Crvena kolekcija KitchenAid

14 items total
Samostojeći mikser ARTISAN 5KSM175PSEER, kraljevsko crvena, KitchenAid KA5KSM175PSEER
Procesor hrane ARTISAN, kraljevsko crvena, KitchenAid
629 €
KA5KFP1644EER
Samostojeći mikser ARTISAN 185, kraljevsko crvena, KitchenAid
912 €
KA5KSM185PSEER
Procesor hrane 5KFC0516, kraljevsko crvena, KitchenAid
125 €
KA5KFC0516EER
Ručni blender 5KHBV83EER, kraljevsko crvena, KitchenAid
179 €
KA5KHBV83EER
Toster ARTISAN, 2 kriške, kraljevsko crvena, KitchenAid
345 €
KA5KMT2204EER
Električno kuhalo, 1,7 l, kraljevsko crvena, KitchenAid
198 €
KA5KEK1722EER
Procesor hrane ARTISAN, crvena metalik, KitchenAid
629 €
KA5KFP1644ECA
Stolni blender ARTISAN K150, sa staklenkom od 500 ml, crvena, KitchenAid KA5KSB1330EER
Električno kuhalo ARTISAN 5KEK1522ECA, 1,5 l, metalik crvena , KitchenAid KA5KEK1522ECA
Samostojeći mikser ARTISAN 175, crvena metalik, KitchenAid
819 €
KA5KSM175PSECA
Poluautomatski aparat za kavu ARTISAN 5KES6503EER, kraljevsko crvena, KitchenAid KA5KES6503EER
Električno kuhalo, 1,25 l, kraljevsko crvena, KitchenAid
135 €
KA5KEK1222EER

Predstavljamo zanosnu crvenu kolekciju od strane KitchenAid - gdje živahna privlačnost susreće kulinarsku izvrsnost. Naša temeljito odabrana paleta osnovnih kuhinjskih potrepština u upadljivoj crvenoj nijansi dizajnirana je da unaprijedi ne samo vaše kulinarsko iskustvo, već i vizualnu privlačnost vašeg kuhinjskog prostora. Otkrijte savršeno spajanje funkcionalnosti i stila koje crvena kolekcija donosi vašem kulinarskom području.

Izrađena s temeljitom pažnjom prema detaljima, crvena kolekcija KitchenAid obuhvaća širok niz kuhinjskih aparata i dodataka, svaki pažljivo oblikovan da se besprijekorno uklopi u vaše kulinarske rutine. Od stojećih miksera do blendera, od tostera do aparata za kavu - svaki komad je svjedočanstvo o predanosti KitchenAid-a pružanju izvanrednih performansi i trajnog dizajna.

Crvena kolekcija ide izvan običnih kuhinjskih alata - to je utjelovljenje sofisticiranosti. Živahna, klasična crvena završna obrada dodaje dašak elegancije vašem dekoru kuhinje, istovremeno stvarajući privlačnu i nadahnjujuću atmosferu. Bilo da ste iskusni chef ili entuzijastični kućni kuhar, naša kolekcija nudi raznolikost opcija koje će zadovoljiti vaše potrebe i preferencije.

Unaprijedite svoje pekarske vještine s ikoničnim stojećim mikserom KitchenAid u zanosnoj crvenoj boji, kombinirajući snažne performanse s vječnim estetskim izgledom. Pripremite ukusne smoothieje i juhe s našim crvenim blenderima, besprijekorno se uklapajući u dizajn vaše kuhinje. Oživite svoja jutra s savršeno zapečenim kriškama kruha iz naših crvenih tostera i uživajte u svojoj omiljenoj kavi pripremljenoj uz pomoć naših crvenih aparata za kavu, koji zrače osjećajem luksuza.

Crvena kolekcija od KitchenAid nadilazi vanjski izgled - radi se i o funkcionalnosti koja poboljšava vaše kulinarske sposobnosti. Iskusite inovaciju izbliza dok stvarate ukusna jela s preciznošću i pouzdanošću, simbolika je brenda KitchenAid.

Istražite crvenu kolekciju od KitchenAid danas i svjedočite kako ovi kuhinjski dodaci mogu transformirati vaš prostor za kuhanje u oazu elegancije i efikasnosti. Podignite svoje kulinarsko putovanje uz KitchenAid-ovu trajnu ljepotu i performanse, gdje crvena nije samo boja, već reprezentacija okusa, kvalitete i izvrsnosti.