Miller Harris

Promijenite atmosferu vašeg interijera uz visokokvalitetne mirisne svijeće i kućne difuzore brenda Miller Harris. Jedinstveni mirisi, profinjeni dizajni, vrhunska kvaliteta - za vas i vaš dom.

Miller Harris luksuzni mirisi za vas i vaš dom

Miller Harris britanska je mirisna kuća koju je 2000. godine osnovao revolucionarni parfumer Lyn Harris. Brand je poznat po svojim jedinstvenim i luksuznim mirisima i postao je kult među ljubiteljima mirisa diljem svijeta.

Manifest brenda je razviti legendarne, jedinstvene i prirodne luksuzne proizvode globalne privlačnosti - iz srca Londona.DNK Miller Harris usredotočen je na ideju stvaranja mirisa koji su istovremeno inovativni i bezvremenski. Marka vjeruje da je miris oblik umjetnosti i da bi svaki miris trebao biti jedinstveni izraz kreativnosti i umijeća izrade. Miller Harris posvećen je korištenju samo najfinijih sastojaka, a svaki je miris pomno izrađen kako bi se osigurala najviša kvaliteta.

Miller Harris - mirisi za Vas, Vaše tijelo i Vaš dom

Asortiman proizvoda Miller Harris uključuje širok raspon mirisa za muškarce i žene, proizvoda za kupanje i tijelo, kao i mirisa za dom koji će promijeniti atmosferu u vašem interijer. Od elegantnih i sofisticiranih mirisa do razigranijih i mladenačkih mirisa, brend ima ponešto za svakoga. Neki od najpopularnijih mirisa iz Miller Harris uključuju klasični L'Air de Rien, koji je bezvremenski i elegantan miris, te živahni i razigrani La Fumée Alexandrie.

Miller Harris kućni difuzori i mirisne svijeće proizvode se u Ujedinjenom Kraljevstvu i karakteriziraju ih jedinstveni mirisi i minimalističko, elegantno pakiranje. Svijeće imaju velike, teške staklenke kapaciteta 220 g. Posude dolaze u nježnim bojama s elegantnim dizajnom na temelju natpisa i dizajnirane su da izazovu osjećaj suptilnog stila i mira u svakom životnom prostoru. Svaka se svijeća ručno izlijeva kako bi se osiguralo ravnomjerno gorenje, s vremenom gorenja od 50 sati. Svijeće su izrađene od prirodnog voska - savršene mješavine soje i uljane repice i stvaraju savršenu opeklinu i miris.

Svi proizvodi Miller Harris prikladni su za vegane i ne sadrže ftalate, umjetna bojila, parabene i formaldehide. Marka koristi visoke razine prirodnih sirovina i FSC certificiranu ambalažu koja se u potpunosti može reciklirati bez celofana.

Više od mirisa...

Ono što Miller Harris izdvaja od ostalih brendova mirisa je kvaliteta i kompleksnost njegovih mirisa. Svaki miris izrađen je od najfinijih sastojaka i dizajniran je da bude jedinstven i nezaboravan. Brend je također predan održivosti i koristi samo prirodne i etičke sastojke u svojim proizvodima.

Miller Harris mirisi savršeni su za svakoga tko cijeni kvalitetu i luksuz. Bilo da ste ljubitelj mirisa ili jednostavno tražite jedinstven i nezaboravan miris, Miller Harris ima nešto za ponuditi. Mirisi brenda izvrsni su i kao pokloni jer su elegantni i bezvremenski.

Zaključno, Miller Harris je couture britanska mirisna kuća posvećena stvaranju inovativnih i bezvremenskih mirisa. Predanost robne marke kvaliteti i održivosti izdvaja je od ostalih marki mirisa, a njezina široka paleta mirisa nudi za svakoga ponešto. Bilo da ste ljubitelj mirisa ili jednostavno tražite luksuzan i nezaboravan miris, Miller Harris je marka koju vrijedi istražiti.