Bugatti

Upoznajte Bugatti, talijanski brend koji nudi ne samo elegantne kuhinjske aparate, pribor za jelo i dodatke za kuhinju i blagovaonicu, već i ideju 'Neočekivana svakodnevnica' - moderan podsjetnik da cijenimo male stvari koje nas svakodnevno okružuju i pokreću.
58 items total
Aparat za kavu s polugom DIVA 0,8 l, srebrni, nehrđajući čelik, Bugatti
New
BGTT15DIVACR
Kuhalo za vodu GIULIETA 1,2 l, crno, nehrđajući čelik, Bugatti
New
BGTT02GTNNU
Ekspres lonac VERA EASY 1,7 l, ružičasto zlato, nehrđajući čelik, Bugatti
New
BGTT14SVERARG
Električni sokovnik VITA 0,6 l, zelena jabuka, nehrđajući čelik, Bugatti
New
BGTT55VITACM
Ekspres lonac GIULIETA 1,2 l, srebrni, nehrđajući čelik, Bugatti
New
BGTT02GTCRNU
Električni sokovnik VITA 0,6 l, ljubičasta, nehrđajući čelik, Bugatti
New
BGTT55VITACL
Kuhinjska vaga UMA žuta, nehrđajući čelik, Bugatti
New
135 €
BGTT56UMAC6
Ekspres lonac VERA EASY 1,7 l, bijeli, nehrđajući čelik, Bugatti
New
BGTT14SVERAC1
Kuhalo za vodu GIULIETA 1,2 l, crveno, nehrđajući čelik, Bugatti
New
BGTT02GTC3NU
Aparat za kavu s polugom DIVA 0,8 l, krem, nehrđajući čelik, Bugatti
New
BGTT15DIVAC
Električni sokovnik VITA 0,6 l, žuti, nehrđajući čelik, Bugatti
New
BGTT55VITAC6
Toster VOLO 32 cm, bijeli, nehrđajući čelik, Bugatti
New
219 €
BGTT13SVOLOC1
Kuhinjska vaga UMA krem, nehrđajući čelik, Bugatti
New
135 €
BGTT56UMAC
Stolni blender VELA EVOLUTION 1,5 l, narančasti, nehrđajući čelik, Bugatti
New
BGTT12EVELACO
Toster VOLO 32 cm, crveni, nehrđajući čelik, Bugatti
New
219 €
BGTT13SVOLOC3
Ekspres lonac VERA EASY 1,7 l, zlatni, nehrđajući čelik, Bugatti
New
BGTT14SVERADL
Električni sokovnik VITA 0,6 l, narančasti, nehrđajući čelik, Bugatti
New
BGTT55VITACO
Električni sokovnik VITA 0,6 l, crveni, nehrđajući čelik, Bugatti
New
BGTT55VITAC3
Kuhinjska vaga UMA ljubičasta, nehrđajući čelik, Bugatti
New
135 €
BGTT56UMACL
Aparat za kavu s polugom DIVA 0,8 l, žuta, nehrđajući čelik, Bugatti
New
BGTT15DIVAC6
Stolni blender VELA EVOLUTION 1,5 l, ljubičasti, nehrđajući čelik, Bugatti
New
BGTT12EVELACL
Up
More products

Bugatti - luksuzni, talijanski kuhinjski aparati i pribor

Bugatti robna je marka koja proizvodi moderne kolekcije pribora za jelo, posuđa, kuhinjskog posuđa, termalnih boca i malih, ali inovativnih kuhinjskih uređaja, a sve prožeto inteligencijom. Spajanjem estetskog istraživanja i tehnologije s izrazitim talijanskim štihom, marka stvara predmete koji posjeduju sofisticirani stil i funkcionalnu svrhu. Štoviše, napredna filozofija Bugatti neprimjetno integrira izvorne lokalne tradicije, što rezultira jedinstvenim i autentičnim proizvodom.

Kolekcije Bugatti ne fokusiraju se samo na estetski aspekt dizajna, već također integriraju osnovnu praktičnost koju zahtijevaju svakodnevni kućanski predmeti. Koncept ljepote istražuje se u svim njihovim kolekcijama.

Bugatti povijest marke

Bugatti ima bogatu povijest evolucije (do 1923.), počevši od profesionalne radionice koja je proizvodila pribor za jelo od nikla i mesinga. Tvrtka je tada bila pionir u razvoju legure Bugatti i od tada je postala suvremeni brand kuhinjskog posuđa. Izvorno nazvan F.lli Bugatti fu Amadio kao posveta ocu petorice braće koji su ga osnovali, Bugatti oduvijek je vođen snažnim obiteljskim vezama i dubokom vezom s regijom Lumezzane u Italiji.

Kada je u pitanju najsuvremenija povijest brenda, Bugatti je ušao na tržište 2005. godine lansiranjem svog početnog malog kuhinjskog aparata, aparata za espresso kavu Diva, koji je dizajnirao Andreas Seegatz. Od tada, tvrtka je nastavila širiti svoju liniju proizvoda s nizom ponuda koje karakteriziraju njen prepoznatljivi zaštitni znak i vrhunski DNK.

Unatoč svojoj dugoj povijesti, Bugatti nastavio je pomicati granice inovacija u dizajnu, estetici i tehnologiji. Tvrtka je predana unošenju svoje baštine i duha u svakodnevne predmete, stvarajući živopisan i uzbudljiv životni stil pun priča koje vrijedi podijeliti.

Bugatti filozofija - neočekivana svakodnevica

Uzdižući jednostavne rituale svakodnevnog života toplinom, magijom i čudesnošću, Bugatti želi obogatiti svakodnevne navike koje provodimo u našim kućnim ambijentima, čineći ih intimnijima i povezujući ih s našim najdubljim željama evocirajući dragocjeno i emotivno putovanje kroz ljepota i dizajn.

Filozofija Bugatti Unexpected Everyday naglašava važnost malih stvari koje mogu utjecati na naš svakodnevni život. Ova filozofija promiče ideju da možemo stvoriti značajna iskustva prihvaćanjem ekstra stvarnih, toplih i duševnih trenutaka koji su jedinstveni i iznenađujući. To je moderan podsjetnik da cijenimo male stvari koje nas pokreću svaki dan.

Paleta proizvoda Bugatti - gdje se talijanski stil susreće s inovacijom

Bugatti, također poznata kao Casa Bugatti, nudi široku paletu proizvoda za dom, uključujući kuhinjske aparate, boce za vodu, pribor za jelo i kuhinjske dodatke. Ono što izdvaja njihove proizvode je njihov jedinstveni i inovativni dizajn koji kombinira oblik i funkciju. Proizvodi Bugatti nisu samo vizualno privlačni, već su i učinkoviti i praktični za svakodnevnu upotrebu. Koriste visokokvalitetne materijale i posvećuju pažnju i najsitnijim detaljima, osiguravajući da su njihovi proizvodi izdržljivi i dugovječni. Uz to, Bugatti posvećen je održivosti i ekološkoj prihvatljivosti, koristeći materijale i proizvodne procese koji minimaliziraju njihov utjecaj na okoliš.

Svi mali kuhinjski uređaji Bugatti iznova reinterpretiraju talijanski stil, sa suvremenom estetikom u kombinaciji s vrhunskom inženjerskom stručnošću i vrhunskom tehnologijom kao što je IoT (Internet of Things) koji se koristi u aplikaciji Bugatti B Chef i GTH (Glass Tech Hot Semiconductor Technology) koji se koristi u Nounu, revolucionarnom pametnom aparatu za kuhanje.