Držači selotejpa

4 items total
Metar GENTS, 3 m, tamnosiva, Blomus
Metar GENTS, 3 m, tamnosiva, Blomus
Online na zalihama (1 pcs)
38,02 €
BM66234
Stalak za selotejp CAP, 10 cm, Philippi
Stalak za selotejp CAP, 10 cm, Philippi
Online na zalihama (1 pcs)
52,40 €
PHP273051
Metar GENTS, 3 m, krem, Blomus
Metar GENTS, 3 m, krem, Blomus
Online na zalihama (2 pcs)
38,02 €
BM66232
Metar GENTS, 3 m, tamnosiva, Blomus
Metar GENTS, 3 m, tamnosiva, Blomus
Online na zalihama (1 pcs)
38,02 €
BM66233

Dozatori traka – zaustavlja bitku s ljepljivim trakama

Što je stalak za selotejp?

Neophodan je uredski materijal kao što su dispenzeri trake, koji olakšavaju distribuciju i rezanje trake. Često se koriste za razne zadatke u poduzećima, učionicama i domovima, uključujući pakiranje, zamatanje darova i rukotvorine. Postoji mnogo različitih stilova, oblika i marki držača trake, od prijenosnih do verzija za stolna računala, marki kao što su Blomus i Philippi .

Koje su vrste materijala korištene u izradi dozatora trake?

Dispenzeri ljepljivih traka su prevladavajući uredski proizvod koji se koristi za rezanje i odvajanje ljepljivih traka, što ga čini jednostavnim za korištenje za razne primjene. Iako držači trake mogu biti izrađeni od raznih materijala, čelik i nikal su najpopularniji.

Metal s reputacijom čvrstoće i žilavosti je nikal. Kako bi dispenzeri traka bili izdržljivi i čvrsti, koristi se u njihovoj proizvodnji. Nikal ima visoku otpornost na koroziju i hrđu, što ga čini savršenim za korištenje u vlažnim uvjetima gdje vlaga može brzo uništiti druge metale.

Još jedan tipičan materijal koji se koristi u proizvodnji dispenzera trake je čelik. Čelik je poznat po svojoj izdržljivosti i snazi, što ga čini savršenim za korištenje u komercijalnim okruženjima. Čelik je izdržljiv materijal koji je savršen za korištenje u područjima s velikim prometom gdje će se dozator puno koristiti.

Koje su prednosti korištenja dispenzera trake?

Slijede neke od prednosti korištenja aparata za ljepljive trake na radnom mjestu:

  • Ušteda vremena: Dispenzeri trake olakšavaju raspodjelu i rezanje trake, što smanjuje vrijeme čekanja i poboljšava produktivnost na poslu.
  • Precizni rezovi: Točni rezovi koje pružaju dozeri trake pomažu u smanjenju otpada i jamče da su paketi ispravno zapečaćeni.
  • Jednostavan rad: Korištenje držača trake smanjuje mogućnost naprezanja ruku i ozljeda budući da je njima jednostavno rukovati i zahtijevaju malo truda.
  • Dosljednost: Za aktivnosti pakiranja i otpreme, dozator trake nudi ujednačenost duljine i širine trake.

Rukovanje ljepljivom trakom olakšano je i učinkovitije korištenjem dispenzera trake koji su neophodan uredski materijal.

U našoj internetskoj trgovini također možete kupiti spajalice, ravnala, spajalice i držače za spajalicei bušilice za rupe.