Etat Libre D'Orange

Etat Libre d’Orange, francuska parfumerija koja svoje obožavatelje voli šokirati mirisima kakve dosad nisu osjetili, iznenađujućim sastavima, kao i originalnim nazivima i pakiranjima svojih proizvoda koji odražavaju njihov ekscentričan sadržaj. Jeste li dovoljno hrabri isprobati jednu od njihovih mirisnih svijeća?
7 items total
Mirisna svijeća RIEN, 185 g, Etat Libre d'Orange
Outlet
55,55 € –17 %
45,90 €
ELDRIE200B
Mirisna svijeća I AM TRASH, Etat Libre d'Orange
55,55 €
ELDLFD200B
Mirisna svijeća YOU OR SOMEONE LIKE YOU, Etat Libre d'Orange
55,55 €
ELDYOU200B
Mirisna svijeća HERMANN, Etat Libre d'Orange
55,55 €
ELDHER200B
Mirisna svijeća REMARKABLE PEOPLE, Etat Libre d'Orange
55,55 €
ELDRMK200B

Etat Libre d'Orange - buntovna francuska parfumerija puna dizajna i neobuzdanih ideja

Etat Libre d'Orange je jedinstvena i inovativna francuska parfumerija koju je 2006. godine osnovao Etienne de Swardt u Parizu. Ovaj brend je vrlo brzo postao popularan među ljubiteljima parfema zbog svog nekonvencionalnog pristupa kreiranju mirisa i odvažnih marketinških kampanja.

Etienne de Swardt, osnivač Etat Libre d'Orange, bio je inspiriran buntovnim duhom punka i umjetničkom slobodom nadrealističkog pokreta. Želio je stvoriti brend koji će izazvati tradicionalne predodžbe o mirisima i pomaknuti granice onoga što se smatra prihvatljivim u svijetu parfumerije.

Svijeće koje brend nudi i koje su dostupne u Kulina također su kreirane s ambicijom da nadvladaju ono što je zabranjeno i da krše pravila. Želite li znati kako miriše ovakva mirisna svijeća? Pogledajte mirisne svijeće i promijenite atmosferu svog interijera.

Etat Libre d'Orange - brend kao nijedan drugi

Jedno od obilježja robne marke Etat Libre d'Orange su provokativne i često duhovite marketinške kampanje. Njihovi mirisi i svijeće imaju provokativna imena poput "Debeli električar", "Iznimni ljudi" i "Ja sam smeće". Ovaj razigrani pristup brendiranju pomogao je brendu da se istakne na prenapučenom tržištu i priskrbio mu vjerno sljedbeništvo kupaca koji cijene njegov nepoštivan i odvažan stav.

Osim po svojim inovativnim mirisima, Etat Libre d'Orange poznat je i po upečatljivom dizajnu bočice i neobičnom pakiranju. Svaka bočica i svijeća dizajnirane su tako da odražavaju jedinstvenu osobnost mirisa koji sadrži, a marka je osvojila nekoliko nagrada za dizajn za svoje inovativno pakiranje.

Jedna od stvari koja izdvaja Etat Libre d'Orange od ostalih brendova mirisa je njegova predanost korištenju visokokvalitetnih sastojaka. Oni rade s nekim od najboljih parfimera u industriji kako bi stvorili mirise koji su jedinstveni i dugotrajni. Mnogi od njihovih mirisa također su bez okrutnosti i veganski, što ih čini popularnim izborom među potrošačima koji su svjesni utjecaja koje njihova kupnja ima na okoliš.

Etat Libre d'Orange i njegove svijeće

Etat Libre d'Orangeov nekonvencionalan pristup kreiranju mirisa i njegova predanost korištenju visokokvalitetnih sastojaka doveli su do kolekcije neobičnih mirisnih svijeća. Istražite nepoznato, pogledajte kako mirišu, doživite novo raspoloženje svog interijera ili poklonite svijeću Etat Libre d'Orange prijateljici koja obožava parfeme. Pakiranje svijeće kao i dizajn staklene posude učinit će vaš dar posebnim i nezaboravnim.