Noževi za otkoštavanj

28 items total
Nož za rezbarenje GO FOR GOLD, 15 cm, F. DICK
105 €
FDCK814561580
Nož za otkoštavanje, 15 cm, Victorinox
Nož za otkoštavanje, 15 cm, Victorinox
Online na zalihama (16 pcs)
23,10 €
VN5666315
Nož za otkoštavanje PRO, 14 cm, Zwilling
118 € –27 %
85,05 €
ZW38404141
Nož za otkoštavanje CLASSIC, 14 cm, Wüsthof
104 €
WU4602
Nož za rezbarenje GO FOR GOLD, 21 cm, F. DICK
110 €
FDCK814562180
Nož za otkoštavanje SANDVIK RED NORTHERN SUN 16,5 cm, Dellinger
70,35 €
DNGRKH202
Nož za otkoštavanje GOURMET, 14 cm, Wüsthof
49,35 €
WU1035046114
Japanski nož za otkoštavanje EYES, 14,5 cm, Dellinger
66,15 €
DNGRSXLKHAUS65
Nož za otkoštavanje FOUR STAR, 14 cm, Zwilling
79,34 € –8 %
72,45 €
ZW31086141
Nož za otkoštavanje MO-V, 15 cm, Samura
52,50 €
SMRSNMVVN
Nož za rezbarenje PINK SPIRIT, 9 cm, ružičasta, F.DICK
53,55 €
FDCK817470979
Nož za otkoštavanje SEBRA, 16 cm, Forged
73,50 €
FORGEDSDV625037
Nož za guljenje RED SPIRIT, 9 cm, F. Dick
52,50 €
FDCK8174709
Nož za otkoštavanje CLASSIC, 18 cm, Wüsthof
116 €
WU1030103818
Nož za rezbarenje 1905., 9 cm, F.Dick
Nož za rezbarenje 1905., 9 cm, F.Dick
Online na zalihama (4 pcs)
60,59 €
FDCK8194709
Nož za otkoštavanje SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS, 13 cm, Dellinger
78,74 €
DNGRKHOK55B
Nož za otkoštavanje CLASSIC IKON, 14 cm, Wüsthof
139 €
WU4616
Nož za rezbarenje GO FOR GOLD, 7 cm, F. DICK
61,95 €
FDCK814460780
Nož za rezbarenje OLIVE, 8,5 cm, Forged
Nož za rezbarenje OLIVE, 8,5 cm, Forged
Online na zalihama (2 pcs)
53,55 €
FORGEDSDV305102
Nož za otkoštavanje CLASSIC, 16 cm, Wüsthof
116 €
WU4603
Nož za otkoštavanje CARBON FRAGMENT, 15 cm, crna, Dellinger
78,75 €
DNGRH140B
Nož za otkoštavanje GERMAN PAKKA WOOD, 14 cm, smeđa, Dellinger
30,45 €
DNGRXZB26B
Nož za otkoštavanje RAN PLUS, 15 cm, crna, Yaxell
New
173 €
YAX36606
Nož za otkoštavanje ZEN, 15 cm, crna, Yaxell
New
160 €
YAX35506
Up
More products

Noževi za otkoštavanje – upravo ono što trebate za otkoštavanje mesa

Što je nož za otkoštavanje?

Nož za otkoštavanje vrsta je kuhinjskog noža s dugom, tankom, savitljivom oštricom s oštrim vrhom. Koristi se za otkoštavanje komada mesa, ribe i peradi te skidanje kože s mesa i ribe. Noževi za otkoštavanje moraju biti izuzetno oštri, a što su duže oštri, to su izdržljiviji.

Kako se brinem za svoj nož za otkoštavanje?

Unatoč činjenici da je većina noževa za otkoštavanje izrađena od nehrđajućeg čelika, koji je prilično otporan na hrđu, voda ipak može doći u interakciju s oštricom ili drvenim drškama. Stoga je preporučljivo noževe za otkoštavanje očistiti i osušiti ručno odmah nakon upotrebe, kao što biste trebali s većinom kuhinjskih noževa. Također biste trebali pravilno pohraniti svoj nož nakon čišćenja tako da ga nakon toga stavite u blok za noževe ili na magnetnu policu .

Kako mogu držati nož za otkoštavanje oštrim?

Kako biste zadržali oštrinu oštrice svog noža za otkoštavanje, morate zapamtiti dvije stvari.

  • korištenje daske za rezanje pogodne za noževe koja neće otupiti vaš nož. Drvena ili bambusova daska za rezanje ili daska za rezanje od visokokvalitetne plastike najbolji su izbor, a pronaći ćete ih u Kulina
  • redovito oštrite nož za otkoštavanje. Njegovu nenazubljenu oštricu možete naoštriti pomoću oštrila za noževe dostupnog u Kulina
  • nikad ne stavljajte nož za otkoštavanje u perilicu posuđa. Isperite oštricu toplom vodom i sapunicom, prijeđite mekom krpom po rubu i odmah je osušite

Po čemu se nož za filete razlikuje od noža za otkoštavanje?

Noževi za filetiranje poznati su po svojoj fleksibilnosti i oštricama oštrim kao žilet, a dizajnirani su za rezanje ribe i uklanjanje kostiju. Noževi za iskoštavanje bolja su opcija za tvrđe meso poput svinjetine, govedine ili piletine.

U našoj online trgovini možete nabaviti vrhunske noževe za otkoštavanje proizvođača poput F. DIKCK , Wusthofi Dellinger. Ako pripremate puno mesa u svojoj kuhinji, trebali biste pogledati neke od naših čvršćih oštrica, uključujući mesarske i noževe za sjeckanje i pročitati naš vodič za kupovinu na kuhinjskim noževima ovdje.