Električni ribeži

1 items total
Sjeckalica za povrće 5 SECOND CHOPPER K1330404, 500 ml, Tefal
22,16 €
TEFK1330404

Električne ribeži – univerzalni uređaj za sve vaše zadatke ribanja

Što mogu učiniti s električnom ribežom?

Električna ribalica je višenamjenski kuhinjski alat koji se može koristiti za brzo usitnjavanje niza sastojaka. Ovo je nekoliko uobičajenih namjena električnog ribeža:

  • Ribanje sira: električni ribež može brzo naribati sir, što ga čini savršenim za jela kao što su lazanje, pizza ili makaroni sa sirom za koja je potrebno puno ribanog sira
  • Ribanje povrća: možete jednostavno koristiti električni ribež za ribanje velikih količina povrća kao što su krumpir, mrkva i tikvice za vaše salate, juhe i složence
  • Ribanje orašastih plodova: bademi, orasi i lješnjaci mogu se krupno naribati na električnom ribežu i koristiti za pečenje, kao ukras ili kao preljev za jogurt ili muesli

Ovo je samo nekoliko primjera za što se električna ribalica može koristiti. Njime možete naribati bilo koju namirnicu koju je potrebno sitno naribati ili naribati uz malo kreativnosti.

U Kulina imamo razne električne ribelice poznatih proizvođača kao što je WMF.

Je li multipraktik ili sjeckalica bolji od električnog ribeža?

I procesor hrane i električna sjeckalica ili sjeckalica višenamjenski su kuhinjski alati koji se mogu koristiti za sjeckanje, miješanje, pasiranje i usitnjavanje. Oni su nevjerojatno korisni za kuhanje većih količina hrane ili obavljanje preciznijih aktivnosti poput preciznog rezanja povrća ili začinskog bilja.

Električni ribež napravljen je posebno za ribanje ili usitnjavanje namirnica poput sira, povrća ili orašastih plodova. Od velike je pomoći kada trebate brzo i učinkovito naribati mnogo namirnica.

Kuhinjski procesor ili sjeckalica mogu biti bolji izbor za vas ako se trebate baviti mnogim kulinarskim aktivnostima. No, električni ribež može biti bolja opcija ako primarno trebate usitniti ili naribati sastojke.


Isplati li se kupiti električno ribanje ili bih se trebao držati ručnih kuhinjskih ribeža ?

Električni ribež je učinkovitiji i brži od ručnog kuhinjskog ribeža, posebno ako trebate naribati veliki dio sira ili povrća. Može vam uštedjeti hrpu truda i vremena, a pojedincima s problemima kretanja ili ozljedama ruku moglo bi biti prikladnije.

Međutim, električni ribež mogao bi biti skuplji i zauzimati više prostora u kuhinji od ručnog ribeža. Također, neki pojedinci možda više vole teksturu sira ili povrća koje se ručno riba u odnosu na one proizvedene električnim ribežem.