Plastična kuhala

13 items total
Električno kuhalo PLISSE, 1 l, crna, Alessi
93,45 €
ALMDL061B
Električno kuhalo EM77, 1,5 l, meka tamna šuma, plastika, Stelton SN8906
Električno kuhalo PLISE, 1,7 l, zelena, Alessi
104 €
ALMDL06GR
Električno kuhalo PLISSE, 1,7 l, siva, Alessi
104 €
ALMDL06G
Električno kuhalo PLISSE, 1 l, crvena, Alessi
93,45 €
ALMDL061R
Električno kuhalo, 1,5 l, crna, Eva Solo
Električno kuhalo, 1,5 l, crna, Eva Solo
Online na zalihama (33 pcs)
180 €
ES502921
Električno kuhalo EM77 1,5 l, svijetlo siva, Stelton
109 €
SN8902
Električno kuhalo PLISSE, 1 l, bijela, Alessi
93,45 €
ALMDL061W
Električno kuhalo PLISSE, 1,7 l, bijela, Alessi
104 €
ALMDL06W
Električno kuhalo PLISSE, 1,7 l, siva, Alessi
93,45 €
ALMDL061G
Električno kuhalo PLIS, 1 l, zelena, Alessi
93,45 €
ALMDL061GR
Električno kuhalo, 1,5 l, bijela, Eva Solo
171,90 € –23 %
131 €
ES502920
Električno kuhalo EM77 1,5 l, crna, Stelton
105 €
SN890

Plastični kuhalo za vodu – moderan način za kuhanje vode

Kuhalo za vodu je vrsta električnog uređaja koji sam zagrijava vodu i sam se isključuje kada voda dosegne točku vrenja ili unaprijed određenu temperaturu ispod 100 °C. Plastični kuhalo za vodu je vrsta kuhala za vodu s plastičnim tijelom. Postoje i druge vrste električnih kuhala za vodu, kao što su staklena i električna kuhala za vodu od nehrđajućeg čelika.

Jedan od najosnovnijih kuhinjskih dodataka i nedvojbeno nezaobilazan u svakoj kuhinji je kuhalo za vodu. Ovdje na Kulina imamo veliki izbor plastičnih kuhala za vodu poznatih proizvođača kao što su Alessi, Steltoni Eva Solo u raznim stilovima i bojama. Neki od njih su čak ikone dizajna i svi su vrlo elegantni i bit će izvrsni ukrasi za vašu radnu plohu u kuhinji. Također možete provjeriti ponudu proizvođača kako biste vidjeli ima li još odgovarajućih kuhinjskih aparata poput tostera ili mlinca za kavu za jedinstveniji izgled vaše kuhinje.

Koliko često trebam prati svoj plastični kuhalo za vodu?

Sve ovisi o tome koliko često koristite kuhalo i koliko je voda tvrda. Kalcijev karbonat se nakuplja kao kamenac na mjestima s tvrdom vodom. Područja koja okružuju vaše slavine i unutrašnjost opreme poput kuhala za vodu često su prekrivena naslagama kamenca.

Kako biste olakšali zadatak, odmah očistite dno ako vidite naslage kamenca. Ako vam je voda posebno tvrda, možda ćete to morati činiti često, jednom tjedno.

Nakon pravilnog čišćenja i održavanja kuhala za vodu, uživat ćete u čaju i poslužiti ga u svom omiljenom posudi za čaj u svojoj omiljenoj šalici.

Koje su ključne karakteristike plastičnog kuhala za vodu?

Svaki od naših plastičnih kuhala za vodu pažljivo je dizajniran da bude moderan, učinkovit i funkcionalan. Pristupačnost plastičnih kuhala za vodu njihova je najveća prednost, ali su također lagane, dostupne u mnogim bojama i atraktivnih oblika.

Kako biste spriječili da plastika dođe u dodir s tekućinom koju pokušavate zakuhati, neki od naših plastičnih kuhala za vodu imaju unutrašnjost od nehrđajućeg čelika. Uvijek pazite da vaš plastični kuhalo za vodu dolazi od pouzdanog proizvođača te da je izrađen od visokokvalitetnih materijala i plastike koja ne sadrži BPA i ne ispušta štetne tvari u dodiru s vrućom vodom.

Tražite druge potrepštine za kuhinju ili dodatke za čaj? Pročitajte naš vodič za kupovinu o 10 najboljih kuhinjskih stvari u koje vrijedi uložiti ili naš vodič za kupovinu i posluživanje čaja za sve ljubitelje čaja.