Tava za prženje MINERAL B ELEMENT, 20 cm, čelik, de Buyer

Code: DB561020
Brand: de Buyer
50,72 €
Online na zalihama (12 pcs)

Mineral B Element serija je čeličnih posuda francuske tvrtke de Buyer. Tvrtka de Buyer ima tradiciju još od 1830. godine i poznata je u cijelom svijetu, posebno u profesionalnoj sferi, gdje su čelične posude vrlo popularne zbog svojih nezamjenjivih svojstava pri pirjanju mesa ili povrća. Paleta tava Mineral B Element izrađena je od kvalitetnog čelika za teške uvjete rada s završnim slojem od pčelinjeg voska. To ih štiti od oksidacije i povećava prirodna svojstva neprianjanja tava, koja se također poboljšavaju sa svakom sljedećom upotrebom. Tave su namijenjene za sve vrste izvora kuhanja, uključujući indukciju. Čelične posude Mineral B Element 100% su prirodne, EKO- logične i mogu se reciklirati.

Detailed information

Product detailed description

Mineral B Element serija je čeličnih posuda francuske tvrtke de Buyer. Tvrtka de Buyer ima tradiciju još od 1830. godine i globalno je prepoznata, posebno u profesionalnoj sferi, gdje su čelične posude vrlo popularne zbog svojih nezamjenjivih svojstava prilikom pečenja mesa ili povrća. Asortiman tava Mineral B Element izrađen je od visokokvalitetnog debelog čelika sa završnom obradom na bazi pčelinjeg voska. To ih štiti od oksidacije i povećava prirodna neprianjajuća svojstva tava koja se također poboljšavaju sa svakom upotrebom. Tave su dizajnirane za sve vrste izvora kuhanja, uključujući indukciju. Čelične posudeMineral B Element 100% su prirodne, ekološke i mogu se reciklirati.

Posude Mineral B Element mogu se koristiti u pećnici samo kratko vrijeme pečenja, najviše do 10 minuta na temperaturi od 180°C. Ako se posuda ostavi u pećnici dulje vrijeme, lakirana ručka bi se mogla oštetiti. Ako više volite posudu koja se također može koristiti u pećnici neograničeno vrijeme, odaberite posudu iz serije Mineral B Element PRO ili French Collection B Element.

Mineral B Element posude ukratko:

 • Posude su idealne za pečenje mesa ili povrća i roštiljanje. Za hrskave palačinke i savršene omlete.
 • Čelik je 100% prirodan materijal s završnim slojem na bazi pčelinjeg voska.
 • PosudeMineral B Element nemaju nikakvu umjetnu neprianjajuću površinu, ne sadrže PFOA ili PTFE.
 • Bez dodanih kemikalija - ekološki prihvatljiva proizvodnja.
 • Ekološki prihvatljivo i reciklirajuće.
 • Molekule željeza iz tave blagotvorne su za zdravlje.
 • Posude se mogu koristiti na vrlo visokim temperaturama, na kojima će se pripremljena hrana brzo uvući i neće izgubiti vitamine i hranjive tvari.
 • Što se tava više koristi, to su bolja svojstva neprijanjanja.
 • Izvrsna toplinska vodljivost.
 • Robustan dizajn, vrlo dug vijek trajanja.

Kako njegovati tave MINERAL B:

 1. Čelične posude de Buyer doživotne su posude i također dolaze s doživotnim jamstvom. Međutim, to se ne odnosi na zahtjeve uzrokovane zlouporabom. Pažljivo pročitajte upute prije prve uporabe.
 2. Čelik je prirodni materijal, a tave su ručno rađene. Stoga mogu imati manje prirodne estetske nedostatke.
 3. Prije prve uporabe tavu izvadite iz originalnog pakiranja i operite spužvom pod mlazom vruće vode. Uklonite vosak s vanjske strane posude kako biste izbjegli onečišćenje ploče za kuhanje, zatim osušite posudu.
 4. Zapalite tavu, postupak možete vidjeti u videu desno. Uključite ploču za kuhanje na najveću snagu i na nju stavite posudu. U tavu ulijte cca 1-2 mm ulja i pustite da se grije dok se ulje ne počne dimiti = pečenje je gotovo (za vrijeme pečenja tavu okrenite da ulje prođe s unutarnje strane, tava će početi tamniti mjesta na dnu).
 5. Ostavite posudu da se ohladi i obrišite ostatke ulja salvetom ili krpom, ne perite kako bi zadržali zaštitni film i spriječili hrđu, posuda je spremna za upotrebu.
 6. Tavu nakon upotrebe samo obrišite papirnatim ručnikom, nauljena površina štiti tavu. Čuvati na suhom mjestu.
 7. Deterdžente koristite samo iznimno i NEVER posudu stavite u perilicu ili pustite da se natopi!!!
  Postupno tamnjenje posude je prirodno, osiguravajući bolju neprianjajuću površinu. Eventualna hrđa koja se stvorila može se skinuti hrapavom stranom spužve pa namazati uljem, nije razlog za žalbu na tavu.

Čelična posuda i indukcija:

Čelik (željezo) je vrlo reaktivan vodič topline i stoga je njegov kapacitet indukcijskog zagrijavanja izuzetan. Stoga se pridržavajte sljedećih uputa na indukcijskom kuhalu:

 • nemojte koristiti maksimalnu snagu. Čak je i manja snaga indukcije dovoljna za izvrsno prženje.
 • nemojte koristiti booster funkciju (brzo pokretanje grijanja)
 • nemojte pregrijavati posudu ako je prazna

Additional parameters

Category: Univerzalne tave za prženje
Weight: 1.03 kg
Materijal: Čelik
Informacije o proizvodu: Prikladno za indukcijsko kuhalo
Vrsta proizvoda: Univerzalna tava
Kolekcija: de Buyer Mineral B Element
Margin: A
Veličina: 20 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

How to season a carbon steel pan?

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: