Držači olovaka

7 items total
Držač za olovke ZICK ZACK, 7,5 cm, Philippi
69,90 € –10 %
62,90 €
PHP209001
Držač za olovke LAVA, 10 cm, crna, aluminij, Philippi
45,15 €
PHP219034
Držač za olovke ROTONDO, 10 cm, srebrna, Philippi
62,90 €
PHP209006
Držač za olovke HELICOPTER, 15 cm, srebrna, Philippi
41,90 €
PHP245032
Olovka PURE, 13 cm, uvijena, mesing, Philippi
68,25 €
PHP273103
Permanentna olovka s 2 vrha, crna, Philippi
20,90 €
PHP262004
Permanentna olovka s 2 vrha, Philippi
Permanentna olovka s 2 vrha, Philippi
Online na zalihama (2 pcs)
20,90 €
PHP262003

Držači za olovke – držite svoje olovke nadohvat ruke

Što su držači za olovke?

Držači za olovke, poznati i kao stalci za olovke ili spremnici za olovke, male su kutije koje se koriste za držanje olovaka, olovaka, markera i drugog materijala za pisanje. Često se stavljaju na stol ili radnu stanicu kako bi pribor za pisanje bio dostupan. Držači za olovke izrađeni su od raznih materijala, uključujući metal i nikal.

Ovisno o vašem ukusu i zahtjevima, možete odabrati jednostavnu i praktičnu ili elegantnu i ukrasnu. Držači za olovke mogu zaštititi pribor za pisanje od oštećenja i dati osobni pečat radnoj stanici osim što pomažu da budu organizirani i lako dostupni.

Što trebam uzeti u obzir pri odabiru a držač za olovke?

  • Veličina: Odaberite a držač za olovke koji može sadržavati sve olovke i druge pribore za pisanje koje inače koristite, s obzirom na to koliko ih obično koristite. Možda će biti potrebna upotreba većeg držač za olovke ako koristite puno olovaka.
  • Materijal: niz materijala, uključujući metal i nikal, koristi se za izradu držača za olovke. Odaberite materijal koji odgovara vašem stilu.
  • Dizajn: naši držači za olovke dostupni su u širokom rasponu stilova, od jednostavnih i praktičnih do složenih i ukrasnih. Prilikom odabira dizajna, uzmite u obzir i vlastite preferencije i estetiku svoje radne stanice.

Koje su prednosti posjedovanja a držač za olovke?

Imati držač za olovke u vašem radnom prostoru ili na vašem stolu ima mnoge prednosti kao što su:

  • Organizacija: A držač za olovke održava vaš pribor za pisanje u redu i zatvara ga pri ruci. Možete brzo pronaći olovku koju trebate u svom držač za olovke a ne da mora prekapati po ladicama ili tražiti jednu.
  • Zaštita: A držač za olovke pomaže u sprječavanju oštećenja vašeg pribora za pisanje. Olovke i olovke se lako mogu slomiti kada ih se ostavi na radnom stolu ili u ladici. Manje je vjerojatno da će se oštetiti ako se drže uspravno i na određenom mjestu pomoću a držač za olovke.
  • Estetika: A držač za olovke također može vašem radnom prostoru dati malo više štiha i sjaja s estetskog stajališta. Bilo da odaberete jednostavan, praktičan stil ili složeniji, a držač za olovke može učiniti vaš stol privlačnijim i uglađenijim.

Također možete kupovati druge bitne uredske potrepštine od Kulina kao što su spajalice, otvarači za pismai šiljila za olovke.