O nama

O nás

O nama

S vama kreiramo
priču vašeg doma

Tko je Kulina?

Mi smo grupa entuzijasta koji su opremili (a neki od nas još uvijek opremaju) svoje domove, koji su naučili kuhati dobro s visokokvalitetnim proizvodima i sastojcima, te koji uživaju provoditi vrijeme sa svojim obiteljima i prijateljima u udobnosti svojih domova. Svaki dom priča priču o svojim ukućanima. I svi mi u Kulini pišemo svoje priče.

Lako je pronaći prekrasne i visokokvalitetne dodatke za dom?

Samo ako ste Sherlock Holmes dizajna. Ali ako za vas održivost, bezvremenost i kvaliteta nisu samo obične riječi, ubrzo ćete saznati da ste na pravom mjestu.

Ne želimo se okružiti nepotrebnim stvarima. Stoga pažljivo biramo proizvode koji će služiti nama i našim kupcima dugi niz godina i koje će biti užitak gledati.

A budući da smo mi pronašli ono što smo tražili, vjerujemo da možemo pomoći i vama. Ispišite priču vašeg doma s nama. Više od 10 godina biramo proizvode koji su napravljeni da traju, od najpoznatijih brendova.

Image

Jak píšeme příběh Kuliny?

2007
Otevření školy vaření

Otvaranje škole kuhanja

Chefparade tim: kuhamo što jedemo! Otvaramo školu kuhanja. Za ljubitelje kuhanja i za tvrtke. Jer iz vlastitog iskustva znamo da lonac ljutog Chili con carnea bolje spaja ljude od standardnog team buildinga s povlačenjem konopa. I to čak i ako se gađate jajima.

2009
Založení značky Kulina

Osnivanje Kulina brenda

Od 2009. godine, više od 10 godina, Kulina se razvijala samostalno kao škola kuhanja. Doista jedinstvena internetska trgovina u to vrijeme u Češkoj, fokusirana na kvalitetne dodatke za kuhinju i blagovaonicu.

2019
Otevření školy vaření

Kakav "brak"

Neki kažu da je to zdrav razum, ali mi smo znali da će to biti ljubav. Kulina i Chefparade, dvoje entuzijasta dobre hrane, vina, uređenja doma i ljubavi prema životu sada su pod istim krovom (doslovno! naša trgovina i škola kuhanja dijele prostorije na tržnici Holešovice u Pragu).

Kupili smo brend Kulina 2019. godine kada je naišao na financijske poteškoće. Počeli smo od nule samo sa originalnim logom i nakon prve, veoma teške godine, s novim timom, spasili smo posao za koji danas interes iskazuju ljubitelji dizajna.

2020
Na statku a v zahraničí

Chefparade farma

Sve je zatvoreno, ali mi ne idemo na pauzu! Obnavljamo školu kuhanja i naš izložbeni salon u Holešovicama te otvaramo farmu Chefparade u Sukoradyima. U romantično mjesto nedaleko od Praga možete doći kuhati ili ispeći vlastiti kruh u pećnici na otvorenom. Također možete organizirati odlično rustikalno vjenčanje na otvorenom.

Ne možete putovati? Ne u Kulini. Kulina raste i putuje širom Europe. Više nismo samo u Češkoj Republici, već i u Slovačkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumuniji i Bugarskoj. I nastavljamo postavljati pribadače na karti Europe...

2022
Otevření školy vaření

Vieš od kuhinje

Već smo eksperti u odabiru kvalitetnih proizvoda za kuhinju. Naši kuhari iz škole kuhanja provjeravaju proizvode svojim profesionalnim očima i stručnošću. A budući da dom ne završava u kuhinji, odlučili smo proširiti asortiman proizvoda i izaći izvan zamišljenih granica kuhinje i blagovaonice.

Svi surfamo internetom u potrazi za zanimljivim dizajnom koji bismo mogli podijeliti jedni s drugima u neprestanoj potrazi za najboljim idejama za ugodan život. Naši menadžeri robnih brendova uvijek provjeravaju ispunjava li brend naše stroge kriterije u pogledu visoke kvalitete i dugotrajnosti. U Kulini ne prodajemo popularne brendove, već kvalitetne proizvode. Mi nismo dizajneri interijera koji rade za časopis o dizajnu i uređenju doma, mi stvaramo domove za stvarni život i stvarne ljude.

Vodimo brigu o našim e-trgovinama, školi kuhanja i zanimljivim brendovima koji nam daju povjerenje da distribuiramo njihove proizvode. Poput Made in Japan – proizvođač tradicionalnog porculana iz Japana – naš najomiljeniji brend. I svi skupa biramo najbolje proizvode za vaš dom. Pa, zar ne biste voljeli takav posao?

Kulina je drugačija. ZAISTA. Zar se previše hvalimo?
Pa, pogledajte sami i ipročitajte ZAŠTO KULINA.
Zašto Kulina