Poluautomatski aparati za kavu

18 items total
Aparat za kavu s polugom DIVA 0,8 l, srebrni, nehrđajući čelik, Bugatti
New
BGTT15DIVACR
Poluautomatski aparat za kavu KA 5995, sa priborom za bariste, Severin
Sticker
SEVEKA5995
Poluautomatski aparat za kavu ARTISAN 5KES6503EAC, badem, KitchenAid
Sticker
KA5KES6503EAC
Poluautomatski aparat za kavu 5KES6403EBM, mat crna, KitchenAid
Sticker
368 €
KA5KES6403EBM
Poluautomatski aparat za kavu ARTISAN 5KES6503EOB, crna, KitchenAid
Sticker
KA5KES6503EOB
Aparat za kavu s polugom DIVA 0,8 l, crveni, nehrđajući čelik, Bugatti
New
BGTT15DIVAC3
Poluautomatski aparat za kavu 5KES6403EDG, mat siva, KitchenAid
Sticker
368 €
KA5KES6403EDG
Aparat za kavu s polugom DIVA 0,8 l, bijeli, nehrđajući čelik, Bugatti
New
BGTT15DIVAC1
Aparat za kavu s polugom DIVA 0,8 l, krem, nehrđajući čelik, Bugatti
New
BGTT15DIVAC

Poluautomatski aparati za kavu – postanite kućni barista

Što je poluautomatski aparat za kavu?

Postoje tri različite vrste aparata za kavu:automatski, poluautomatski i ručni. Kombinacija automatskih i ručnih procesa koristi se u poluautomatskim aparatima za kavu koji zahtijevaju od korisnika da samlje zrna kave i ručno zbije samljevenu kavu prije postavljanja portafiltera u aparat za kavu. Poluautomatski aparat vam omogućuje da prilagodite svoju kavu i pripremite je točno onako kako želite.

Kako radi poluautomatski aparat za kavu?

Kod poluautomatskog aparata za kavu samo sameljete i zbijete zrna kave, zatvorite portafilter, a mi - ovisno o modelu našeg poluautomatskog aparata za espresso - izaberemo postavku koja nas zanima za odabrani napitak ( broj i veličina doza) ili ručno podesite vrijeme kuhanja spuštanjem poluge.

Zašto bih trebao kupiti poluautomatski aparat za kavu?

Poluautomatski aparati za kavu su prilično zahtjevni kada je u pitanju njihov rad, ali vam omogućujuveliku kontrolu procesom kuhana kave, pa ako ste pravi ljubitelj kave i ako okus za nijanse u vašem espressu, ova vrsta aparata za kavu sigurno je vrijedna ulaganja. Postoji nekoliko razloga za kupnju aparata za kavu s polugom, a dva su najvažnija:

  • Kvalitet kave

Poluautomatski aparati za kavu vjerojatno su najbolja vrsta aparata za kavu za pripremu ukusnih šalica kave. Ovdje imate potpunu kontrolu nad okusom, pritiskom i intenzitetom svog espressa. Možete postati kućni barista i posluživati kavu u stilu bariste kod kuće.

  • Vrijeme kuhanja

Jedna od prednosti poluautomatskog aparata za kavu je ta što količine nisu unaprijed programirane u aparatu. To znači da će vam poluautomatski aparat za kavu omogućiti svaki put da napravite svoju idealanu kavu i svaki put je možete napraviti drugačije.

Ukratko, poluautomatski aparat za kavu kombinira tehologiju i stručnost u pripremi kave koja vam daje slobodu izražavanja i mogućnost da svaku šalicu prilagodite svojim osobnim željama.

U Kulini nudimo fantastičan izbor vrhunskih kućnih aparata za kavu renomiranih proizvođača poput La Pavoni, Smeg, i KitchenAid. Također možete pogledati našu selekciju aparata za kavu na kapanjeako vi i vaša obitelj pijete puno kave ujutro.