Imenske oznake

11 items total
Privjesak za ključeve LOVELIGHT, 10 cm, sa LED svjetlom, Philippi
34,90 €
PHP173106
Privjesak za ključeve ROTKÄPPCHEN, 7,5 cm, srebrna, Philippi
17,90 €
PHP273026
Privjesak za ključeve CRUISER, 8 cm, crna, sa LED svjetlom, Philippi PHP273060
Privjesak za ključeve ANGELO, 5 cm, srebrni, Philippi
13,50 €
PHP193210
Privjesak za ključeve SILBERPFEIL, 10 cm, srebrni, Philippi
20,90 €
PHP273032
Privjesak za ključeve s mini okvirom za fotografije MEDAILLON, 5 cm, Philippi PHP193113
Privjesak za ključeve SERGIO, 12 cm, crna, Philippi
21 €
PHP160001
Privjesak za ključeve ANGELO, 5 cm, zlatna, cink, Philippi
17 €
PHP273082
Privjesak za ključeve VELA, 5 cm, srebrna, Philippi
15,90 €
PHP245037
Privjesak za ključeve SWEETHEART, 6 cm, crvena, Philippi
15,90 €
PHP273066

Pločice s imenom – provjerite je li vaša prtljaga sigurna

Zašto je korisno imati pločicu s imenom na koferu?

Oznake s imenom za kofere korisne su iz nekoliko razloga:

  • Identifikacija: Oznake s imenom pružaju jasan i jednostavan način za prepoznavanje vašeg kovčega. U prometnim zračnim lukama ili prepunim područjima za preuzimanje prtljage, mnogi koferi mogu izgledati slično, a pločica s imenom pomaže vam da brzo uočite vlastitu prtljagu.

  • Sprječavanje zabune: Slično identifikaciji, oznake s imenima pomažu u sprječavanju slučajne zabune. Ako drugi putnik ima kovčeg koji izgleda kao vaš, vaše ime na pločici smanjuje šanse da zabunom uzme vašu torbu.

  • Izgubljena prtljaga: ako se vaš kovčeg izgubi tijekom putovanja, pločica s imenom može biti ključna u pomoći zrakoplovnom ili prijevoznom osoblju da vas ponovno spoji s vašim stvarima. Oznaka pruža vaše podatke za kontakt kako bi vas zrakoplovna tvrtka mogla kontaktirati nakon što pronađe vašu torbu.

  • Podaci za kontakt: Oznake s imenom često uključuju više od vašeg imena; oni obično uključuju i vaš telefonski broj, a ponekad i vašu adresu e-pošte. To olakšava nekome tko pronađe vaš izgubljeni kovčeg da stupi u izravni kontakt s vama.

  • Personalizacija: pločice s imenom mogu vašoj prtljazi dodati personalizirani pečat. Možete odabrati oznake koje odražavaju vaš stil, preferencije ili čak malo humora. To može istaknuti vašu prtljagu i pomoći vam da je lakše uočite.

  • Sigurnost: uključivanje vašeg imena na oznaku također može poslužiti kao sigurnosna mjera. U slučaju da je vaš kovčeg ostavljen bez nadzora ili izgubljen, netko vas može lako kontaktirati kako biste riješili situaciju.

  • Brzo pronalaženje: U situacijama kada morate brzo preuzeti svoj kovčeg, kao što je kada ga spremate u pretince iznad glave u zrakoplovu ili u vlaku, pločica s imenom može vam uštedjeti vrijeme i stres.

  • Organizirano putovanje: upotreba oznaka s imenom dio je cjelokupnog pristupa organiziranom putovanju. Kada su vaše stvari jasno označene, to pomaže pojednostaviti proces prijave, preuzimanja i razvrstavanja vaše prtljage.

  • Bezbrižnost: saznanje da je vaša prtljaga jasno označena i lako prepoznatljiva može vam pružiti bezbrižnost tijekom putovanja, smanjujući potencijalni stres zbog izgubljenih ili zabunjenih torbi.

Ukratko, pločice s imenom za kovčege jednostavan su, ali učinkovit alat koji može pomoći osigurati da vaša prtljaga bude lako prepoznatljiva, ispravno identificirana i da vam se sigurno vrati u slučaju gubitka.

Mogu li pločice s imenom na kovčegu biti moderne?

Sigurno! Oznake s imenom na kovčegu imaju potencijal biti nevjerojatno elegantne i odražavati osobnu estetiku. Sa širokim spektrom dostupnih materijala, dizajna, boja i mogućnosti prilagodbe, oznake s imenom mogu se neprimjetno integrirati u nečiji individualni stil. Od luksuzne kože i tkanina s složenim uzorcima do modernih metalnih završetaka i minimalističkih monograma, tu je pločica s imenom za svačiji ukus. Odabir tekstura, boja, pa čak i malih ukrasa nudi priliku da date jedinstvenu izjavu istovremeno osiguravajući da prtljaga ostane lako prepoznatljiva. Ove elegantne pločice s imenom ne samo da dodaju dašak elegancije putnoj opremi, već služe i kao osobni pečat koji podiže cjelokupno iskustvo putovanja.