Aparati za jogurt

3 items total
Apart za jogurt JG 3521 u setu sa 7 čaša, Severin
62,99 € –14 %
53,55 €
SEVEJG3521
Apart za jogurt JG 3520, sa 14 staklenki, Severin
43,79 €
SEVEJG3520

Aparati za jogurt – uživajte u domaćim receptima za prirodni jogurt

Što je a apart za jogurt?

A apart za jogurt je kuhinjski aparat posebno dizajniran za pripremu jogurta kod kuće. Nudi reguliranu atmosferu za postupak fermentacije, što vam omogućuje jednostavnu pripremu svježeg i ukusnog jogurta.

Naši aparati za pripremu jogurta na Kulina napravljeni su kako bi vam omogućili da kod kuće napravite najprirodniji jogurt bogat probioticima. Konačni proizvod je jogurt koji ne sadrži šećer, aditive ili konzervanse – zapravo pravi!

Kako radi aparat za pripremu jogurta?

Jogurt se obično proizvodi zagrijavanjem mlijeka na određenu temperaturu, dodavanjem bakterija koje proizvode mliječnu kiselinu, a zatim hlađenjem smjese prije aromatiziranja ili pakiranja.

Prije stavljanja u apart za jogurt posuda, koja održava temperaturu smjese unutar odgovarajućeg raspona osam do dvanaest sati dok fermentira.

Proces fermentacije često se može završiti preko noći; međutim, to može varirati ovisno o apart za jogurt tip. Jogurt često postaje čvršći što duže fermentira.

Jogurt nakon fermentacije prije konzumacije treba držati u hladnjaku najmanje tri sata.

Što se još može učiniti s a apart za jogurt?

A apart za jogurt može poslužiti i u druge svrhe osim za pravljenje jogurta kod kuće, kao što je fermentirani kefir, kiselo vrhnje ili mlaćenica.

Osim toga, apart za jogurtRegulirana temperatura okoline čini ga prikladnim za dizanje tijesta, ubrzavajući proces aktivacije kvasca i dizanja tijesta. Drugi domaći sirevi poput ricotte i paneera također se mogu napraviti s njim. Čak se i napitci bogati probioticima poput kombuche mogu napraviti korištenjem nekih mogućnosti ili dodataka proizvođača jogurta.

Kako bismo bili sigurni u vrstu apart za jogurt koji dodajete u svoju košaricu je prikladan za ove dodatne svrhe, ključno je pogledati njegove pojedinačne karakteristike i mogućnosti.

Ako ste tip koji voli pripremati hranu u zatvorenom prostoru, također možete provjeriti naše druge kuhinjske strojeve kao što su pekači kruha, pekači sladoledai pekači hotdogova.