Bočni stolići

9 items total
Klubski stol PICK-UP, 49 cm, crni, Alessi
515 €
ALJW02B
Klubski stol FERA, bijela, čelik, Blomus
156 €
BM66199
Klubski stol OP-LA, 52 cm, s uklonjivom ladicom, crna, Alessi
310 €
ALJM12BB
Klubski stol TOILETPAPER SHIT 57 x 48 cm, žuta, Seletti
380 € –8 %
348 €
SLT17186
Klubski stol TOILETPAPER SNAKES, 57 x 48 cm, crna, Seletti
380 € –10 %
341 €
SLT17187

Pomoćni stolići – dodaju dašak elegancije u maksimalnom povećanju vašeg prostora

Gdje mogu postaviti a klubski stol?

Pomoćni stolići obično su mali stolići koji se postavljaju pokraj drugih komada namještaja kako bi predmeti poput rasvjete, satova, knjiga i drugih korisnih stvari bili na dohvat ruke.

Ove su stavke kategorizirane na Kulina prema atributima uključujući boju, materijal i robne marke kao što su Hübsch i Seletti .

A klubski stol je višenamjenski neophodan za dom koji se može postaviti na različita mjesta u vašem domu, ovisno o vašim potrebama i preferencijama. Svoju dnevnu sobu možete opremiti našim pomoćnim stolićima koji su dobro postavljeni pored sofa ili fotelja, omogućujući vam da uživate u filmskim večerima uz piće i grickalice u blizini, a da vam čaše ne padnu s naslona za ruke.

Drugo mjesto gdje se koriste pomoćni stolići je spavaća soba. Obično se noćni ormarići nalaze u spavaćim sobama, ali imaju klubski stol nudi mogućnosti za ugodne trenutke čitanja i povećava prostor za pohranu u vašoj spavaćoj sobi.

Naposljetku, uredi koji koriste više dijelova opreme također mogu imati velike koristi od dobro postavljenih pomoćnih stolova koji su savršeni za držanje osnovnih uredskih potrepština i omogućuju radnicima da povećaju produktivnost uz smanjenje nereda.

Koja je razlika između a klubski stol i a stolić za kavu?

Pomoćni stolići i stolići za kavu vrste su namještaja koji služe određenim namjenama u dnevnoj sobi ili prostoru za sjedenje, ali se razlikuju po veličini, funkciji i položaju. Evo pregleda ključnih razlika između ove dvije vrste tablica:

Pomoćni stol:

 1. Veličina i visina: pomoćni stolići općenito su manji i kompaktniji od stolića za kavu. Dizajnirane su da stanu uz ili pokraj namještaja za sjedenje poput sofa ili fotelja.

 2. Funkcija: pomoćni stolići služe kao prikladna površina za odlaganje malih predmeta na dohvat ruke. Idealne su za držanje predmeta poput pića, knjiga, daljinskih upravljača ili ukrasnih predmeta.

 3. Položaj: pomoćni stolići obično se postavljaju pored namještaja za sjedenje kako bi ponudili mjesto za odlaganje predmeta bez potrebe za rastezanjem ili posezanjem. Često se postavljaju na kraj sofe ili između dvije stolice.

 4. Dizajn: pomoćni stolići dolaze u različitim stilovima i dizajnom, od jednostavnih i minimalističkih do raskošnijih i dekorativnijih. Oni mogu nadopuniti cjelokupni dekor sobe, a istovremeno su funkcionalni.

 5. Svestranost: pomoćni stolići mogu se koristiti u raznim prostorijama izvan dnevne sobe, kao što su spavaće sobe, kućni uredi, pa čak i kao noćni ormarići.

Stolić za kavu:

 1. Veličina i visina: stolići za kavu veći su i niži u usporedbi s bočnim stolićima. Namijenjeni su za postavljanje u središte prostora za sjedenje.

 2. Funkcija: stolići za kavu služe kao središnja točka okupljanja u prostoru za sjedenje. Omogućuju veću površinu za postavljanje predmeta poput pića, grickalica, časopisa i ukrasnih predmeta. Osim toga, stolići za kavu često imaju opcije za odlaganje kao što su police ili ladice.

 3. Položaj: stolići za kavu postavljaju se u središte rasporeda za sjedenje, obično okruženi sofama i stolicama. Namijenjeni su da budu dostupni svim mjestima za sjedenje.

 4. Dizajn: stolići za kavu dolaze u različitim dizajnima, od pravokutnih ili okruglih oblika do jedinstvenijih i umjetničkih oblika. Oni mogu biti žarišna točka u prostoriji i mogu doprinijeti cjelokupnom dizajnu i stilu.

 5. Prostor za interakciju: stolići za kavu nude prostor za interakciju ljudi, igranje igara i sudjelovanje u aktivnostima dok sjede za stolom.

 6. Varijacije veličina: stolići za kavu dolaze u različitim veličinama kako bi odgovarali različitim rasporedima prostorija i rasporedu sjedenja. Za veće prostore za sjedenje češći su veći stolići za kavu.

Ukratko, pomoćni stolići su manji, namijenjeni su postavljanju uz garnituru za sjedenje i pružaju površinu za male predmete. Stolići za kavu su veći, smješteni su u središtu prostora za sjedenje i nude veću površinu za razne aktivnosti i predmete. Izbor između a klubski stol i a stolić za kavu ovisi o veličini prostora, rasporedu sjedećih mjesta i specifičnim funkcijama koje stol treba ispunjavati.

U Kulina nudimo i druge svestrane asortimane komada namještaja uključujući stoliće za kavu, kolica za stoli pomoćne stoliće.