Tosteri za sendviče

2 items total
Aparat za sendviče LONO, WMF
Aparat za sendviče LONO, WMF
Online na zalihama (31 pcs)
93,45 €
WM0415150011
Aparat za sendviče BREAKTIME SW614831, Tefal
75,60 €
TEFSW614831

Tosteri za sendviče – napravite svoj sendvič bez problema

Što su tosteri za sendviče i čemu služe?

Tosteri za sendviče koji se ponekad nazivaju i aparati za sendviče, kuhinjska su oprema napravljena izričito za tostiranje, roštiljanje ili podgrijavanje sendviča. Izrađene su od dvije neljepljive ploče koje se spajaju kako bi pritisnule sendvič na svoje mjesto i zatvorile rubove kako sadržaj ne bi iscurio dok se kuha.

Omiljeni su u domovima i restoranima zbog svoje praktičnosti, brzine i mogućnosti za jednostavnu pripremu ukusnih, toplih sendviča.

Koja je razlika između tostera i aparata za sendviče?

Aparati za sendviče i tosteri kuhinjski su uređaji koji se koriste za tostiranje kruha, ali se značajno razlikuju na nekoliko važnih načina.

Toster je mala kuhinjska naprava koja se koristi za tostiranje pojedinačnih kriški kruha. Obično ima 2-4 utora u koje se mogu staviti kriške kruha prije nego što se tostiraju pomoću grijanih namotaja žice. Utori su obično dovoljno veliki da stanu debele kriške kruha ili čak peciva. Dodatne značajke nekih tostera uključuju podgrijavanje i odmrzavanje, kao i automatsko isključivanje i nekoliko stupnjeva pečenja.

S druge strane, aparat za sendviče je kuhinjska oprema namijenjena zagrijavanju i komprimiranju sendviča. Aparati za pripremu sendviča mogu se koristiti za proizvodnju sendviča sa sirom na žaru, paninija, pa čak i vafla ili francuskog tosta.

Koje su funkcije modernih tostera za sendviče?

Suvremeni tosteri za sendviče mogu imati različite funkcije i karakteristike, ovisno o vrsti i proizvođaču. Neke tipične karakteristike modernih tostera za sendviče uključuju:

  • Roštiljanje: opcija pečenja na većini tostera za sendviče omogućuje vam pečenje sendviča, paninija i druge hrane.
  • Tanjuri za vafle: neki tosteri za sendviče uključuju izmjenjive tanjure koji vam omogućuju kuhanje vafla ili pečenje povrća na roštilju. Provjerite naše pekače za vaflekoji su posebno napravljeni za pravljenje vafla.
  • Podesiva temperatura: Neki tosteri za sendviče također uključuju podesivu kontrolu temperature koja vam omogućuje da prilagodite toplinu i kuhate svoj sendvič ili druge obroke na temperaturi koju želite.
  • Neljepljiva površina: većina tostera za sendviče ima neprianjajuću površinu koja sprečava da se sendviči zalijepe za tanjure i čini čišćenje lakim.

Ukratko, suvremeni tosteri za sendviče mogu imati različite namjene. Na web stranici Kulina možete nabaviti tostere za sendviče poznatih marki kao što je WMF.