Dodaci za aparate za kavu Severin

5 items total
Pjenilica za mlijeko SPUMA 700, Severin
171 € –18 %
Pjenilica za mlijeko SPUMA 700, Severin
Online na zalihama (64 pcs)
138,60 €
SEVESM3587
Pjenilica za mlijeko SPUMA 700, Severin
131 € –20 %
Pjenilica za mlijeko SPUMA 700, Severin
Online na zalihama (60 pcs)
104 €
SEVESM3586
Pjenilica za mlijeko SM 3584, Severin
61,94 € –20 %
Pjenilica za mlijeko SM 3584, Severin
Online na zalihama (7 pcs)
49,35 €
SEVESM3584
Barista startup set, 3 kom, Severin
49,99 € –20 %
Barista startup set, 3 kom, Severin
Online na zalihama (5 pcs)
39,90 €
SEVEZB5996
Mlinac za kavu KM 3879, Severin
33,29 € –31 %
Mlinac za kavu KM 3879, Severin
Online na zalihama (22 pcs)
22,79 €
SEVEKM3879

Unaprijedite svoje iskustvo kave uz Severin dodatke za aparate za kavu. Naš izbor dodataka osmišljen je kako bi poboljšao vašu rutinu kuhanja, čineći svaku šalicu kave užitkom.

Otkrijte niz filtara za kavu koji osiguravaju da vaš napitak bude što čišći i aromatičniji. Dizajnirani da pristaju na različite aparate za kavu, ovi filtri bitan su dodatak vašem arsenalu za pripremu kave.

Kako biste zadržali kvalitetu svoje kave, razmislite o ulaganju u Severin rješenja za uklanjanje kamenca. S vremenom nakupljanje minerala može utjecati na rad vašeg aparata za kavu. Naši proizvodi za uklanjanje kamenca pomažu vam da svoj aparat održite u vrhunskoj formi, osiguravajući da je vaša kava uvijek u najboljem izdanju.

Ako ste ljubitelj posebnih napitaka od kave, naše vrčeve za pjenjenje mlijeka morate imati. Napravite lattes lattes, cappuccino i druge kremaste užitke s lakoćom. Ovi vrčevi od nehrđajućeg čelika izdržljivi su i lako se čiste, što ih čini praktičnim izborom za sve ljubitelje kave.

Za one koji uživaju u praktičnosti kapsula za kavu, naše kapsule za višekratnu upotrebu održiva su alternativa. Napunite ih talogom vaše omiljene kave i smanjite otpad dok još uvijek uživate u iskustvu kave u kapsulama.

Zadržite svježinu svojih zrna kave uz naše hermetičke posude za pohranu kave. Ovi spremnici pomažu u očuvanju arome i okusa vaših zrna, osiguravajući da vaša kava bude uvijek ukusna.

Ako ste entuzijast kave koji cijeni preciznost, istražite naš izbor vaga za kavu. Postignite savršeni omjer kave i vode za svoj omiljeni način kuhanja i poboljšajte svoju igru kave.

Da biste dovršili svoju pripremu za kavu, pregledajte našu kolekciju elegantnih šalica i šalica. Od klasičnog dizajna do moderne estetike, pronaći ćete savršenu posudu za uživanje u kavi sa stilom.

Severin dodaci za aparate za kavu osmišljeni su kako bi poboljšali vaše iskustvo kave, od kuhanja do posluživanja. Istražite našu ponudu danas i podignite svoju rutinu kave na nove visine.