Električni roštilj Tefal

5 items total
Električni roštilj OPTIGRILL + XL GC722D34, Tefal
299 € –29 %
211,10 €
TEFGC722D34
Električni kontaktni roštilj OPTIGRILL ELITE GC750830, Tefal
339 € –26 %
250 €
TEFGC750830
Električni kontaktni roštilj OPTIGRILL ELITE GC750D30, Tefal
339 € –26 %
250 €
TEFGC750D30
Električni roštilj Optigrill+ INOX EE GC712D34 Tefal
239 € –21 %
188 €
TEFGC712D34

Poboljšajte svoje iskustvo kuhanja uz Tefal električne roštilje, gdje se praktičnost susreće s kulinarskom izvrsnošću. Ovi svestrani roštilji dizajnirani su kako bi u vašu kuhinju unijeli cvrčanje roštiljanja na otvorenom, omogućujući vam da s lakoćom pripremite ukusna jela.

Tefal, pouzdano ime u kuhinjskom posuđu, proširuje svoju stručnost na električne roštilje. Ovi roštilji su više od uređaja za kuhanje; oni su osnovni alati koji vam pomažu napraviti savršeno pečena jela s roštilja, po kiši ili suncu.

Učinkovitost i preciznost srž su električnih roštilja Tefal. Opremljeni snažnim grijaćim elementima i podesivim kontrolama temperature, ovi roštilji osiguravaju ravnomjerno kuhanje i izvrsne rezultate svaki put.

Sigurnost je glavni prioritet, a Tefal električni roštilji dolaze s raznim sigurnosnim značajkama. Od hladnih ručki na dodir do neklizajućih nožica, možete bezbrižno peći svoju omiljenu hranu, znajući da se o sigurnosti uvijek razmišlja.

Prilagodba je ključna kada se radi o postizanju savršenih oznaka i okusa roštilja, a električni roštilji Tefal nude različite postavke kuhanja kako bi zadovoljili različite kulinarske potrebe. Bilo da pečete odreske, roštiljate povrće ili radite sendviče s paninima, ovi roštilji pružaju fleksibilnost koja vam je potrebna.

Čišćenje nakon vaših avantura pečenja na roštilju je bez muke s komponentama koje se mogu ukloniti i mogu se prati u perilici posuđa u mnogim električnim roštiljima Tefal. Recite zbogom ribanju i uživajte u više vremena za uživanje u svojim kreacijama s roštilja.

Tefal nudi niz električnih roštilja koji odgovaraju različitim veličinama kuhinja i željama. Bilo da ste ljubitelj roštilja ili jednostavno želite uživati u jelima s roštilja kod kuće, Tefal ima savršen električni roštilj za vas.

Tefal električni roštilji više su od kuhinjskih uređaja; oni su bitan dio vašeg kulinarskog putovanja. Istražite naš izbor već danas i doživite savršenu mješavinu pogodnosti i okusa u svojim avanturama roštiljanja.