Držači za papir

29 items total
Držač toaletnog papira RENEW, bež, Brabantia
14,70 €
BRAB223242
Držač toaletnog papira, mat čelik, Brabantia
Outlet
45,05 € –15 %
38,29 €
BRAB427626
Držač toaletnog papira CARVO, 16 cm, crna, nehrđajući čelik, Zack ZACK40500
Držač toaletnog papira LINEA, 15 cm, crna, nehrđajući čelik, Zack ZACK40576
Držač toaletnog papira MINDSET, s policom, mineralno siva, Brabantia BRAB303128
Držač toaletnog papira, mat čelik, Brabantia
14,70 €
BRAB385322
Držač toaletnog papira MINDSET, mineralno bijela, Brabantia
25,20 €
BRAB303104
Držač toaletnog papira LINEA, 15 cm, mat, nehrđajući čelik, Zack ZACK40386
Držač toaletnog papira MODO, svijetlo siva, Blomus
40,65 €
BM66368
Držač toaletnog papira CLASSIC, sjajni čelik, Brabantia
13,55 €
BRAB414589
Držač toaletnog papira, sjajni čelik, Brabantia
48,30 €
BRAB427602
Držač toaletnog papira CARVO, 16 cm, mat, nehrđajući čelik, Zack ZACK40480
Držač toaletnog papira MODO, bijela, Blomus
40,65 €
BM66267
Držač toaletnog papira, platina, Brabantia
Outlet
44,10 € –10 %
39,69 €
BRAB483363
Držač toaletnog papira RIM 15 cm, crni, aluminij, Zona Danska
39,80 €
ZO14637
Držač toaletnog papira MODO, siva, Blomus
40,65 €
BM66358
Držač toaletnog papira RIM, 15 cm, bijeli, aluminij, Zone Denmark
41,90 €
ZO14469
Držač toaletnog papira SCALA, 17 cm, polirani, nehrđajući čelik, Zack ZACK40050
Držač toaletnog papira MODO, tamno siva, Blomus
40,65 €
BM66363
Držač toaletnog papira, platina, Brabantia
15,33 €
BRAB477300
Držač toaletnog papira LINEA, 14 cm, crna, nehrđajući čelik, Zack ZACK40590
Držač toaletnog papira MINDSET, mineralno siva, Brabantia
25,20 €
BRAB303081
Držač toaletnog papira MODO, crna, Blomus
40,65 €
BM69083
Up
More products

Držači toaletnog papira – lako i praktično dohvatite papire

Što su držači za toaletni papir?

Držači toaletnog papira su elementi za kupaonicu koji čuvaju i izdaju toaletni papir. Glavna svrha a držač toaletnog papira je osigurati zgodno i dostupno mjesto za držanje toaletnog papira, čineći ga dostupnim kad god je potrebno.

Kako bi se uklopili u različite teme uređenja kupaonice, naši držači za toaletni papir dostupni su u mnogim oblicima, od elegantnih i modernih do rustikalnih i tradicionalnih. U Kulina možete nabaviti najfinije držače toaletnog papira renomiranih proizvođača kao što su Blomus, Brabantia ili Koziol. Također možete dobiti a držač toaletnog papira kao dio kompleta veće kupaonske kolekcije koja omogućuje skladniji izgled vašeg kupaonskog prostora.

Također, možete kupiti dodatne kupaonske potrepštine kao što su držači za četkice za zube, držači za toaletni papiri dozatori sapuna na našoj web stranici.

Trebam li odabrati a držač toaletnog papira ili a stalak za toaletni papir?

Odluka o izboru između a držač toaletnog papira ili stalak za toaletni papir u konačnici se svodi na osobne preferencije i izgled vaše kupaonice.

A držač toaletnog papira obično je pričvršćen na zid pokraj WC školjke i može držati jednu ili više rola toaletnog papira. To je opcija koja štedi prostor i čini toaletni papir lako dostupnim i izvan njega. Međutim, instaliranje a držač toaletnog papira zahtijeva bušenje u zidu, a možda neće biti moguće ili praktično u svim kupaonicama.

A stalak za toaletni papir, s druge strane, je samostojeća jedinica koja drži role toaletnog papira. Može se postaviti bilo gdje u kupaonici, što ga čini fleksibilnijom opcijom koja ne zahtijeva instalaciju. Neki od modela koje nudimo na našoj web stranici dolaze i s drugim značajkama, kao što je korpa za odlaganje za rezervne role ili malu policu za osobne stvari. Međutim, a stalak za toaletni papir može zauzeti više prostora od a držač toaletnog papira, što bi moglo doći u obzir u manjim kupaonicama.

Ukratko, ako imate prostora na zidu i preferirate trajniju opciju koja štedi prostor, a držač toaletnog papira možda je bolji izbor. Međutim, ako više volite fleksibilniju opciju koja ne zahtijeva instalaciju ili ima ograničen prostor na zidu, a stalak za toaletni papir može biti pravi put.

Kako odabrati a držač toaletnog papira? Kako uskladiti držač papira sa stilom vaše kupaonice?

Usklađivanje držača za papir sa stilom vaše kupaonice može pomoći u stvaranju kohezivnog i vizualno privlačnog izgleda. Evo nekoliko savjeta koje treba razmotriti:

  • Razmotrite cjelokupni stil svoje kupaonice: Započnite s razmatranjem cjelokupnog stila vaše kupaonice. Je li to moderno, tradicionalno, rustikalno ili nešto treće? Potražite držač za papir koji nadopunjuje stil vaše kupaonice.

  • Razmotrite završnu obradu svoje kupaonske opreme: pogledajte završnu obradu svoje kupaonske opreme, kao što su slavine, držači za ručnike i rasvjetna tijela. Odaberite držač papira s završnim slojem koji odgovara ili nadopunjuje ostale elemente u vašoj kupaonici. Na primjer, ako vaša kupaonska oprema ima završnu obradu od brušenog nikla, potražite držač za papir sa sličnom završnom obradom.

  • Razmotrite materijal: Razmotrite materijal svoje kupaonske opreme i odaberite držač papira od sličnog materijala. Na primjer, ako su vaši kupaonski elementi izrađeni od kroma, potražite držač za papir od kroma ili drugog metala sličnog izgleda.

  • Potražite dizajn koji odgovara vašoj kupaonici: Razmotrite dizajn svoje kupaonice i odaberite držač papira koji odgovara prostoru. Na primjer, ako imate malu kupaonicu, odaberite kompaktni držač papira koji ne zauzima previše mjesta.

  • Razmislite o praktičnosti: Odaberite držač papira koji je praktičan i funkcionalan. Na primjer, ako u kući imate malu djecu, odaberite držač papira koji im je jednostavan za korištenje.

Uzimajući u obzir ove čimbenike, možete odabrati držač papira koji odgovara stilu vaše kupaonice i nadopunjuje vaše postojeće elemente i dekor.