Tave za palačinke

6 items total
Tava za palačinke MINERAL B ELEMENT, 27 cm, čelik, de Buyer
61,01 €
DB561203
Tava za palačinke MINERAL B BOIS, 27 cm, de Buyer
76,44 €
DB571203
Poffertjes tava, 32 cm, lijevano željezo, Petromax
43,79 €
PET707241
Tava za palačinke PALAČINKA TIME D5292072, 25 cm, crna, aluminij, Tefal
New
TEF2100129462
Tava za palačinke SMILEY FACE, Nordic Ware
67,10 €
NW01920

Tave za palačinke – ne vole ih samo djeca!

Tave za palačinke savršen su alat za sve ljubitelje palačinki i ljubitelje slatkih doručaka. Dobra tava za palačinke bit će i nezaobilazan kuhinjski pomoćnik svim roditeljima djece koja obožavaju palačinke bez obzira na doba dana i godišnje doba (pogledajte koje naše tave roditelji najčešće biraju i provjerite naše najprodavanije tave za palačinke ovdje).

Što je tava za palačinke?

Tava za palačinke je posebna tava dizajnirana da vam pomogne da napravite savršene palačinke u samo nekoliko minuta. Tavu za pripremu palačinki obično karakterizira:

  • rupe za palačinke (obično od 3 do 7 rupa različitih promjera, ponekad s kreativnim, ukrasnim motivima)
  • nema rubova
  • visokokvalitetna neljepljiva površina
  • duga drška
  • pogodnost za korištenje na vrlo visokim temperaturama

Kada koristite tavu za palačinke, obavezno koristite drvenu ili silikonsku lopaticu kako biste zaštitili osjetljivu površinu koja se ne lijepi od ogrebotina.

Pravljenje palačinki ne mora biti dosadno! Postoji mnogo načina kako ih učiniti privlačnima, a najlakši način je igrati se sastojcima. Možete dodati borovnice, banane ili drugo voće, komadiće čokolade, maslac od kikirikija ili različite vrste umaka kako biste promijenili njihov izgled i okus gotovo svaki dan.

Tave za palačinke – koje odabrati

U Kulina pronaći ćete veliki izbor tava za palačinke od čelika, aluminija ili željeza, koje će vam pomoći da napravite savršene, zlatne palačinke kad god vam se za doručak zaželi nešto slatko. Među našim favoritima su legendarne tave za palačinke francuskog brenda de Buyer, specijalizirane za savršene palačinke i palačinke koje vam nude visokokvalitetne tave za kuhanje koje će trajati cijeli život i bit će savršen dodatak svakoj kuhinji.

Također provjerite naš izbor tava za palačinke koje će vam omogućiti da pripremite oboje – tanke palačinke i rahle palačinke i pročitajte naš potpuni vodič o tavama ovdje.