Emile Henry

Emile Henry je francuski proizvođač kultnih, tradicionalnih posuda za pečenje. Zaljubite se u njegove prekrasne boje i dizajn za svoju kuhinju u retro stilu!
14 items total
Posuda za tart, 28 cm, krem, Emile Henry
Sticker
41,49 € –29 %
Posuda za tart, 28 cm, krem, Emile Henry
Online na zalihama (1 pcs)
29,34 €
EH026028
Dozator za ulje, 450 ml, krem, glina, Emile Henry
Sticker
41,49 € –29 %
29,34 €
EH020215
Tagine lonac V, 3 l, crvena bordo, Emile Henry
Sticker
142 € –30 %
98,09 €
EH345632
Posuda za sol, crvena bordo, Emile Henry
Sticker
39,49 € –31 %
Posuda za sol, crvena bordo, Emile Henry
Online na zalihama (3 pcs)
27,20 €
EH340201
Pekač za tart, 28 cm, crvena bordo, Emile Henry
Sticker
41,48 € –20 %
33,18 €
EH346028
Tarionik s tučkom, bordo crvena, Emile Henry
Sticker
49,49 € –31 %
34,02 €
EH340255

Emile Henry - priča o legendarnom posuđu za pečenje i kuhanje proizvedenom u Francuskoj

Emile Henry je obiteljska tvrtka "made in France" osnovana 1850. Marcignyju, malom gradu u pokrajini Burgundy u Francuskoj. Emile Henry sa svojom gotovo 200 godina dugom povijesti, stručnošću i strašću za kuhanje sada je svjetski poznati proizvođač najkvalitetnijeg keramičkog posuđa, gurmanskih proizvoda za kuhanje i proizvoda za pečenje koje ste mogli uočiti gledajući kulinarske emisije, listajući fotografije na Instagramu, listajući časopise o interijeru i diveći se kuhinjama poznatih kuhara diljem svijeta.

Najpopularniji su proizvodi Emile Henryja kameni za pizzu, tepsije za kruh, posuđe za pećnicu, lonci za gulaše, posude za ručno rađene pite i posude za tagine.

Kuhari cijeloga svijeta vole Emile Henry proizvode. Zašto?

Poznati kuhari (kao i kuhari kod kuće) vole proizvode Emile Henry i mnogo je razloga zašto. Proizvodi imaju prilagođene, praktične oblikekoji su ispravno dizajnirani za kuhanje i pečenje. Imaju prave dimenzije, kapacitet i dubinu. Također imaju izvrsne boje i moderan retro izgledkoji čini svaku kutinju posebnom, a kuhanje mnogo ugodnijim.

Burgundska glina – što je toliko posebno u vezi Emile Henry posuda za pečenje?

Emile Henry posude za pečenje i jelo napravljene su od glime iz Burgundija u Francuskoj.Ta glina ravnomjerno i polako širi toplinu do samog središta posude za kuhanjei, kao rezultat, hrana je ravnomjerno kuhana , izvlačeći okuse i mirise. Kada je hrana gotova i izvadite je iz pećnice ili je maknete sa štednjaka i stavite je na kuhinjsku radnu ploču, zahvaljujući vrhunskim svojstvima zadržavanja topline burgundske gline, hrana ostaje vruća i ukusna duže vremena.

Brend koristi svoj vlastiti High Resistance Oven Ceramic vrhunski proizvodni proces zahvaljujući kojem Emile Henry proizvodi ne mogu lako napući ili puknuti. Također možete rezati izravno na površini bez da ogrebete posuđe ili ga oštetite. Glazure koje se koriste u proizvodnom procesu neće napuknuti, promijeniti boju ili izblijediti tijekom vremena. Svi proizvodi Emile Henry imaju ograničeno 10-godišnje jamstvo za lom uslijed neispravne izrade.

Može li Emile Henry ići iz zamrzivača u pećnicu?

Da, svi proizvodi Emile Henry pokazuju izvanredna svojstva toplinskog šoka i mogu ići izravno iz zamrzivača u vruću pećnicu.

Jesu Emile Henry proizvodi prikladni za mikrovalnu?

Da, vatrostalne posude mogu se koristiti u mikrovalnoj za podgrijavanje vaših lazanja, pita i složenaca.

Jesu li Emile Henry proizvodi prikladni za pranje u perilici posuđa?

Da, čišćenje proizvoda veoma je jednostavno, svi Emile Henry proizvodi prilkladni su za perilice posuđa i zagorjela ili pečena hrana ne zadržava se na površini posuđa.