organizatori za pribore za jelo

18 items total
Uložak za pribor za jelo DRAWERSTORE, proširiva, siva, Joseph Joseph JS85042
Organizatori ladica DRAWERSTORE, 2 kom, sivi, Joseph Joseph
49,49 € –6 %
46,20 €
JS85188
Uložak za pribor za jelo DRAWERSTORE L, siva, Joseph Joseph
31,50 €
JS85152
Organizator za pribor za jelo RIO, 31,8 cm, prirodni pustinjski pijesak, Koziol KOZ7210700
Uložak za pribor za jelo, 35 x 30 x 7 cm, drvo, Continenta
32,01 €
CONT30741
Organizator ladica za noževe DRAWER STORE, siva, Joseph Joseph
21,95 €
JS85120
Uložak za pribor za jelo DRAWER STORE, bambus, Joseph Joseph
59,85 €
JS85170
Organizator za kuhinjske ormare CUPBOARDSTORE, s ladicom, Joseph Joseph JS85145
Uložak za pribor za jelo DRAWERSTORE COMPACT, plava, Joseph Joseph
40,95 €
JS85183
Organizator ladica DRAWER STORE, siva, Joseph Joseph
38,75 €
JS85127
Organizator noževa, za 5 noževa, drvo, Continenta
27,81 €
CONT30518
Organizator za noževe DUO, sivi, Joseph Joseph
25,73 €
JS80083
Organizator noževa DRAWERSTORE 85169 Joseph Joseph natur
39,36 €
JS85169

Organizatori pribora za jelo – obavezna oprema za savršenu organizaciju kuhinje

Što su organizatori pribora za jelo?

Organizatori pribora za jelo dodaci su koji drže pribor za jelo i posuđe lijepo složene i lako dostupne. Dostupni su u raznim oblicima i veličinama, od malih pladnjeva do većih ladica, a izrađeni su od raznih materijala kao što su plastika i drvo.

Organizatori pribora za jelo često uključuju različite pretince ili utore za svaku vrstu pribora za jelo, što ih štiti od uvijanja ili miješanja. To ne samo da vam pomaže brzo identificirati alat koji vam je potreban, već također štiti pribor za jelo od oštećenja.

Sav svoj pribor za jelo možete držati savršeno organiziranim s organizatorom pribora za jelo, čineći pripremu obroka i postavljanje stola užitkom. U Kulina imamo proizvode najboljih marki, kao što su Joseph Joseph i Continenta. A ako tražite organizatora za svoj kuhinjski dodaci provjerite našu ponudu kuhinjskih organizatora.

Koji se dodaci mogu držati u organizatorima i ladicama za pribor za jelo?

Organizatori pribora za jelo namijenjeni su držanju niza kuhinjske opreme, uključujući sljedeće:

  • Noževi: organizator pribora za jelo može odvojiti različite vrste noževa, kao što su kuharski noževi, noževi za kruh ili japanski noževi štiteći svoje oštrice od otupljenja. Također možete pohraniti svoje noževe u blok za noževe ili na stalku za noževe.
  • Stolni noževi, žlice i vilice: organizatori pribora za jelo često nude odvojene odjeljke za noževe, žlice, vilice i žličice, što omogućuje jednostavan pristup i organiziranje.
  • Veće žlice ili vilice za posluživanje kao i sve druge vrste pribora za jelotakođer se mogu staviti u organizator pribora za jelo kako bi bili u redu i lako dostupni.
  • Pribor za kuhanje: organizatori pribora za jelo također mogu držati manje kulinarske alate kao što su lopatice, kutlačei hvataljke.
  • Mjerne žlice i šalice: Mjerne žlice i šalice mogu se jednostavno staviti u organizator pribora za jelo, osiguravajući da budu brzo dostupne kada zatrebaju.
  • Vadičepi, otvarači za boce i drugi alati za konobare: Alati za barmene, otvarači za boce i čepovi također se mogu pohraniti u organizator pribora za jelo, što ih čini lakšim za pronalaženje kada trebate otvoriti bocu vina ili piva.
  • Slamke i mješalice: ako često koristite slamke ili žličice i mješalice, njihovo pohranjivanje u organizator pribora za jelo pomoći će vam da budu dobro posloženi.