Raklet roštilji

2 items total
Raclette roštilj RG 2373, 1500 W, nehrđajući čelik, Severin
79,99 € –31 %
55,02 €
SEVERG2373
Raclette roštilj RG 2370, 600 W, Severin
33,29 € –6 %
31,08 €
SEVERG2370

Raclette roštilji – savršeni za sve prilike

Što su raclette roštilji?

Raclette roštilji su prijenosni stolni roštilji koji se koriste za topljenje sira i kuhanje niza jela. Raclette je tradicionalno švicarsko jelo u kojem se sir topi na vrućem kamenu ili metalnoj ploči, a zatim struže na krumpir, povrće i meso.

Također možete provjeriti našu kolekciju roštilja i peći za vatru za zabavno vrijeme u vašem vrtu ili pregledati naš vodič za kupnju prepun savjeta i proizvoda koji će boravak vani učiniti s vaši prijatelji i obitelj još uzbudljiviji.

Koja je hrana najbolja za pripremu s roštiljem za raclette?

Raclette roštilji su svestrani i mogu se koristiti za pripremu mnogih ukusnih jela, uključujući:

  • Raclette sir: Raclette sir je polutvrdi sir orašastog, pomalo slatkog okusa koji se glatko topi. Može se jesti sam ili s drugim sastojcima.
  • Povrće: Raclette roštilji idealni su za pečenje povrća kao što su paprike, tikvice, gljive i luk. Toplina s roštilja pomaže povrću da se karamelizira, dajući mu sladak okus dima.
  • Meso: Raclette roštilji također se mogu koristiti za kuhanje piletine, govedine i janjetine. Tanko narezano meso brzo se peče i može se preliti topljenim sirom i povrćem.
  • Morski plodovi: Raclette roštilji su također izvrsni za kuhanje morskih plodova poput kozica, jakobovih kapica i lososa.
  • Krumpir: krumpir je čest element u kuhinji s racletteom. Mogu se kuhati ili peći, a zatim preliti rastopljenim sirom i dodatnim sastojcima poput slanine, luka i začinskog bilja.
  • Kruh: Kruh možete ispeći na raclette roštilj, samostalno ili sa sirom i drugim dodacima. Hrskavi kruh, poput bageta ili kiselog tijesta, idealan je za pečenje na roštilju.

Mogu li se roštilji za raclette koristiti na zabavama?

Da, raclette roštilji izvrstan su dodatak zabavama i okupljanjima. Idealne su za zabavu jer posjetiteljima omogućuju da zajedno pripremaju i objeduju, što rezultira živahnim i privlačnim okruženjem.

Naše roštilje za raclette proizvode renomirani brendovi kao što je Severin i dolaze u raznim bojama, tako da možete odabrati onu koja je prikladna za vašu zabavu. Također su jednostavni za postavljanje i korištenje, što ih čini idealnim za neformalna okupljanja i formalnije večere.

Raclette zabave posebno su popularne tijekom zimskih mjeseci kada je hladno. Također su idealni za organiziranje improviziranih okupljanja jer zahtijevaju malo pripreme i mogu se brzo postaviti.