COLE & MASON

Cole & Mason tradicionalni je proizvođač visokokvalitetnih električnih i ručnih mlinova za sol i papar, mužara i posuda za začinsko bilje i začine. Stručnjaci su za dobar ukus u vašoj kuhinji!
13 items total
Set mlinaca za sol i papar DERWENT, 19 cm, Cole & Mason
128 €
CMH59408G
Tarionik i tučak, 14 cm, granit, Cole & Mason
46,71 €
CMH100279
Posude za začine sa postoljem, 8 kom, Cole & Mason
76,64 €
CMH121807
Posude za začine sa postoljem, 20 kom, Cole & Mason
146 €
CMH121809
Stalak za mlinac za začine, akril, Cole & Mason
10,49 €
CMH306119
Set električnih mlinaca za sol i papar BOBBI, 18,5 cm, Cole & Mason CMH57273P
Set električnih mlinaca za sol i papar RICHMOND, 21 cm, Cole & Mason CMH90180P
Mlinac za papar, 14 cm, Cole & Mason
Mlinac za papar, 14 cm, Cole & Mason
Online na zalihama (7 pcs)
23,61 €
CMH50501P
Set mlinaca za sol i papar BATTERSEA, 21 cm, srebrna, Cole & Mason
76,64 €
CMH3004480
Mlinac za sol i papar 2u1, 21 cm, Cole & Mason
81,89 €
CMH946820
Set mlinaca za sol i papar CRYSTAL, 12,5 cm, Cole & Mason
53,54 €
CMH37408P
Mlinac za sol, 14 cm, Cole & Mason
Mlinac za sol, 14 cm, Cole & Mason
Online na zalihama (2 pcs)
25,71 €
CMH50502P
Mlinac za papar KESWICK, 18 cm, Cole & Mason
51,96 €
CMH12301G

Cole & Mason - za bolji okus u vašoj kuhinji

Cole & Mason je renomirani brand u svijetu kulinarskih alata i pribora. Osnovana u Engleskoj 1919. godine, tvrtka ima bogatu povijest proizvodnje visokokvalitetnih i inovativnih proizvoda koji su izdržali test vremena.

Osnivači robne marke, Richard Wright i Neil Mason, imali su viziju stvoriti mlince za sol i papar vrhunske kvalitete koji bi se mogli koristiti u kućnim i profesionalnim kuhinjama. Njihovi su proizvodi brzo stekli reputaciju zbog svoje preciznosti i izdržljivosti, a uskoro je tvrtka počela širiti svoju liniju proizvoda na druge kuhinjske dodatke i naprave.

Danas je Cole & Mason poznat po svom širokom asortimanu kuhinjskih alata i pribora, uključujući mlince za sol i papar, police za začinsko bilje i začine, lijevače za ulje i ocat i još mnogo toga. Proizvodi marke dostupni su u više od 60 zemalja diljem svijeta, a koriste ih i profesionalni kuhari i domaći kuhari.

Što je tako posebno kod Cole&Mason?

Jedan od razloga zašto je Cole & Mason tako poseban je njegova predanost kvaliteti i inovacijama. Marka koristi samo najfinije materijale za izradu svojih proizvoda, uključujući visokokvalitetni nehrđajući čelik, prirodno drvo i kristalno čisti akril. Svaki proizvod dizajniran je imajući na umu korisnika, s fokusom na ergonomiju i jednostavnost korištenja.

Još jedna stvar koja izdvaja Cole & Mason je predanost održivosti. Marka je posvećena smanjenju svog utjecaja na okoliš i koristi ekološke materijale i metode proizvodnje kad god je to moguće. Na primjer, proizvodi od drva robne marke potječu iz šuma kojima se održivo upravlja, a njihova ambalaža izrađena je od recikliranih materijala.

Cole & Mason - proizvodi koje ljudi vole

Najpoznatiji proizvodi tvrtke Cole & Mason nedvojbeno su mlinci za sol i papar. Ovi mlinovi poznati su po svojim preciznim mehanizmima za mljevenje, koji osiguravaju da se sol i papar svaki put samelju do savršene konzistencije. Mlinovi su dostupni u raznim stilovima i završnim obradama, od akrilnih i klasičnih drvenih dizajna do elegantnih i modernih modela od nehrđajućeg čelika. Mlinovi iz premium asortimana mlinova marke - Derwent - daju korisniku potpunu kontrolu sa 6 unaprijed postavljenih razina mljevenja za papar i 3 unaprijed postavljene razine mljevenja za sol, kako bi se osigurala precizna prilagodba mljevenja od finog do grubog.

Osim mlinova za sol i papar, Cole & Mason poznat je i po svojim inovativnim policama za bilje i začine. Ove police imaju jedinstveni dizajn koji korisnicima omogućuje jednostavno spremanje i pristup začinskom bilju i začinima dok ih održava svježima i ukusnima. Možete ih pronaći i u Kulina .

Cole & Mason je stekao reputaciju kvalitete i inovacije tijekom jednog stoljeća. Sa svojom predanošću održivosti, pažnjom za detalje i posvećenošću zadovoljstvu korisnika, nije ni čudo da je marka postala poznato ime u kuhinjama diljem svijeta.