark je dizajn proizvoda koji su i lijepi i funkcionalni, s naglaskom na kvaliteti i izradi.

Zona Danska, dizajn koji izaziva konvencije

Zone Denmark tumači moderne trendove u bliskom dijalogu s inovativnim danskim dizajnerima. Njegova najveća inspiracija su ljubitelji dizajna diljem svijeta koji dijele njegovu strast za jednostavnošću i pozitivnošću. Rezultat je funkcionalan dizajn doma koji dovodi u pitanje konvencije, potiče znatiželju i uljepšava svakodnevni život. Izraz je iskren i minimalistički, materijali su atraktivni, a proizvodi inovativni. Zato Zone Denmark redovito osvaja međunarodne nagrade za dizajn i predstavlja brend

Zone Denmark - funkcionalni proizvodi za vašu kupaonicu i dom

Jedan od najznačajnijih asortimana proizvoda Zone Denmark je kolekcija za kupaonicu koja sadrži širok izbor kupaonskih dodataka, uključujući dozatori sapuna, držači četkica za zubei četke za WC školjku. Minimalistički dizajn kolekcije savršena je nadopuna svakoj modernoj kupaonici, s čistim linijama i uglađenim oblicima koji stvaraju osjećaj vedrine i smirenosti.

Međutim, asortiman proizvoda Zone Denmark proteže se daleko izvan kupaonske kolekcije. Nude širok izbor dodataka za kućne barove, staklenog posuđa i proizvoda za dom, a svi oni dijele istu predanost kvaliteti, funkcionalnosti i dizajnu. Prepoznatljiva estetika brenda je elegantna, minimalistička i moderna, s fokusom na čiste linije, prigušene, prirodne boje i jednostavne, organske oblike.

Nagrađivani proizvodi za ljubitelje funkcionalnog dizajna

Brend je dobio brojne nagrade za dizajn, uključujući German Design Award, if Design Award, Red Dot Design Award. Najnagrađivaniji proizvodi i kolekcije su proizvodi iz serija Peili i Ume (sa svojim dozatorom sa senzorom), kolekcije Singles, serije INU i Circular bins.

Ove nagrade dokaz su predanosti Zone Denmark izvrsnosti dizajna i inovacijama. Proizvodi marke prepoznati su po jedinstvenom i funkcionalnom dizajnu, visokokvalitetnim materijalima i pažnji posvećenoj detaljima.

Zaključno, Zone Denmark je brand koji je posvećen stvaranju lijepih, funkcionalnih i visokokvalitetnih proizvoda za dom. S fokusom na minimalistički dizajn, kvalitetne materijale i pažnju na detalje. Bilo da tražite kupaonski dodatak, kuhinjski ili kućni bar ili lijepu set od naočale, Zone Denmark ima nešto za ponuditi što će se sigurno svidjeti.